cilveli kk-fistiklari

prenssevgilisi

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
2.062
15
318
37
Almanya
kizlar sanirim sonunda el birligi ile acilmis olan süper geyik konumuzu kapadik daha yapilacaklari not bile almadan gitti caaanim konu

burada konunun disina cikmadan sohbet etmeyi deneyelimmm:92::92::92::92::92:

Evet ya gitti caaaaanim konu :(
olsun burada devam ettiririz bizde :64:
bende biran korktum ha acaba dedim yanlis bisey yazdim da atildim mi diye hahahaha :60: :60: :60:
aman dikkat :kkk:

incelemek icin müdüriyete almislardir.
gelir yine geri :nazar:

ama söyle bi gercek var muabbetin dozu baya bi kacmisti bence
bi bayan olarak bu kadar özel anlatilan seylerden ben bile rahatsiz olmustum

ve ben isminde gibi bi kac "örnek" bakayim dedim
ama sayfalarca aramamam ragmen onun disindaki her türlü sohbetten asil konuyla ilgili bi mesaj göremedim...

incelemek icin müdüriyete almislardir.
gelir yine geri :nazar:

ama söyle bi gercek var muabbetin dozu baya bi kacmisti bence
bi bayan olarak bu kadar özel anlatilan seylerden ben bile rahatsiz olmustum

ve ben isminde gibi bi kac "örnek" bakayim dedim
ama sayfalarca aramamam ragmen onun disindaki her türlü sohbetten asil konuyla ilgili bi mesaj göremedim...

dogru canim costuk iyice muhabbet sardi baya:1:

geri gelirse konumuz bunu kaldiririz madem ben simdi cikiyorum gece geliciiiiim kizlaaaar cok sevdim sizi :16:

cok uyardik ama gitti güzelim topic imiz :5:

bence rekor kirdigi icin kapattilar :65:
yoksa dün bizden öncekilerin yazdiklarina kapatirlardi. Yanlis bisey yoktu yazilanlarda bence.
olsun burdan devam gerekirse kisa cilve özeti cikaralim hatirladigimiz kadariyla :64:
dedigimiz gibi careler tükenmez :66: sevdik biz bu konuyu!!!

Cikiyorum ben kizlar. görüsürüz iyi geceler KK Fistiklari ;)

Son düzenleme:
Kızlar, cilve, kur, romans hepsi aynı kapıya çıkar...Günah bunlar günah uyanın...Şeytan icadı...Çiftleşmek sadece üremek içindir özel yöntemler geliştirmeyin...Birde sayfa niye kapandı diye soruyorsunuz çok ayıp:20::20::20:

Edit: Yazdıklarımı ciddiye alanlar var :1:

Son düzenleme:
Kızlar, cilve, kur, romans hepsi aynı kapıya çıkar...Günah bunlar günah uyanın...Şeytan icadı...Çiftleşmek sadece üremek içindir özel yöntemler geliştirmeyin...Birde sayfa niye kapandı diye soruyorsunuz çok ayıp:20::20::20:
sacmalamayin ALLAH askina.
kocamiza cilve yapiyoruz yapiyorsak gidip elin herifine yapmiyoruz ya günah olsun.

Back
X