cilveli kk-fistiklari

bolca mevcut mu :64: bi kitap var 101 şekilde gösteriyo o şeyii :78: evlenince alcaz hemen :60: [/I]

o dediğin kitap kamasutra canım işte her pozisyonu gösteriyo bazıları tabiki ço abuk artistik hareketler abartmaya luzum yok yani...

ayrıca internette var araştır öğren evlenince şaşırt adamı noluyo leyn desin

erkekler sosyal hayatta masum kadınlardan hoşlanıyolar yatakta vahşilerden :23::23::23:

bizimde var öyle tatil faciamız gerçi ozamn biz masum masum uyuyoduk sadece.. içkiyle alakası babasının bardağından bazen tek yudum alan ben 5duble rakı üstüne bira içince nolur bütün tatil köyü görmüştü:50: sevglmde şimdi millet üstüme atlıcak sen kıza napıyosun böyle içirip diyip beni tuttupu gibi kaçışı varki :37: sonrasında kusma ve derin bir uyku :66:

Çok fazlada içmemek lazım zaten.
Geceyi berbat etmemek için.
Hemide adamada fazla içirmeyeceksin.
Sonrası iyi bitmiyor bazen.
canm güneş altında içmiştm havuz başında güneşte çarptı heralde garibimn içmeye vakti olmadıkı geceyi bırak akşam sarhoş oldum :60::60:
o dediğin kitap kamasutra canım işte her pozisyonu gösteriyo bazıları tabiki ço abuk artistik hareketler abartmaya luzum yok yani...
ayrıca internette var araştır öğren evlenince şaşırt adamı noluyo leyn desin
erkekler sosyal hayatta masum kadınlardan hoşlanıyolar yatakta vahşilerden :23::23::23:
bi iki şey buldm zaten burda hoşuma gitti :23::23: aman artistk hareketler benide aşar :60:

Kızlar ben kaçar.
Akşama hazırlık yapmak lazım zira.
Adama telefon edip azdırdım biraz.
Bende tatlıyı hazırlayayım bari gelmeden.
Kapıyı açınca süpriz........................
Gece tekrar görüşürüz.

arkadaşlar bende kaçar mesai bitti çok çalıştım bu gün de :1::1::1:

ben platese gittiğimden akşamları nete giremiyorum

artık yarın sabah görüşürük

öpüldünüz muah
:54::54::54::54:

bizimde var öyle tatil faciamız gerçi ozamn biz masum masum uyuyoduk sadece.. içkiyle alakası babasının bardağından bazen tek yudum alan ben 5duble rakı üstüne bira içince nolur bütün tatil köyü görmüştü:50: sevglmde şimdi millet üstüme atlıcak sen kıza napıyosun böyle içirip diyip beni tuttupu gibi kaçışı varki :37: sonrasında kusma ve derin bir uyku :66:

havuz başında plastik bardaklar olur ya büyük .. oyle 3 bardak votka-cin-şurup karışıp içtim güneşn alnında :27:
ondan sonra duş alıp akşam yemegine inicez saat 5 gibi ayy dedim dur 2 shot yapıym çok severim tekilayı .. barda tekila kalmamş rommudur rokmudur lanet bi içki içtim ondan 3 tane shot yaptm :27::27:
sonraki hatırladıgm sahneler
asansorü bekliyodum
sonra bi ara baya bi cilveli oldum :23:
sonra beni zorla banyoya tıktı duş alıym kendime geliym die:37:
uyandıgımda gece 3 tü :60::60:

havuz başında plastik bardaklar olur ya büyük .. oyle 3 bardak votka-cin-şurup karışıp içtim güneşn alnında :27:
ondan sonra duş alıp akşam yemegine inicez saat 5 gibi ayy dedim dur 2 shot yapıym çok severim tekilayı .. barda tekila kalmamş rommudur rokmudur lanet bi içki içtim ondan 3 tane shot yaptm :27::27:
sonraki hatırladıgm sahneler
asansorü bekliyodum
sonra bi ara baya bi cilveli oldum :23:
sonra beni zorla banyoya tıktı duş alıym kendime geliym die:37:
uyandıgımda gece 3 tü :60::60:

kendimi görüyorum resmen şuan:4: bende bayılırım tekilaya ama bende 2 3 shot ipleri kopartıyo.. benide zorla soktu duşa ben önümü göremiyorum diyorum aşkım bişeyim yook yaa girmicem:77::78::7:

Son düzenleme:
somali diyip geçme bacım :27::27::27:
somali kızlarından 2 örnek vereyim :27:
Eki Görüntüle 209779 Eki Görüntüle 209780

yaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:
ben diğer kesimle yani zayıf kemikli olanlardan bahsediyorum görünen yüzünden bahsediyorum :27:
arkadaşım niye böyle şeyler yapıyosun :43: gerçekleri vurma yüzüme :43: amaaan yapmışsa da yapmıştır tilkinin dönüp dolaşcağı yer kürkçü dükkanıdır alsın hevesini evlenmeden :1: ay kız bak tuhaf oldum şimdi :59: ama yapmaz ya yapmamıştır :20: her defasında sordum yaramazlık yapıyomusun diye hastalık kapmaya niyetim yok der hep.mantıklı mantıksız bu da bi benim inanmam için bi bahane :66:

kendimi görüyorum resmen şuan:4: bende bayılırım tekilaya ama beni shot ipleri kopartıyo.. benide zorla soktu duşa ben önümü göremiyorum diyorum aşkım bişeyim yook yaa girmicem:77::78::7:
biz okulla gitmiştk ben gece 3 te kalktm beni çıldırtcak ya diyoki herkes gitti murat dalkılıca biz gidemedk
ama benm midem nası bulanıyo anlatamam kalkcak halim yok yataktan hadi dedim kalkkkkkk gidiyoruzzz :60:
şaka yapmş eşşekkafalı :60:
tabi tabi bnmde hiç bişeym yok :60::60:

biz okulla gitmiştk ben gece 3 te kalktm beni çıldırtcak ya diyoki herkes gitti murat dalkılıca biz gidemedk
ama benm midem nası bulanıyo anlatamam kalkcak halim yok yataktan hadi dedim kalkkkkkk gidiyoruzzz :60:
şaka yapmş eşşekkafalı :60:
tabi tabi bnmde hiç bişeym yok :60::60:

ah biz aah biz yokmuyuz :8: önümüzü görcek halimiz yok hala derdimiz artislik:66:

sanırım topiğimize erkek kaçmış :60::60:
arkadaş gögüs estetigi topiklerindeki resimleri göremeyince off poff ta yazmş fancy cim tek msjı selam deil :60::60:

uuu alkollü gayet iyidir :1:
.......
benim göğüslerimde çok küçük kızlar :43: destekli 75 takıyorum.zayıfım bi de.dışardan bakınca göğüslerim çok güzel gözüküyo ama gel gör ki içi boş işte :66: bazen kız arkdşlarımın gözü takılıyo memişlerime.ayy çok güzel duruyo göğüslerin diyolar bende "yavrum o sütyen sütyen.markasını söyliyim mi?" diyorum :1: ama aşkitom hep bana moral verir bu konuda.üzülmeme dayanamaz "ben seni böyle de seviyorum"der hep.canım yaaa :69:
ayrıca müstakbel kayınvalidemin de göğüsleri küçük ve hep büyük göğüsleri olsun istermiş.aşkıma da küçükken hep "oğlum sana büyüyünce koca memeli kadın alcam" dermiş... ama nerdeeeeeeeeeeee benim ki 75i bile doldurmuyo anacım.valla küççççük memişli hanımlar şanslısınız ki size msaj yapcak bi eşiniz var :51: ahh ahhh benim memişlerime masaj yapcak bi kocacım bile yok.biriciğime söyliyim de hemen evlenek :66:

Back
X