cilveli kk-fistiklari

cilve yapmak için hiç bir zaman geç değildir kızlar :51:
erkeklerrrr savununnnnn :47:
cilveliler geliyorrrrrrr :10:
...........................................
zafer bizlerindir bayanlar :65: :66:

Son düzenleme:
ne yapayım valla öğrendiklerim den uyguluyorum bizim ki memnunıyetle karışık bi şaşkınlıkla ne oluyo sana bakışların bile bi başka diyo:61::61:en cok fark bizde galiba tam 45 kilo var.ben 60 o 105

amaniin ezilmiyonmu kız :52::52::52::52: benimki 85 olmuştu bi ara canım çıkıyodu nefes alamıyodum allahtan 2 ayda verdi

süper cilveli hatunlar sizii:40:
ilgiyle okuorum taktiklerinizi hepinize birer alkış. evlenince hepsini deniceeem şimdi de yarısını deneyebilirim:17:

kızlaaar ,

acilen bizim de taktiklere ihtiyacımız var.:77:

burda verilen bikaç taktik var onları denedinmi canım

vucuttan şoko ya da krem şanti yemek...

birlikte fantazi sınırlarını zorlayan bi film izlemek...

mini şortlarla evin içinde dolaşmak...

seksi gecelikler giymek...

topuklu ayakkabı ve mini bir elbise giyip evin içinde salınmak...

kulağına tahrik edici cümleler fısıldamak...

küvette birlikte duş,köpük banyosu

fenerle fantazi vs...vs...
:1::1::1::1:

burda verilen bikaç taktik var onları denedinmi canım

vucuttan şoko ya da krem şanti yemek...

birlikte fantazi sınırlarını zorlayan bi film izlemek...

mini şortlarla evin içinde dolaşmak...

seksi gecelikler giymek...

topuklu ayakkabı ve mini bir elbise giyip evin içinde salınmak...

kulağına tahrik edici cümleler fısıldamak...

küvette birlikte duş,köpük banyosu

fenerle fantazi vs...vs...
:1::1::1::1:

süpersiniz :64: :1:

ben utangacım ama burdan gazı aldım uygulicam hepsini. bende de cilve var ama üstü kapalı yapıorum hep cilveleri. şimdi burdan öğrendiğim kadarıyla gözüne gözüne sokmak lazımmış sora benim sevgilim çok odun demesin dimi:1:

herkese merhaba kaç gündür ilgiyle okuyorum snunda yakalayabildim ben nişanlıyım kızlar o yüzden ihtiyacım çok ama benim kilo sorunum var birde kilo var derken abartı değilim 1.72 boya 78 kiloyum boyum olmasa top gibi yuvarlanır giderim güzelimdir ama sadece çok sevimliyimdir nilşanlımda bana öle diyor sen çok şirinsin seksapellik yok diyor:78::78:utandım yaaa ama elimden geldiğince bişiler yapmaya çalışıyorum
birde göğüslerin maşallahı var,bu yüzden o güzelim iç çamaşırlarının hiç birini ben alamıyorum çünkü memişlerde sığmıyor kızlar,en iyi markalarıda denedim yok anasını satayım o yüzden çok özenmeyin heryere sığmıyor bunlarr

ben 52 eşim 75 cıvarı 23 kılo var aramızda belkıde daha fazla olablılır bunu sey ıcın sordum bazen benım göbek çevrem ertesı gun cok agrıyoda sızdede oluyomu tasıyamıyrmuyum acep sınyal vercek yakında aşırı yuk dıye

Back
X