cilveli kk-fistiklari

çigdemmmmm sende bekarmısn ve aynı yaştaymışızz :38: ben seni hep büyüksn die düşünüyodm :26: bu arada bi msjda bana at bakalm :23: neymiş cariye kokusu parfümüm bitti zaten :23:

[/I][/QUOTE]

EVET ŞEKER GENCİM GÜZELİM AŞKIMI SEVİYORUM :64: BEKAR HALİM MEDENİ MEDENİ HALİM BEKAR BÖYLE İŞTE :60:

selam ben bugün ayrılıyom kocişimden 10gün yokum.akşam biraz stok yapak yokken hayal kurarız dedik:52::52:bu sefer pek dert etti benimki gidişimi nasıl duracam o kadar diyo...alıştı tabi her seferde bı taktik bi değişiklik bırakmak istemiyo:23::23::23:

[ı]senin taktigin deişti artık :75: Yeni taktigin accuk acundan göstercen :57:[/ı]

[ı]hoşgeldn olişiimm :3:[/ı]

[ı]çigdemmmmm sende bekarmısn ve aynı yaştaymışızz :38: Ben seni hep büyüksn die düşünüyodm :26: Bu arada bi msjda bana at bakalm :23: Neymiş cariye kokusu parfümüm bitti zaten :23:[/ı]

[ı]canm çiğdem senin arkadaş listende eklidir .. Arkadaşın olanlarda çıkıyo o artı işareti :76:[/ı]

[ı]bende varımmmmm :33:
[/ı]

bi alıntı yapayım dedim amma beceremedim o cevaplar sanaydı :64: Sen bir önceki topikte vardın dimi :60: çaktırma burda bişi bilmiyomuş gibi yapıp taktik kapcam biraz daha anam cimcimeem vardı o nirde kızlar yahu

ya şuraya giriyorum cilve örnekleri almaya ama hiç bişe bulamıyom ya kızlar bırakın geyiği artık örnek yazın da bişe öğrenek ya kızıypom he:51:

minicik bi eteğim var onu giyim bare:23:
ya keşke utanmasamda şu dans olayını yapabilsem ne iyi olurduu hee :23:

cnm sana msj atıcam şu 10 dk nın geçmesini bekliyom...
utanma kızzzz aç müziği kıvırmaya başla o zaten izler ..

selam ben bugün ayrılıyom kocişimden 10gün yokum.akşam biraz stok yapak yokken hayal kurarız dedik:52::52:bu sefer pek dert etti benimki gidişimi nasıl duracam o kadar diyo...alıştı tabi her seferde bı taktik bi değişiklik bırakmak istemiyo:23::23::23:

nere gidiyon kııı 10 gün az değil anam öslerim ben kocamı :69:
taktiklere alışan herifler kuduracak yandıkk :52::52::52::52:

bi alıntı yapayım dedim amma beceremedim o cevaplar sanaydı :64: Sen bir önceki topikte vardın dimi :60: çaktırma burda bişi bilmiyomuş gibi yapıp taktik kapcam biraz daha anam cimcimeem vardı o nirde kızlar yahu

cnm memlekete gidiyoz dediydi slikonu da halletsem falan diyodu...

Back
X