- Konu Sahibi prenssevgilisi
Açık açık yazdırıp kapattırma şimdi burayıda kız....
Tahmin et işte.....![]()
bitmez o isteklerrr ahhh..ahh..:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açık açık yazdırıp kapattırma şimdi burayıda kız....
Tahmin et işte.....![]()
evet evet ne gibi istekler![]()
heeee
zararlı değil dimi o hap gidip eczaneden alsam ben bişi olurmukigarip garip bakalarmıki bana
kaç gün sürüyo etkisi ertesi gün herif işe gidecek akşamı zor eder valla yada haftasonumu içirsem napsam![]()
Kız zaten 1 kere aldık sürekli kullanılırsa tabii zararı olur. Bi de alıştırmaya gelmez zaten kızz abooowwwYa benim arkadaşım eczacı Allahtan bu tarz malzemelri kolayca alıyoruz.
ya agir al canım nolcak yaaa
haftasonu içir bence canım bünyden bünyeye değişir tabi ama tüm gün sürüyo onun etkisi hatta ertesi sabah da hala parise gitmeye hazır durumda olabiliyor yani
![]()
abowwwwww ne ettın kızzzzzzSiz kaşındınız kızlar!!!!!
Dondurmayı değiştirelim diyor herif ondan sonra.
Ben ona cesaret edemiyorum valla.
O şekilde yaparsam, adamın bitmek tükenmek bilmeyen bazı istekleri başlıyor ondan sonra kız.
kalbinde sorunu olanlara vermiyolar.sadece enerjide veriyo yorulsanda uyutmuyo.bide eşine almadaki amacını söylemeden alma.bazıları yanlış anlayıp ben yetersizmiyim falan diyolarmış..bence sadece bıraz farklılık ve heyecen için alınır yani..
Siz kaşındınız kızlar!!!!!
var işte arkdasım aldı internetten cok guzel dıyo
titreşim halkası myhoşum onun p..r.v.t.f li kullanılıyor annadın mı
abowwwwww ne ettın kızzzzzz[/QUO
amanıınnnnn...
yaw su parıs olayı tam olarak nedır
bunu da öğrenmiş oldum valla saol canım
google arattım harbiden varmış ben bilmiyodum denemek lazım![]()
nası yani ya valla anlamadım:26:
anladım canım sağol yok tabi onu uygun anlatırım ben onakalbinde sorunu olanlara vermiyolar.sadece enerjide veriyo yorulsanda uyutmuyo.bide eşine almadaki amacını söylemeden alma.bazıları yanlış anlayıp ben yetersizmiyim falan diyolarmış..bence sadece bıraz farklılık ve heyecen için alınır yani..
Kız zaten 1 kere aldık sürekli kullanılırsa tabii zararı olur. Bi de alıştırmaya gelmez zaten kızz abooowwwYa benim arkadaşım eczacı Allahtan bu tarz malzemelri kolayca alıyoruz.
ya agir al canım nolcak yaaa
haftasonu içir bence canım bünyden bünyeye değişir tabi ama tüm gün sürüyo onun etkisi hatta ertesi sabah da hala parise gitmeye hazır durumda olabiliyor yani
![]()
haaa iyi doğru annamısım gecmıse donrulup oku demışlerdı ama yarım yamalk bısıyler bulmustum saol ceydoscanımcım biz daha önce yapolarla konuştuğumuz bi topikte cinsel ilişkiye girme olayına sansür olarak 'parise gitmek' diyorduk. Oradan kalma bir alışkanlık yanişifre bacım şifre
![]()
canımcım biz daha önce yapolarla konuştuğumuz bi topikte cinsel ilişkiye girme olayına sansür olarak 'parise gitmek' diyorduk. Oradan kalma bir alışkanlık yanişifre bacım şifre
![]()
nası yani ya valla anlamadım:26:
sanırım bende senın gıbı analdım ve doğru anladığımı dusunuyorumbenmı yanlış anladım yoksa çokmu yaramaz düşünüyorum
abowwwwww ne ettın kızzzzzz![]()