cilveli kk-fistiklari

heeee:60::60::60:
zararlı değil dimi o hap gidip eczaneden alsam ben bişi olurmuki :1:garip garip bakalarmıki bana:9:
kaç gün sürüyo etkisi ertesi gün herif işe gidecek akşamı zor eder valla yada haftasonumu içirsem napsam:1:

Kız zaten 1 kere aldık sürekli kullanılırsa tabii zararı olur. Bi de alıştırmaya gelmez zaten kızz abooowww :60::60: Ya benim arkadaşım eczacı Allahtan bu tarz malzemelri kolayca alıyoruz. :1: ya agir al canım nolcak yaaa :34: haftasonu içir bence canım bünyden bünyeye değişir tabi ama tüm gün sürüyo onun etkisi hatta ertesi sabah da hala parise gitmeye hazır durumda olabiliyor yani :23:

Kız zaten 1 kere aldık sürekli kullanılırsa tabii zararı olur. Bi de alıştırmaya gelmez zaten kızz abooowww :60::60: Ya benim arkadaşım eczacı Allahtan bu tarz malzemelri kolayca alıyoruz. :1: ya agir al canım nolcak yaaa :34: haftasonu içir bence canım bünyden bünyeye değişir tabi ama tüm gün sürüyo onun etkisi hatta ertesi sabah da hala parise gitmeye hazır durumda olabiliyor yani :23:

yaw su parıs olayı tam olarak nedır

Ben ona cesaret edemiyorum valla.
O şekilde yaparsam, adamın bitmek tükenmek bilmeyen bazı istekleri başlıyor ondan sonra kız.

:1:
kalbinde sorunu olanlara vermiyolar.sadece enerjide veriyo yorulsanda uyutmuyo.bide eşine almadaki amacını söylemeden alma.bazıları yanlış anlayıp ben yetersizmiyim falan diyolarmış..bence sadece bıraz farklılık ve heyecen için alınır yani..

evet canım aynen katılıyorum. Tamamen farklılık ve heyecan için zaten sürekli kullanılması zararlı.. aman kaş yapayım derken göz çıkarmayın :60:

Siz kaşındınız kızlar!!!!!
Dondurmayı değiştirelim diyor herif ondan sonra.

sen bunu istemiyo musun yani canım :61: ne bilem ya açıkçası ben bunu normal karşılıyorum bence no problem :17::17::17:

kalbinde sorunu olanlara vermiyolar.sadece enerjide veriyo yorulsanda uyutmuyo.bide eşine almadaki amacını söylemeden alma.bazıları yanlış anlayıp ben yetersizmiyim falan diyolarmış..bence sadece bıraz farklılık ve heyecen için alınır yani..
anladım canım sağol yok tabi onu uygun anlatırım ben ona:1:şu sebepten dolayı alıyok diye:1:

:23::23:

canımcım biz daha önce yapolarla konuştuğumuz bi topikte cinsel ilişkiye girme olayına sansür olarak 'parise gitmek' diyorduk. Oradan kalma bir alışkanlık yani :1: şifre bacım şifre :1:
haaa iyi doğru annamısım gecmıse donrulup oku demışlerdı ama yarım yamalk bısıyler bulmustum saol ceydos

Back
X