- Konu Sahibi prenssevgilisi
- #1.321
Tatile çıkmışım. Hiçbirşeyi umursamam.
Evde gibi davranacaksam ne işim var orada.
Benim gibi düşünen kızlar sol ayağının baş barpamağını kaldırsın...
kaldırdım şekerrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatile çıkmışım. Hiçbirşeyi umursamam.
Evde gibi davranacaksam ne işim var orada.
Benim gibi düşünen kızlar sol ayağının baş barpamağını kaldırsın...
1,3,7,12,14,19,20 denenmiş bulunmaktadır...Diğerleri de ilerleyen günlerde![]()
çoğu denendi .onaylandı....ama denencek bi çok şey var gerçekten..
hepsını uzun zamana yayıp yapsaydın bitince dön başamı olcak![]()
Hosgeldinbosgelme
Cilve taktiklerini cebinden cikar bakiiim
![]()
cilve bende zerre yok... önceden de söylemiştim ben izeyiciyim.taktikleri uygulayabilirsem uygularım yazarımişe yarar diye
hoş geldinnnn....bak bi 25 maddelik liste var ...bak istersen...
kızlar nerede yahu şu 25 maddelik liste?kaçıncı sayfada![]()
listeyi göremedim sayfa kaç??
kizlar 10 dakika sonra cikiyorum isten, askim arada eve erken gelmis, yorgunluk kahvesi yapiyorum sana dedi... ayyy ben ne yapsam acabaaaa![]()
şoko mu alırsın dondurmamı alırsın çilek mi alırsın yada diğerlerinden bişeyler mi düşünüp yaparsın bılmem bak adam seni düşünüp sen gitmeden kahveni hazırlıyo sende yap bi güzellık
kizlar 10 dakika sonra cikiyorum isten, askim arada eve erken gelmis, yorgunluk kahvesi yapiyorum sana dedi... ayyy ben ne yapsam acabaaaa![]()
bir fincan kahvenin ............ baya bi hatrı vardır artk sen bilirsin
kıslar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama en favori olay fantazi kavanozudur. üşenmicen fantazileri küçük kağıtlara yazcan onları bi kutuya,kavanoza atcan. sonaaaa aşamınan adam içerde oturmuş tv izlerken, üstüne rahat bişiler giyip,süslenip işte son sistemaşkım hadi çek bitane dicen,, kısmet ne çekerse artk kavanozdan bahtına
![]()