cilveli kk-fistiklari

kizlar 10 dakika sonra cikiyorum isten, askim arada eve erken gelmis, yorgunluk kahvesi yapiyorum sana dedi... ayyy ben ne yapsam acabaaaa :32:

kizlar 10 dakika sonra cikiyorum isten, askim arada eve erken gelmis, yorgunluk kahvesi yapiyorum sana dedi... ayyy ben ne yapsam acabaaaa :32:

şoko mu alırsın dondurmamı alırsın çilek mi alırsın yada diğerlerinden bişeyler mi düşünüp yaparsın bılmem bak adam seni düşünüp sen gitmeden kahveni hazırlıyo sende yap bi güzellık

kızlar kötü içeriklere ve özel mesajlara ince bi cevap niteliğinde yazıcam şimdi düşüncelerimi
diğer konu kapandı incelenmek üzere ve ben dedim ki o zaman
saygı çerçesinde adabını koruyarak yorumlar yapılabilir bi çok kişi keyif alırken bi kaç kişi beğenmedi diye konu kapatılmaz
bu fikri ve konuyu savundum başlık edisi olarak
şimdi hata yaptığımı belki de birilerini kırdığımı düşünüyorum
kk da sandığınız gibi arkadaşın varsa topik kapanırla yürümüyo işler hanımlar
biz ediler de sizler gibi normal üyeydik keyfimizice iş yapma lüksümüz yok
ama atladığım ufak bi nokta olmuş
cinselliği geyikle masumca haramanlama kısmını
şehvetli aşk dakikalarına getirebilmek çok ince bi çizgiymiş
ve bu çizgi aşılmış zaman zaman
bu durum şu demek değildir beğenmeyen okumaz
konuyu öyle bi hale getirmek lazım ki beğeni dışında olmasın
bunun da belli kuralları var
çok fazla abuk şeyler konuşulmazsa kimse rahatsız olmaz
demek ki bu saygı çervesini sağlayamamışız bu konuda
demek ki henüz hazır değiliz bu kadar açık olmaya
velhasıl kelam demek ki daha olmamışız....
kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok
özgürlük ve demokrasi birilerini rahatsız ediyosa
o gerçekten özgürlük değildir gerçekten de demokratik değildir.
özgürce fikirlerini belirtmek şuursuzluğa izin vereceğiz anlamına gelmez.
bu sebepten bu konu kapansın öcne bahsettiğim o ince ayarı
iyice kavrayalım sonra bu tarz konuları konuşup yöneticileri
yargılayalım.
anladım ki kuralları uygulamak kendin dışında olan bişeyi savunmamak gerek
bu ders için hepinize teşekkür ederim hanımlar.

şoko mu alırsın dondurmamı alırsın çilek mi alırsın yada diğerlerinden bişeyler mi düşünüp yaparsın bılmem bak adam seni düşünüp sen gitmeden kahveni hazırlıyo sende yap bi güzellık

Bende öyle düsündüm zaten :52:
Dondurma alicam giderken galiba, arkadasin tarif ettigi gibi karsisina oturim bakalim nasil tepki verecek :61:

bir fincan kahvenin ............ baya bi hatrı vardır artk sen bilirsin:1::1::1::1::1::1::1:
kıslar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama en favori olay fantazi kavanozudur. üşenmicen fantazileri küçük kağıtlara yazcan onları bi kutuya,kavanoza atcan. sonaaaa aşamınan adam içerde oturmuş tv izlerken, üstüne rahat bişiler giyip,süslenip işte son sistem:9::9::9::9::9: aşkım hadi çek bitane dicen,, kısmet ne çekerse artk kavanozdan bahtına:52::52::52::52:

bir fincan kahvenin ............ baya bi hatrı vardır artk sen bilirsin:1::1::1::1::1::1::1:
kıslar daha önce yazıldımı bilmiyorum ama en favori olay fantazi kavanozudur. üşenmicen fantazileri küçük kağıtlara yazcan onları bi kutuya,kavanoza atcan. sonaaaa aşamınan adam içerde oturmuş tv izlerken, üstüne rahat bişiler giyip,süslenip işte son sistem:9::9::9::9::9: aşkım hadi çek bitane dicen,, kısmet ne çekerse artk kavanozdan bahtına:52::52::52::52:

Yapim bari bi sirinlik :32:

Kavanoz fikride güzelmis, begendimmmm :)

Hadi kizlar ben kaciyorum, öptüm sizi!
Insallah konu kapanmaz, cok tatlisiniz hepiniz :64: byeeeeee

Back
X