o zaman mumları kendimizden uzak yerlere koymamız gerek. Ben sandra bullock'un bi filminde izlemiştim.. evin salonunda halı yok, küçük mumları (tealight deniyo onlara galiba) daire şeklinde dizmiş o mumların ortasında gidiyolardı parise.. biz yapsa saç baş tutuşur vallaama bak aklıma ne geldi biz de öle yapsak bi yandan paris bi yandan da dairenin dışına çıkmıcaz ya da işte mumlara yaklaşmadan parise gitmeye çalışsak o da heyecan katar mı acaba
vışşşşşşşşşşşşş kız aştın sen kendini
evet, içine yazıp atıyolarmıs artık kocan hangisini seçerse onu mu yapıolar acaba anlatan biri olursa makbule geçicek de yok sanrm
bende buna benzer şöyle yapıyorum dediğin gibi giyinip tv nin önüne yüzüstü uzanıyorum ayaklarımıda sallayarak tv izliyorum oda arkamdaki koltukta oluyo hep 5 dk falan sona bakıyorum yılan gibi sokuluyo yanımabende amacıma ulaşıyorum tabisi:98:
Cilveli kızlar ben diyorum ki:
"Amaca giden her yol mübahtır"
"Amaç pari ise gerisi teferruattır"
ne dedim ama yaaa....
o biraz da senin hayalgücüne ve yapabileceklerine kalmış canım.. örneğin uççak tuvaletinde parise gitmek vs gibi şeyler var ama bunu yapabilecek olanağın yoksa hiç yazma tabiine bileyim işte mutfakta, masada vs vs fazla açık da yazamıyorum anla
o zaman mumları kendimizden uzak yerlere koymamız gerek. Ben sandra bullock'un bi filminde izlemiştim.. evin salonunda halı yok, küçük mumları (tealight deniyo onlara galiba) daire şeklinde dizmiş o mumların ortasında gidiyolardı parise.. biz yapsa saç baş tutuşur vallaama bak aklıma ne geldi biz de öle yapsak bi yandan paris bi yandan da dairenin dışına çıkmıcaz ya da işte mumlara yaklaşmadan parise gitmeye çalışsak o da heyecan katar mı acaba
kız biz yapsak yangın çıkar rezil oluruz anamsoruştururlarken nasıl çıktı yangın diye fantazi yaparkenmi dicükkk
Dünde topshopta satılan zardan bahsetmişlerdi.Atıyormuşsun mesela uçaktaki tuvalette yapılan fantezi yazıyormuş hey allahım yaa
vay harika bu fikir yaa ama biz beceremeyiz kız tutuşuruz vallah o halde bi de ateş sönürmeye uğraşırız
kız biz yapsak yangın çıkar rezil oluruz anamsoruştururlarken nasıl çıktı yangın diye fantazi yaparkenmi dicükkk
hee bi polislere rezil olmadığımız kalmıştı
Ceyda film diyince aklıma geldi.40 gün 40 gece diye bir film vardı adama o işi yapmak yasak ve kız arkadaşının üstüne gül yaprağı koyarak sevişir gibi yapıyordu kızın çok hoşuna gidiyordu
Bugün çok çikolata yedim ben hee mutluluktan ölecem
uçağa bindik de fantazisi kaldı
Ceyda film diyince aklıma geldi.40 gün 40 gece diye bir film vardı adama o işi yapmak yasak ve kız arkadaşının üstüne gül yaprağı koyarak sevişir gibi yapıyordu kızın çok hoşuna gidiyordu
Bugün çok çikolata yedim ben hee mutluluktan ölecem
4,5 ay sonra evlenicez ins mayis ayinda da tr'ye gelicez birlikte uçakla.. bosuna gitmesin uçakda bi fantezi yapsak mi ne ay basilirsak rezil oluruz
o biraz da senin hayalgücüne ve yapabileceklerine kalmış canım.. örneğin uççak tuvaletinde parise gitmek vs gibi şeyler var ama bunu yapabilecek olanağın yoksa hiç yazma tabiine bileyim işte mutfakta, masada vs vs fazla açık da yazamıyorum anla
uçak mutfağı süperr...
adama niye yasaklamışlarki bacım
Filmin konusu o canım
Dimi ama kardeş...
Bende ne cevherler varda...
Bi yönlendiren olsa, bi elimden tutan olsa..
E tabii arkamızda kimse yok ki bizim.
nasıl ama?
fantazi diil cilve diyecüük aplalar kızıyo:76::76::76::76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?