cilveli kk fıstıkları

kiz kesinlikle yapp hemde rusyaya gönderiyorsun yani söyle afilli birsey olsun topigin görüp görmüs oldugu en cilveli cilve olsunnn mest et adami

bak telefon olayına bende katılıyorum. telefon yanında olsun. kalkmazssa ara dur olmadı msj at

bak bu daha iyi canım bide şebonun şarkısını zil sesi yapıyım günaydın sevgilim ne güzel bi gün değilmii? kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi??

bence cok yaratıcı bi fikir canım. sadece tek olumsuz tarafı erkegın yataktan uyanması. eger uyanıpda notu görürse bu iş tamam demektir.umarım istediğin sonucu alırsın canım

inşallah canım yapıciiz artık bişeyler demokraside çareler tükenmez hele bayan demokrasisinde hiiiççççççç

o da bi dans sonuçta bebem neden olmasın

kiz kesinlikle yapp hemde rusyaya gönderiyorsun yani söyle afilli birsey olsun topigin görüp görmüs oldugu en cilveli cilve olsunnn mest et adami

çok pis gaza geliyorum hee

bak bu daha iyi canım bide şebonun şarkısını zil sesi yapıyım günaydın sevgilim ne güzel bi gün değilmii? kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi??

kız sen yap hele ben de yapcam bunu çok özendim hee.. seçtiğin şarkı da mükkemmell valla bence gayet başarılı olacak canım tutmayın Myhos'umu

oyna kiz soru isareti kalmasin aklimizda ama bende kikirderdim herhalde neyse caktirma ceyda cekinir yapmaz simdi bizde sonuclari ögrenemeyiz demotive etmeyelim hatunu

kız sen yap hele ben de yapcam bunu çok özendim hee.. seçtiğin şarkı da mükkemmell valla bence gayet başarılı olacak canım tutmayın Myhos'umu

pazartesi sonuçları bildiricem bakalım nolcak, bence sende denemelisin canım iyi sonuç verir diye düşünüyorum cilveyle yapılanlar bi başka oliyyy

kiz nasil geldi o sarki aklina günaydiiiin sevgiliiiim bagrisina hastayim zatenn bu hepimizin favori sarkisi olurmus

bende çok seviyorum bu şarkıyı, bu fikri deneyen herkes bu şarkıyla yapsın hepimizin favorisi olsun ne güzel şebocu cilveli kkcılar olarak değiştirirz topiki

tamam canımcım valla merakla bekliyor olacağızz

bende meraktayım

bak pazartesine kadar bekletecek bizi hani ne kadar eminse sonuctan artk tee pazartesine kadar yokum diyo yaniiii vayy

hehehehe pazar günü kocama özel ayrılmış bi gün olcek tüm kapılarımı kapatıyorum

kızlar hepinize güzel bi haftasonu diliyorum ben kaçar pazartesi görüşürüz muahhhh

ayir kiz hakkindir bende askima ileride cumadan pzartesine kadar ayiricam kendimi:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…