günaydın canım
süpersin canım, spor yapmak çok güzel gerçekten
hiç sorma canım aynen katılıyorum.
ben şu dans olayına hazırlanmam lazım, Rusya' ya gitmeden öyle bir show yapmalıyım ki ona oradayken hep beni düşünsünah şu çekingenliğimi bi yenebilsemm :84: herşeyi yapıyorum da dans olayını bi beceremedim yaa bi arkadaş müzik paylaşmıştı burada onalrdan birini kaydettim pc'ye, bir de maske önerildi en azından bir nebze utangaçlığı engeller falan.. ay ne bileyim ya gerçekten işe yarayacak, ya da atraksıyonsuz bi paris olacak bilemiyorum
valla bu herüflerden herşey beklenir canım ama bence işe yarayacak gibi görünüyor. Bana kalırsa sen cep telefonunu al banyoya, alarm çalınca baktın uyanmadı cep telefonundan ara telefonunu, açana kadar bekle. Senin aradığını görünce merak edip kesin uyanır zaten
valla bu herüflerden herşey beklenir canım ama bence işe yarayacak gibi görünüyor. Bana kalırsa sen cep telefonunu al banyoya, alarm çalınca baktın uyanmadı cep telefonundan ara telefonunu, açana kadar bekle. Senin aradığını görünce merak edip kesin uyanır zaten
bence cok yaratıcı bi fikir canım. sadece tek olumsuz tarafı erkegın yataktan uyanması. eger uyanıpda notu görürse bu iş tamam demektir.umarım istediğin sonucu alırsın canım
ben dans edemem kuşum ya batırırım aslında güzel oynarım ama kocamın karşısında kikir kikir kikirderim o da kikirder kesin
bizimki çok fena roman oynar çingene kıyafeti giysem 2 göbecik atsam oynasam işe yararmı acaba
kiz kesinlikle yapp hemde rusyaya gönderiyorsun yani söyle afilli birsey olsun topigin görüp görmüs oldugu en cilveli cilve olsunnn mest et adami
o da bi dans sonuçta bebem neden olmasın
çok pis gaza geliyorum hee
bak bu daha iyi canım bide şebonun şarkısını zil sesi yapıyım günaydın sevgilim ne güzel bi gün değilmii? kahvaltıdan önce biraz daha sevişelim mi??
ben dans edemem kuşum ya batırırım aslında güzel oynarım ama kocamın karşısında kikir kikir kikirderim o da kikirder kesin
bizimki çok fena roman oynar çingene kıyafeti giysem 2 göbecik atsam oynasam işe yararmı acaba
kız sen yap hele ben de yapcam bunu çok özendim hee.. seçtiğin şarkı da mükkemmell valla bence gayet başarılı olacak canımtutmayın Myhos'umu
kız sen yap hele ben de yapcam bunu çok özendim hee.. seçtiğin şarkı da mükkemmell valla bence gayet başarılı olacak canımtutmayın Myhos'umu
pazartesi sonuçları bildiricem bakalım nolcak, bence sende denemelisin canım iyi sonuç verir diye düşünüyorum cilveyle yapılanlar bi başka oliyyy
pazartesi sonuçları bildiricem bakalım nolcak, bence sende denemelisin canım iyi sonuç verir diye düşünüyorum cilveyle yapılanlar bi başka oliyyy
kiz nasil geldi o sarki aklinagünaydiiiin sevgiliiiim bagrisina hastayim zatenn bu hepimizin favori sarkisi olurmus
tamam canımcım valla merakla bekliyor olacağızz
bak pazartesine kadar bekletecek bizi hani ne kadar eminse sonuctan artk tee pazartesine kadar yokum diyo yaniiii vayy
slm hatunlar:82:
bende çok seviyorum bu şarkıyı, bu fikri deneyen herkes bu şarkıyla yapsın hepimizin favorisi olsun ne güzel şebocu cilveli kkcılar olarak değiştirirz topiki
bende meraktayım
hehehehe pazar günü kocama özel ayrılmış bi gün olcek tüm kapılarımı kapatıyorum
slm hatunlar:82:
işlerimin yoğunluğu nedeniyle uğarayamadım naptınız yenı taktıkler varmı
neymiş canım o tatıklerbir iki yeni taktik var ama hepimiz ceyda ile myhosun sonuclarini bekliyoruz deli gibimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?