pınar bu topikte mi karşılaşıcaktık bak şimdi çok utandım sabah niye kahvltı yapamadığımı anlamşsındır![]()
dikkaetimi çekti canım ilk defa gördüm bu topiği..çokda güzele benziyor ortam....anladım canım..toksundur sen şimdi..neyse ii olmuşş ne diim..:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pınar bu topikte mi karşılaşıcaktık bak şimdi çok utandım sabah niye kahvltı yapamadığımı anlamşsındır![]()
dikkaetimi çekti canım ilk defa gördüm bu topiği..çokda güzele benziyor ortam....anladım canım..toksundur sen şimdi..neyse ii olmuşş ne diim..:))
kulenin en tepesine çıktım manzara süperdiiiiiiiiii
![]()
soruyu sorduğun gibi yok oldun .nerelerdesinnn....???
ceydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84: bacım nere gittinnn
heh gelmiş kankitom
sen nettin kız herifi uyandırdınmı erken![]()
geldim kızlar annem aradı da telefondaydımm
kız ben var ya bahtsız bedevinin önde gideniyim :88: regl oldum ben akşam yaa hevesim kursağımda kaldı.. iki fantazi şeyedecektim barim eccük yapıp ondan sonra olaydım gam yemeyecektim ama olmadı![]()
![]()
kız bide o kadar konuşmanın üstüne bee şansa bak
![]()
kız bide o kadar konuşmanın üstüne bee şansa bak
![]()
pariste dondurma yiyen varmı aranızda ))))
he bacım hiç sormaerkeklerin o kadar hevesle eşine yaklaşıp red cevabı aldığında hissettiği duygulara benzer şeyler yaşadım çok pis bişey hiç tavsiye etmiyorum
![]()
he bacım hiç sormaerkeklerin o kadar hevesle eşine yaklaşıp red cevabı aldığında hissettiği duygulara benzer şeyler yaşadım çok pis bişey hiç tavsiye etmiyorum
![]()
Kızlar bekar olanlara soruyorum,nişanlınızla erkek arkadaşınızla kaç günde bir görüşüyorsunuz?![]()
Kızlar bekar olanlara soruyorum,nişanlınızla erkek arkadaşınızla kaç günde bir görüşüyorsunuz?![]()
yenmezmiiii))))aaa git oraya kadar yeöeden gelme....bu arada dünkü kapatılan konumuzu yeniden açmışlar...
o kadar kötü yane dimi erkeklere hak veriyom o zaman kendimi yerine koydumda herifin
![]()
Ben bekar değilim biliyosun canım yine de cevap vermek istiyorum, bana noluyosa
Şimdddiii bekarken görüştüğüm zaman aralığını yazmam gerekirse; eşimle aynı okuldaydık zaten o sebeple hergün görüşüyordum okul bitene kadar. Okul bitikten sonra eşim askere gitti, o dönem hiç göremedim malumaskerden geldikten sonra o da ben de çalışıyorduk zaten ve evlenene kadar -genelde- haftada 1 gün o da pazar günleri görüşebiliyorduk sadece
![]()
yenmezmiiii))))aaa git oraya kadar yeöeden gelme....bu arada dünkü kapatılan konumuzu yeniden açmışlar...
cinsellik bölümündeydi ben bugün baktığımda -ki oraya da pro üye değilsen yorum yazamıyorsun
Adam gece yarısı karısını uyandırır:
- Sevgilim, aspirinin.
- Ama başım ağrımıyor ki...
- Harika!
bu geldi aklıma![]()
Ver anacığım cevap sen tecrübeli gacısın
Bende bi pazarları görüşebiliyorum ama çok özlüyorum ondan şeettim acaba millet kaç günde bir görüşüyor diye![]()
neyse burdan devam edelim...dondurmanın tadı pariste paha biçilemez.....
neyse burdan devam edelim...dondurmanın tadı pariste paha biçilemez.....