Cimere şikayet

Ben üniversitede yaşadığım bi olayı bimere sikayet etmiştim.
Sevgili hocamız dersten gecme notunu paraya baglarcasina hepiniz yazokuluna kalacaksiniz dedi ve araba anahtarini sallayarak bu sene degistirmek istiyorum diye sallayınca dayanamadim şikayet ettim. Ve tüm sınıf o dersten geçtik ve bu okulda ilkkez oldu. Kimseyi bırakamadı..

Kısacası işe yarıyor.

Şikâyet edilen şehri biliyordu sadece nasıl oldugunu bilmiyorum, ve benden şüphelenmişti laf arasında imalarda bulunuyordu ama bişey yapamadı...

Sorun hocaların genelinin böyle olması, uç hoca varsa üçüde anlaşmalı bilerek böyle davranıyorlar

Oof kötü olmuş kimileri olumlu şeyler alıyor kimileri olumsuz ne yapacağımızı sasırdık iyice

İsimsiz şikayet var . Bence şikayet et. Ne demek ya herkes istediği gibi giyinir,yaşar. Bizim zamanımızda bu olaylar yaşanıyordu ve çok can sıkıcıydı. Kimse kimseyi açık-kapalı,dindar-dinsiz diye yargılamamalı-yargılayamaz. İşte bu yüzden susma şikayet et.
Ben olsam direk yüzüne söylerdim. Tabii sonucu ne olur bilemem ama gıcık oldum.

Etrsfimda ailemde kapali kimse pek yoktur ama saygisizliga da tahammulum yok.gerci sizin durumunuz su zamanda pek yasanabilen birsey degil o ilginc geldi.bence bu bakanligin kulagina gitse o hoca bunlari yapamaz diye dusunuyorum.siz resmi yollardan degil de baska turlu sesinizi duyurmaya calisin bence .saglik bakanligina tweet atin mesela bol bol.yoke de duyurun sesinizi.ise yarayacagini dusunuyorum.
bunu yapan bu hoca mi yoksa baskalari da mi yapiyor ?bu ne sacma is anlamadim ben

Şu zamanda böyle bi baskı yapıyorlarsa yürek yemiş olmalılar.

Benim içimden de bayan geçmişti nedense sağlık alanı deyince, kadınlara ayrıca yakıştıramiyorum hemcinslerine böyle kötü davranmak,nereye şikayet edersiniz bilemem ama gizliden çekemezmisiniz kadını,ilk okul çocukları bile çekip atıyorlar sosyal medyaya

İsimsiz nasıl şikayet edebilirim acaba

Örtüme laf edenin o dilini koparır kedilere falan yediririm net. yemisim oyle bir durumda hocasini, okulunu. Saygisizlar. Istedigim gibi giyinirim kime neymis?! Ogrencisiniz sonucta belli bir silsile var midir gerekli midir bilemeyecegim ama ben olsam dekan rektor tek tek sansimi denerim. Hepsine de eger buna bir cozum bulunmazsa cimere yazacagimi soylerim. ve hatta tv kanallarinda sorunu dile getirerek cozum arayacagimi da soylerim ve yaparim da. Rezil ederim acimam. Madem ozel uni. Muhtemelen sizden yana cikarlar.

Hocalar yapıyor , stajda milletin içinde geldi arkadaşın topuzuna vurdu arkadaş sok oldu, sonra diğerinin üstünü başını düzeltmeye çalıştı, bakışlarıyla sürekli psikolojik baskı kuruyorlar lise gibi bunu yapan 3 hoca

Ben sizin yerinizde olsam yazıyla cimerle uğraşmam görüntü almay çalışırım.Ege ün.’de kapıda malum kızları kafasına göre içeri almayan dinazor zihniyetli sözde hoca jet hızıyla görevden alınmıştı. En temiz iş.Haksızlığa susmayın, mazide takılmış kalmış bazıları...Eski Türkiye’de değiliz.

İnşaallah gercekten elimizden geleni yapcaz onlar yapmasada ben yaocam artık

Iyide bu düpedüz taciz ve tesettür ile hiç alakasi yok. Sanki başörtü takmayan kadinlar bu tür davranişlardan hoşlandiğinimi saniyorsun? Sirf tesettürlüsün diye ekstra mağdur olmuyorsun.

Ve konuştuğun olay çok ciddi birşey. Delil toplayip bir kaç kiz beraber dava açin. Kim bilir adam bunu kaç yildir yapiyor. Kesinlikle durdurulmasi lazim.

Rahmetli Muhsin Yazicioglu geliyor aklima basortusu konu olunca. Bilmiyorum yasak midir siyasete mi girer ama saygiyla anip siirinden kisa bi bölüm birakiyorum..

Allah hepimizi affetsin.! bu millet türk milleti olamaz
Türk milleti islam'a bu kadar cahil kalamaz
Nasıl söylersiniz beyler başörtüsü takılamaz.!
Hani özgürlükçüydünüz laiktiniz ne oluyor
Bu ne düşmanlık kardeşim! yaşadıkça içim yanıyor..
Konunuz resmen icimi acitti.. Allah yardimciniz olsun.

Gerçekten çok teşekkür ederim öylede yapcam inşaallah zorla actırmaya çalışma eylemi içerisindeler

Sırf bu konuyla ilgili konular açtım ama açıkça dini içerikler yasak diye tam içeriği Anlatamadım, sadece bir örnek vereyim aşırı haksızlığa ugruyoruz asagılanıyoruz, bunlar yetmiyomuş gibi basörtümğze laf konuşuyorlar dıslanıyoruz sırf bu yüzden dolayı dersten çıkarılıp sınıfta bırakılan arkadasım var , biz uzun önlük giymek istedik zorla bize önlüklerimizi kısalttılar ve bu sebepten dolayı baskı görüyoruz, siir içimi acııtı mekanı cennet olsun

Gerçekten çok hakkısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…