Cimere şikayet

Ağzımın içindeki yaralar cıktı iyice stresn ölrcem ya, bir sağlık personeli böyle yetişmemeli agresif eleştiriyorlar insanı

Kesinlikle hakkinizi arayin. Bu devirde boyle birsey olamaz olmamali. Neden saygi yok su ulkede anlamiyorum. Mini etek giyersin pisligin tekinden dayak yersin. Tesetture girersin kendini bilmez tarafindan asagilanirsin. Igrenc bi hale gelmisiz artik gercekten..

Kamuoyu oluştur hocanın hareketlerini çek internete haber kanallarında yayınlat.. Bir bitmediler kadına nasıl giymesini öğretmeye çalışan zihniyet..not türban değil ultra mini eteklede okulda gezmeme izin vermiyorlar deseydin yine aynı şeyi yapmanı söylerdim bizim ne giyeceğimize biz karar veririz öyle ya da böyle öğrenecekleri.

Bizde ona hocalar karar veriyor bizi geri kafalı olarak görüyorlar maalesef, direk staj puanını düşürüyorlar onların istediğini giymezsen

Mail yoluyla isimsiz şikayet oluyor diye biliyorum. Benim çalıştığım okul idaresini isimsiz şikayet etmişlerdi. Kim olduğunu sonradan şikayet eden kişi söyleyince öğrenmişlerdi. Hem de birkaç kere oldu. Ama tam ayrıntısını bilmiyorum.şikayet konusunu anlatmadan cimer i arayıp isimsiz şikayet edip edemeyeceğini öğrenebilirsin.
Yalnız bu şikayet işlerinde birde şikayet kanıtlanmazsa karşı tarafa dava hakkı doğuyor diye biliyorum.

Sinirden uykum kaçtı. daha fazla ne yapabilir ki şikayet edin ama lütfen yeter diye tepki koyun hatta ben olsam polisi arardim direk herkesin içinde tacize uğruyorum suan diye rezil ederdim elbet aynı muameleyi görenlere cesaret edip ses veren olacaktır olmayadabilir ama ya insanlar korkuyor. Var mı sizle birlik olacak birileri

Ben üniversitede okurken (devlet üniversitesı ve Türkiyenin en iyi universitelerınden bırı) hoca derste kapalı arkadaslarla dalga gecer asagılar gıbı konusurdu . Sınıfta derse baslamadan önce kızların örtüleriyle ilgili sacmasapan yorumlar yapardı. Maalesef bu kişi prof olduğundan hıcbır zaman durdurulamadı. Ne yaptıysak da fayda etmedı kızlar cok ağlardı ve cok üzülürdük. Şikayet ettik hiçbir sonuc cikmadi cunku rektor de onunla aynı görüsteydı. Ustelık hoca bıze kafayı taktı ve onun dersinden zor mezun olduk .Aslında bende acık bır bayanım ama kımse kımsenın tercıhıyle dalga geçemez. Hocalar genelde bırbırlerını tutuyor canım.

Hani saygi nerde saydi
Sozde size yobaz derler peki onlarin kendi kucuk beyinlerinde yasadiklari ve yaptiklari
Bir baskasinin ozgurlugune dokunmadikca herkes ozgurdur oyle olmali
Herkese saygim var acigina,kapalisina,inananina,inanmayanina,escinseline herkese saygim var
Cunku benim inancima gore insanlari yargilamak insana degil yaraticiya aittir
Sikayet edebileceginiz nere varsa sikayet edin umarim sonuc alirsiniz
Buda bi nevi taciz ne demek ya ne hakla dokunursun

Merhaba
Ben vergi dairesinde calisiyorum kimi haklı kimi haksız birçok şikayet oluyor mukellefler tarafından... Ve bizim dairemizde bu sikayetler hemen dikkate alınıyor haksızlık varsa düzeltiliyor yani cimer sikayetleri konusunda pek cok kurum hassasdir diye düşünüyorum... Ama siz isimsiz bir mektup yazın durum degismezse cimerede sikayet edin gitsin kimliginiz desifre olcaktir ama onu soyliyeyim yani kimin sikayet ettiği gözüküyor... Bu durumda size daha fazla baskı uygulamaları da muhtemel bir durum...

Şikayetimş yapıp başka okula geçmeyi düşünüyorum artık unrumda değiller, çok teşekkür ederim

Bana her şeyi abartan ,buyuten bir yapınız var gibi geldi.
Belki geç yaşta okumanın verdiği psikoloji olabilir..

cimer e değil de bulunduğunuz ilin milletvekiline ulaşmaya çalışın derim

bu konuda güvenebileceğiniz partinin il başkanlığına gidip derdinizi anlatabilirsiniz ordan milletvekiline ulaşır bu konu

kimlikleriniz deşifre olabiliyor. göze alın. suç değil sonuçta

Tesettürlülerin her yere amir müdür olduğu bu dönemde size baskı yapılabilmesi gerçekten çok ilginç...hele okulun rektörünün dekanının bu konuya meydan verebiliyor olması daha da ilginç. Farklı bir durumunuz mu var burada yazamayacağım???

Aynen öyle şikayet edilen taraf bir cevap verip kurtuluyor, ben bir sıkıntı yaşadıklarını görmedim

Baş örtünuze ne diyorlar mesela?
Kapalisiniz diye soruyorum yanlış anlamayın onluklerı belli ki tek boyda kullandırmak istiyorlar.Önlugunuzun altında Eteginiz vs varsa bunun kapalilikla ne alakası var.
Açık olan arkadaşlarınıza da aynı boyda giymelerini söylemiyorlar mı? Öyleyse burda ayırımdan söz edilemez. Acaba siz takıntılı düşünüyor olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…