Kesinlikle hakkinizi arayin. Bu devirde boyle birsey olamaz olmamali. Neden saygi yok su ulkede anlamiyorum. Mini etek giyersin pisligin tekinden dayak yersin. Tesetture girersin kendini bilmez tarafindan asagilanirsin. Igrenc bi hale gelmisiz artik gercekten..Sırf bu konuyla ilgili konular açtım ama açıkça dini içerikler yasak diye tam içeriği Anlatamadım, sadece bir örnek vereyim aşırı haksızlığa ugruyoruz asagılanıyoruz, bunlar yetmiyomuş gibi basörtümğze laf konuşuyorlar dıslanıyoruz sırf bu yüzden dolayı dersten çıkarılıp sınıfta bırakılan arkadasım var , biz uzun önlük giymek istedik zorla bize önlüklerimizi kısalttılar ve bu sebepten dolayı baskı görüyoruz, siir içimi acııtı mekanı cennet olsun
Bizde ona hocalar karar veriyor bizi geri kafalı olarak görüyorlar maalesef, direk staj puanını düşürüyorlar onların istediğini giymezsenKamuoyu oluştur hocanın hareketlerini çek internete haber kanallarında yayınlat.. Bir bitmediler kadına nasıl giymesini öğretmeye çalışan zihniyet..not türban değil ultra mini eteklede okulda gezmeme izin vermiyorlar deseydin yine aynı şeyi yapmanı söylerdim bizim ne giyeceğimize biz karar veririz öyle ya da böyle öğrenecekleri.
Farketmez sen dediğimi yap çek haber kanallarına yollaBizde ona hocalar karar veriyor bizi geri kafalı olarak görüyorlar maalesef, direk staj puanını düşürüyorlar onların istediğini giymezsen
Hani saygi nerde saydiŞuan arkadaşlarla birlikte yazıyoruz, özel ünideyiz gerçekten aşırı derecede psikolojik baskı görüyoruz , (tesettürümüzden tutun, dinimize kadar) açıklama yapmak için yazdım.
Çok uzun olduğu için fazla bişey yazamıyorum, dokunmaya kadar giden tepkilerler karşılaşıyoruz ,resmen mobbing uygulanıyor herkes yılmış bıkmış ama hoca dersten bırakır diye korkudan bişey yapamıyorlar, biz bi kaç arkadaş şikayet etmeyi düşünüyoruz dekana etmek istemiyoruz çünkü sonuç değişmeyecek Cimere yazmayı düşünüyoruz sizce sonuç alabilir miyiz ?ya da önerileriniz var mı inanın pakoloji denilen bişey bırakmadılar böyle bi sağlıkçı yetiştirmek ne kadar faydalı olacak bilmiyorum lütfen yol gösterin
Şuan arkadaşlarla birlikte yazıyoruz, özel ünideyiz gerçekten aşırı derecede psikolojik baskı görüyoruz , (tesettürümüzden tutun, dinimize kadar) açıklama yapmak için yazdım.
Çok uzun olduğu için fazla bişey yazamıyorum, dokunmaya kadar giden tepkilerler karşılaşıyoruz ,resmen mobbing uygulanıyor herkes yılmış bıkmış ama hoca dersten bırakır diye korkudan bişey yapamıyorlar, biz bi kaç arkadaş şikayet etmeyi düşünüyoruz dekana etmek istemiyoruz çünkü sonuç değişmeyecek Cimere yazmayı düşünüyoruz sizce sonuç alabilir miyiz ?ya da önerileriniz var mı inanın pakoloji denilen bişey bırakmadılar böyle bi sağlıkçı yetiştirmek ne kadar faydalı olacak bilmiyorum lütfen yol gösterin
Şikayetimş yapıp başka okula geçmeyi düşünüyorum artık unrumda değiller, çok teşekkür ederimMerhaba
Ben vergi dairesinde calisiyorum kimi haklı kimi haksız birçok şikayet oluyor mukellefler tarafından... Ve bizim dairemizde bu sikayetler hemen dikkate alınıyor haksızlık varsa düzeltiliyor yani cimer sikayetleri konusunda pek cok kurum hassasdir diye düşünüyorum... Ama siz isimsiz bir mektup yazın durum degismezse cimerede sikayet edin gitsin kimliginiz desifre olcaktir ama onu soyliyeyim yani kimin sikayet ettiği gözüküyor... Bu durumda size daha fazla baskı uygulamaları da muhtemel bir durum...
Kameraler var yaptığı hareketleri çeken var şahitler varVar mı somut kanıtınız?
Sikayet ederken isminizin ve tcnizin desifre olmamasini da yazarsaniz dikkate aliniyormus bir arkadasa sordum simdi...Şikayetimş yapıp başka okula geçmeyi düşünüyorum artık unrumda değiller, çok teşekkür ederim
Aynen öyle şikayet edilen taraf bir cevap verip kurtuluyor, ben bir sıkıntı yaşadıklarını görmedimCimeri bilmiyorum ama bimer varken ben ona bir sikayette bulunmusdum 15 gun sonra kuruma inceleme evragi gelmisti ve butun bilgilerim vardi karsi tarafa hic birsey olmadigi gibi ben tum uslerimden mobbingin kralini yemisdisdim sonuc gecici gorevlendirme adi altinda 2 yillik bir cukurova gorevi almisdim
Baş örtünuze ne diyorlar mesela?Sırf bu konuyla ilgili konular açtım ama açıkça dini içerikler yasak diye tam içeriği Anlatamadım, sadece bir örnek vereyim aşırı haksızlığa ugruyoruz asagılanıyoruz, bunlar yetmiyomuş gibi basörtümğze laf konuşuyorlar dıslanıyoruz sırf bu yüzden dolayı dersten çıkarılıp sınıfta bırakılan arkadasım var , biz uzun önlük giymek istedik zorla bize önlüklerimizi kısalttılar ve bu sebepten dolayı baskı görüyoruz, siir içimi acııtı mekanı cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?