- 17 Ağustos 2011
- 25.365
- 160.554
- 798
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Hahahayemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok
ne var hacdan gelen incilerde?annesi söylemiş gelinime aldım tak demiş kadın rahmetli olmuş yahuu.adam iyi ki sizle evlenmemişş diyorum ben de.verilmiş sadakası varmış.iyi akşamlarAy bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada
Benim arkadaşa ben hediye gönderince annesi kaos çıkarıyor, sen internetten kıyafet mi aldın kendine diyeBi arkadaşım vardı babası iş yeri sahibi evine 10 kişi gelen misafire 2 ekmekle giderdi aklıma o geldi demek ki millet böyle böyle zengin oluyo
Kizzz onu hepimiz yapıyoz ne var bunda yani ben yapiyorum en azindan ki cok mantikli benceHahaha
Ben de manitimle otelin sabah kahvaltisinda açık büfede verilen elmalardan muzlardan iki tane atarım çantaya, gezerken enerji ihtiyacı duyunca çıkartirim yeriz
*Dipnot: cimriyim
Hayır ya tutumluyuzzzHahaha
Ben de manitimle otelin sabah kahvaltisinda açık büfede verilen elmalardan muzlardan iki tane atarım çantaya, gezerken enerji ihtiyacı duyunca çıkartirim yeriz
Ya iyi gün olur kötü gün olur, her zaman yağla balla geçmez de be ayı adam daha cicim aylarında şu cümle kurulur mu?Hayir lokması aldık bide iki çay tmmayy ağlanacak halime gülüyorum. Kiz bana diyoki surekli cafelere gidemeyiz evlenince daha simdiden onun hesabinda
Bence bı duygu beslemiyorduDoğru mu yaptınız bilmiyorum ama duygularına gem vurabilen az insanlardansınız sizi tebrik ediyorum
Bizde de oyle bide altin var ama bunun altinlari fln vardı yapmak istemedi yaEsyalar ve düğün erkek karşılar ki
Adetlere göre de öyle, olması gereken de öyle
Bizde öyle yani
Cok yakin birini taniyorum hic cekilir dert degil.. illallah ettiriyor esini..Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Hahaha
siz çalışıyor musunuz?birikiminiz var mı?düğünü ortak yapınn görelimm.eşyanın da yarı parasını verin iyilerinden alın.hem 5 kuruş harcamayın hem de adamdan şikayetlenin.o tür evlilikler 10 15 sene öncesinde kaldı bilesinizzzzyemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok
Üfff, tipi nasıldı bariBizde de oyle bide altin var ama bunun altinlari fln vardı yapmak istemedi ya
Ya neyseki durusttu ya da Allah söyletti tabiki kurulmaz 38 yaşinda ve iliskisi olmayan birisi de değil haniYa iyi gün olur kötü gün olur, her zaman yağla balla geçmez de be ayı adam daha cicim aylarında şu cümle kurulur mu?
Demek ki deneme süreci şartBence bı duygu beslemiyordu
Yoksa biz kadınlar oy seviyom nasıl vazgeciyim'ciyiz
En sinir olduğum insan tipi yaaa anlattığınız kişi halam olabilir mi acabaBenim arkadaşa ben hediye gönderince annesi kaos çıkarıyor, sen internetten kıyafet mi aldın kendine diye
Babasida akşam sofrada iki çeşit yemek olursa masayı deviriyormus
O yüzden tek çeşit yemek yiyoruz diyor yıllardır böyleymiş düşün
Çok zenginler bu arada
En bi sevmediğim erkek tipi cimri ve pinti erkektirKızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Adet miEsyalar ve düğün erkek karşılar ki
Adetlere göre de öyle, olması gereken de öyle
Bizde öyle yani
Nasil cimri olunuyor.. bana da ogretin..Gel alnından öpeceğim =)
Çok doğru yapmışsın tabi ki de. Bak ben cimri bir insanım inan ben bile kendime tahammül edemiyorum bazen.
Boş mezar görse gider ölür herhaldeyemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?