- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Yemeğe sosyal tesise götürdü diye cimri olduğu kanısına nerden vardınız ki? Bence cimri olsa hiç yemeğe götürmez.. Örnekleri biraz daha açmalısın ki, cimri diyebilelimAy kabul ediyorsanız degilsindir bence sen bunu görsen yemeğe sosyal tesise goturdu ya durumu olmasa tmm da yani ne bileyim bari bu süreçte gozumu boya dimi
Ayy herkes oyle diyor yapmak isteyen başindan yapardı. Simdi yapar sonrası yinr aynen devamŞimdi ne istersen olsun der. Nikahlanınca eve aldığın ekmeğe bile karışır.
Hayat tarzı size uymuyormuş bence mantıklı bir karar
Ay bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada
İki aylık deneme mi süresi
düğün için - yapmayalim demişEşya alması gerektiği için mi düğün falan yok dedi?
yemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yokYemeğe sosyal tesise götürdü diye cimri olduğu kanısına nerden vardınız ki? Bence cimri olsa hiç yemeğe götürmez.. Örnekleri biraz daha açmalısın ki, cimri diyebilelim
Yok ya bu baya bildiğin cimriAy bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada
Esyalar ve düğün erkek karşılar kiEşyaları, düğünü tek başına mı yapacaktı?
En azından yalancı değilmişyemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok
Esya sadece koltuk yemek masasi yatak odasi zaten bende digerleri vardi bekarliktan kabul ettim evi flnda var aslinda kolayca alabilirdi ama ona göre esya icin borca girilmezmiş peki dedim bende by byEşyaları, düğünü tek başına mı yapacaktı?
Lokma kuyruğu derken hani hayır lokması dağıtılır bedava yemek için kuyruk mu????? Ay bana bir şeyler oluyor, boş mezar bulsa girer bu.yemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok
Kurtulduğuna şükretEsya sadece koltuk yemek masasi yatak odasi zaten bende digerleri vardi bekarliktan kabul ettim evi flnda var aslinda kolayca alabilirdi ama ona göre esya icin borca girilmezmiş peki dedim bende by by
Kusura bakma lütfen okurken güldümyemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok
Aman ha evlenmden ayrilmissin dönme geri evlen sana beş kuruş para vermez pişman falan değil terkedilmeyi hazmedemistrKızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Hayir lokması aldık bide iki çay tmmLokma kuyruğu derken hani hayır lokması dağıtılır bedava yemek için kuyruk mu????? Ay bana bir şeyler oluyor, boş mezar bulsa girer bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?