- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.291
- 133
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Lokma kuyruğuna girmek değilde ikinci buluşmadan lokma kuyruğuna girmek sıkıntı zaten. Bedava verilen hiçbir üründen yararlanmayın yoksa cimrisiniz diye bi çıkarım olamaz ama ikinci buluşmadan da yapmazsın yaYa sıkıntı yok ben onla lokma kuyruğunada girerim,kişiliğini biliyorum çünkü cimri değil
Hatta dediğim gibi böyle bedava dağıtılan şeyleri severim.
Okulda kariyer günleri olurdu mesela,her masada kurabiyeler,makaronlar,tatlılar,kahveler gidip gelip yerdim hepsinden
Marketlede denemek için sucuk standları oluyo ya mesela onlarıda çok seviyorum
Para harcamayı severim ama bedava bir şey buluncada affetmem.
ilk buluşmada hesap gelince ne yapalım diyen erkek gibiii.böyle bir konuda vardı bdv de.Lokma kuyruğuna girmek değilde ikinci buluşmadan lokma kuyruğuna girmek sıkıntı zaten. Bedava verilen hiçbir üründen yararlanmayın yoksa cimrisiniz diye bi çıkarım olamaz ama ikinci buluşmadan da yapmazsın ya
Yani biz arkadaslarla simit çayda yapariz yeri gelir iyi bi yerde yemek fln da yeriz yani duruma göre amma yani bazi durumlarda biraz farkli olur ama bosverin iyi oldu boylece kendini saklamadi bak rol de yapabilirdiLokma kuyruğuna girmek değilde ikinci buluşmadan lokma kuyruğuna girmek sıkıntı zaten. Bedava verilen hiçbir üründen yararlanmayın yoksa cimrisiniz diye bi çıkarım olamaz ama ikinci buluşmadan da yapmazsın ya
Bak şey olsa yine sıkıntı yok,yolda yürürken baktın lokma dağıtılıyor dersin ki "aa bak lokma dağıtıyolar alalım mı bizde,ben çok severim lokmayı" dersin alırsınız birer tane,oturup yersiniz,tatlıda bir anı olabilir hatta.Lokma kuyruğuna girmek değilde ikinci buluşmadan lokma kuyruğuna girmek sıkıntı zaten. Bedava verilen hiçbir üründen yararlanmayın yoksa cimrisiniz diye bi çıkarım olamaz ama ikinci buluşmadan da yapmazsın ya
Ayy boyle somut örnekler verince nasilsa rahatlattiniz beni Allah razı olsun. Inanin ailem cok rahattir yaşariz kısmadan ve savurmadan dengeli kendimizce valla iyi olmuş cok tesekkurler2 tane arkadaşım eşi pinti diye boşandı.İkisininde evliliği 2 yıl sürmedi. Birisi kız evde oturmasın çalışsın diye eve ekmek parası bile bırakmıyordu diğeri baba evine giderken sadece gidiş parası veriyordu ki dönüşte annenlerden al diye. (Adamın arabası var, benzin gitmesin diye kendi bırakmıyordu )bunlar sadece küçücük örnekleri. Ayrılmanız iyi olmuş.Cimriyle yaşanmaz, hele ailede görmediyseniz çok çok daha zorlanırsınız.
Kapris. Kötü şey. Anlayışlı olmak lazım, her şey almış başını gitmiş. Adam sizden kurtulduğuna sevinmeli.Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Cimrilik oluyor oluyorBak şey olsa yine sıkıntı yok,yolda yürürken baktın lokma dağıtılıyor dersin ki "aa bak lokma dağıtıyolar alalım mı bizde,ben çok severim lokmayı" dersin alırsınız birer tane,oturup yersiniz,tatlıda bir anı olabilir hatta.
Ama "gel bak burda bedava tatlı var,alalımda tatlı parasından kurtulalım" demek ya da buna benzer şeyler söylemek işte o sıkıntı oluyor,cimrilik oluyor,olmuyor,olmuyor
Premses gibi davranmadım bilginize konuya hakim degilsiniz tesekkurlerKapris. Kötü şey. Anlayışlı olmak lazım, her şey almış başını gitmiş. Adam sizden kurtulduğuna sevinmeli.
Bir sadaka verin kurtuldum diyeyemekte kalan ekmeği alıp bunu yolda atıştırırım flnlar hadi kediye fln vercem dese tmmda. Sonraa lokma kuyruğuna girmesi daha 2. Buluşmada e hediyesini demiştim hacdan gelen kolyelerden fln yani... bi cicek yeterli olabilirdi inanın ama o da yok
Bu listede beyaz eşya halı perde yok hanımefendi onların fiyatlarından haberiniz var mı? Ne kadar kolay mutfak eşyası ve çeyiz demek. Ev dediğiniz iki koltuk bir yatak odası zaten değil miE canım sende yani geriye ne kaldı zaten?
Senin gelirken getirdiğin sadece kendi çeyizin o zaman.Onlarda mutfak gereçleri,tabak çanak falan sadece.
Tamam adamda cimrilik var biraz,hem çalışmanı istemeyip hemde para harcamak istemiyor ama sizde düğünü erkek tarafı yapar,eşyaları erkek tarafı alır kafasından çıkın artık ama ya.
Birikimi var bide inanın tek masrafi bi kac eşyaydı onu da yapamayacaksa girmeseydi en başindan yok deseydi maalesef durum bu herseyden feragat ettim inanınşu zamanda evlenirken her şeyi tek başına yapmak hele ki tek memur maaşıyla çok zor. siz hiç katkı yapmayacaksanız beklentilerinizi düşürmenizde fayda var. en basit salon takımları nerdeyse 20 bin. duruma olmasa anlarım bi de memur demişsiniz de üst düzey uzman falan değilse memurlar için her şey çok pahalı şu an
Cimriyim diyorsanız öylesinizdir ama halıyı ihtiyaç duyduğunuz halde mi almıyorsunuz?Hayır gerçekten cimriyim. Eşim çok sevdiği için tahammül edebiliyor ve ben de ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Bana kalsa ben de her eşyayı 2.el alırdım. Masrafa gerek yok diye eve halı almıyordum 6 senedir, en sonunda geçen ay aldık. Çok aşık değilseniz ve aranızda aşırı bir samimiyet yoksa hiç girişmeyin evlilik işine. Yok biz çok yakınız, cimriliği konusunda eleştirip onu eğitebilirim diyorsanız da gene çook iyi düşünün.
Beyaz eşya,koltuk takımı,yemek odası takımı,yatak odası kadarda pahalı olmasa gerek hanımfendi.Bu listede beyaz eşya halı perde yok hanımefendi onların fiyatlarından haberiniz var mı? Ne kadar kolay mutfak eşyası ve çeyiz demek. Ev dediğiniz iki koltuk bir yatak odası zaten değil mi
Beyaz esyasi yatagini kabul ettim sadece koltuk yemek masası ve gardrop kiz yatak odasi bile degil digerleri bendeydi hali perde ve digerleriBu listede beyaz eşya halı perde yok hanımefendi onların fiyatlarından haberiniz var mı? Ne kadar kolay mutfak eşyası ve çeyiz demek. Ev dediğiniz iki koltuk bir yatak odası zaten değil mi
Yazdığınıza göre ben de cevap yazdım, düzgün yazın ona göre yorum yapalım hanımefendi. Teşekkürler.Premses gibi davranmadım bilginize konuya hakim degilsiniz tesekkurler
Benim de cimrilik potansiyelim çok yüksek, hatta ilk evlendiğimiz yıllar daha da kötüydüm, ailevi travmalar sebebiyle, eşim çok eli açıktır, onun sayesinde çok törpülendimHayır gerçekten cimriyim. Eşim çok sevdiği için tahammül edebiliyor ve ben de ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Bana kalsa ben de her eşyayı 2.el alırdım. Masrafa gerek yok diye eve halı almıyordum 6 senedir, en sonunda geçen ay aldık. Çok aşık değilseniz ve aranızda aşırı bir samimiyet yoksa hiç girişmeyin evlilik işine. Yok biz çok yakınız, cimriliği konusunda eleştirip onu eğitebilirim diyorsanız da gene çook iyi düşünün.
Cimriyim diyorsanız öylesinizdir ama halıyı ihtiyaç duyduğunuz halde mi almıyorsunuz?
İhtiyaç duymuyorsanız cimrilik değil o ya.
bi yorumda evi var demişsiniz büyük artı. zira şu an sıfırdan ev almak memurlar için hayal ötesi. ama sonra ekmeği alıp yolda atıştırırım demesi lok a kuyruğu ve hac kolyesi olayı felaketBirikimi var bide inanın tek masrafi bi kac eşyaydı onu da yapamayacaksa girmeseydi en başindan yok deseydi maalesef durum bu herseyden feragat ettim inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?