- 10 Ağustos 2009
- 26.197
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Aynı gün kahvaltıya 4 yumurta(4 kişiyiz) keke 4 yumurta, birde poğaça börek patlatayım derken gitti en az 10 yumurta. Biz bu yüzden zengin olamıyoruz demek biliyordumVaryemezlik manyaklık gerçekten hiç buraya yazmamayayım fikirlerimiBabam doktor, annem de hemşire. Annem bir gün hastaneden ahbaplık ettiği bir doktorla konuşuyormuş, adam karısından yakınmış çok para harcıyor diye. Adam demiş ki bir kek yapıyor 4 yumurta kırıyor Annem dumur tabi koskoca doktorsun çuvalla para kazanıyorsun mutfağa girip bunlara mı bakıyorsun demiş adam kalmış
Benim de cimrilik potansiyelim çok yüksek, hatta ilk evlendiğimiz yıllar daha da kötüydüm, ailevi travmalar sebebiyle, eşim çok eli açıktır, onun sayesinde çok törpülendim
Ya bende tutumluyumdur bak hani ama birine hediye alacaksam bide bu evlilik dusunduğum birisiyse kizz hacdan gelen kolye nedir arkadaş. Bi buket cicek inan yeterliydi ya da bi kitap dimi ama sevdigim yazara kadar biliyor.Benim de cimrilik potansiyelim çok yüksek, hatta ilk evlendiğimiz yıllar daha da kötüydüm, ailevi travmalar sebebiyle, eşim çok eli açıktır, onun sayesinde çok törpülendim
4'e bölmenize rağmen halamla yarışamıyorsunuz işte arada fark var bizimki istese atomlarına ayırırAllah Allah neden ayırıyor ki peçeteyi.
Ben 4e bölüyorum, daha pratik
Kizz dengeyi "yenge diye okudum "diyorum ki ne alaka acepYa evet hepsi çocukluktan kalma şeyler.. Aslında iyi bir terapi şart ama kim verecek o kadar parayı =)) ben psikoloğa o kadar para versem daha çok bozulur psikolojim =) evlilikte denge çok önemli işte. benim eşim de 5 kuruş para tutamazdı o da sayemde biraz tasarruflu oldu.
çok haklısın.benim de tülüm fonum falan yok sadece basit storlarım var.istesem alırım ama gerek duymuyorummmCimriyim diyorsanız öylesinizdir ama halıyı ihtiyaç duyduğunuz halde mi almıyorsunuz?
İhtiyaç duymuyorsanız cimrilik değil o ya.
Vallahi bana da tmm müsrif olmasin da ya bu kadari da fazla yanicimri erkek bana hep itici gelmiştir
cimri erkek bana hep itici gelmiştir
Sade yaşam diyelim biz onaçok haklısın.benim de tülüm fonum falan yok sadece basit storlarım var.istesem alırım ama gerek duymuyorummm
Kizz dengeyi "yenge diye okudum "diyorum ki ne alaka acep
KesinlikleYenge de önemli evlilikte kesinlikle =)))))
benim için nirvana kullanılmış yağlı kağıtları yıkayıp kurutup defalarca kullanma olayı. yapan kişilerin parasının olduğunu söylememe gerek yok tabiVaryemezlik manyaklık gerçekten hiç buraya yazmamayayım fikirlerimiBabam doktor, annem de hemşire. Annem bir gün hastaneden ahbaplık ettiği bir doktorla konuşuyormuş, adam karısından yakınmış çok para harcıyor diye. Adam demiş ki bir kek yapıyor 4 yumurta kırıyor Annem dumur tabi koskoca doktorsun çuvalla para kazanıyorsun mutfağa girip bunlara mı bakıyorsun demiş adam kalmış
Kiz pişirme kağidi mı oluyosa oyle bende yapayımbenim için nirvana kullanılmış yağlı kağıtları yıkayıp kurutup defalarca kullanma olayı. yapan kişilerin parasının olduğunu söylememe gerek yok tabi
Ay ne diycem ilk gelmeden once goruntulu konusmak istedi israrla tmm dedim bende normal sonra samimi olunca dediki gelmeden once goruntulu konusmak istedim boşuna o zahmete girmeyeyim cirkin fln cikarsan diye galiba yol parasini hesapladiay gulüyom da nelere susmuşum aptal ben
Eccük haklıHayat pahalı ya adama da suç bulamadımdevir ekonomi devri.ama cimriligi bahane bence. İçiniz isinsa gözünüz görmezdi bunu.
Haklı valla Allah bu devirde evleneceklerin yardımcısı olsunEccük haklı
Ya bende tutumluyumdur bak hani ama birine hediye alacaksam bide bu evlilik dusunduğum birisiyse kizz hacdan gelen kolye nedir arkadaş. Bi buket cicek inan yeterliydi ya da bi kitap dimi ama sevdigim yazara kadar biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?