Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

kararlı olmana sevindim kalbinle hareket etmişsin sonra boşanmaktan iyidir

Aynı gün kahvaltıya 4 yumurta(4 kişiyiz) keke 4 yumurta, birde poğaça börek patlatayım derken gitti en az 10 yumurta. Biz bu yüzden zengin olamıyoruz demek biliyordum

Benim de cimrilik potansiyelim çok yüksek, hatta ilk evlendiğimiz yıllar daha da kötüydüm, ailevi travmalar sebebiyle, eşim çok eli açıktır, onun sayesinde çok törpülendim

Ya evet hepsi çocukluktan kalma şeyler.. Aslında iyi bir terapi şart ama kim verecek o kadar parayı =)) ben psikoloğa o kadar para versem daha çok bozulur psikolojim =) evlilikte denge çok önemli işte. benim eşim de 5 kuruş para tutamazdı o da sayemde biraz tasarruflu oldu.

Benim de cimrilik potansiyelim çok yüksek, hatta ilk evlendiğimiz yıllar daha da kötüydüm, ailevi travmalar sebebiyle, eşim çok eli açıktır, onun sayesinde çok törpülendim
Ya bende tutumluyumdur bak hani ama birine hediye alacaksam bide bu evlilik dusunduğum birisiyse kizz hacdan gelen kolye nedir arkadaş. Bi buket cicek inan yeterliydi ya da bi kitap dimi ama sevdigim yazara kadar biliyor.

Kizz dengeyi "yenge diye okudum "diyorum ki ne alaka acep

benim için nirvana kullanılmış yağlı kağıtları yıkayıp kurutup defalarca kullanma olayı. yapan kişilerin parasının olduğunu söylememe gerek yok tabi

benim için nirvana kullanılmış yağlı kağıtları yıkayıp kurutup defalarca kullanma olayı. yapan kişilerin parasının olduğunu söylememe gerek yok tabi
Kiz pişirme kağidi mı oluyosa oyle bende yapayım 2 ayda kaptım adamdan bişeyler galiba deformasyon oldu bende de

Ya bende tutumluyumdur bak hani ama birine hediye alacaksam bide bu evlilik dusunduğum birisiyse kizz hacdan gelen kolye nedir arkadaş. Bi buket cicek inan yeterliydi ya da bi kitap dimi ama sevdigim yazara kadar biliyor.

Tutumluluk değil bu ya, görgüsüzlük saygısızlık. Size özel bir şey değil bi kere, evde eline geçen bişeyi alıp getirmek nedir. Hadi haca kendi gider siz hayatındayken, sizi düşünüp alır amenna. Ama bu nedir ya gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…