- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
karı koca zamanla birbirine benzer. aşırı cimri insan cidden ömür törpüsü. tek muhabbetleri pirinç nerde ucuz neyi ne kadar ucuza getirirlerKiz pişirme kağidi mı oluyosa oyle bende yapayım2 ayda kaptım adamdan bişeyler galiba deformasyon oldu bende de
2 ay çok uzun dayanmışsın sen bunaAy ne diycem ilk gelmeden once goruntulu konusmak istedi israrla tmm dedim bende normal sonra samimi olunca dediki gelmeden once goruntulu konusmak istedim boşuna o zahmete girmeyeyim cirkin fln cikarsan diye galiba yol parasini hesapladiay gulüyom da nelere susmuşum aptal ben
Ama bak dedimki düğunden gelenlerle borcumuz gayet kapanır ailem taktikları bile yeterdi balayi fln filan gerek yok dugun yok eski esyalari tmm e daha napim benHaklı valla Allah bu devirde evleneceklerin yardımcısı olsun
Daha simdiden istemiyor bide beyimiz oyle de kiskançbirde mevzu cimrilik ama boyut olarak ele alırsak ileri boyutu yarın doğacak çocuğa hiç bir şey almaz kadına parada vermez ki kadının çocuğu olduğunda çalışma hayatından ayrılan çok oluyor ondan sonra al sana boşanma
Varya o kadar duygusal da degilimdir de ayy acaba boşlukta miydim acaba ilgisi fln mı iyi geldi diye duşunuyorum. Bide belkide evllik olsn fln diye mi sacmaladim bilemedim vallahi2 ay çok uzun dayanmışsın sen buna
biz de kalırsa paket yaptırır eve götürürüz.cimrilikle bunun alakası yok.yiyemiyorsun bazen kalanını evde devam ediyorsun.ketçap mayonezleri de alırım avm de çantama atarımm.otelde kalınca da oranın verdiği terliği kullanmayıp eve getiriyorum şampuan törpü bone vs gibi ürünlerini de.gayette müsrifimdir bu arada.
Rica ederim. Evlenmek kolay değil boşanmak hiç kolay değil psikolojik süreçlerini atlatmaları yıllarını aldı. .Sonrasında yeniden yuva kurmak da kolay olmuyor ki hala evlenmedi ikiside.Ayy boyle somut örnekler verince nasilsa rahatlattiniz beni Allah razı olsun. Inanin ailem cok rahattir yaşariz kısmadan ve savurmadan dengeli kendimizce valla iyi olmuş cok tesekkurler
Ay degil mi o yonden şansliydim başından anladim (deneme sürecindeRica ederim. Evlenmek kolay değil boşanmak hiç kolay değil psikolojik süreçlerini atlatmaları yıllarını aldı. .Sonrasında yeniden yuva kurmak da kolay olmuyor ki hala evlenmedi ikiside.
Bende yaparım yani yenecek bişeyde bana değilse hayvanlara diye ama ekmek almam genelde atılmiyor paketli ekmekti bu aradaBen de. Gayet paket yaptırırım. Bir dilim de olsa. O an eve gitmeyecek olsam bile hemen bir kedi köpeğe yediririm. Eve gideceksem de hazır yemek mis. İsraf mı olsun yazık yani.
Tebrikler Muhterem Hanım, vallahi açık sözlülüğünüze bayıldım.Gel alnından öpeceğim =)
Çok doğru yapmışsın tabi ki de. Bak ben cimri bir insanım inan ben bile kendime tahammül edemiyorum bazen.
Yengenc Hanım, şimdi hayallerimi yıktınız ama. Oldu mu böyle? Cimriyim diyene kadar ideal üyemdiniz buralarda. Cıks cıks.Hahaha
Ben de manitimle otelin sabah kahvaltisinda açık büfede verilen elmalardan muzlardan iki tane atarım çantaya, gezerken enerji ihtiyacı duyunca çıkartirim yeriz
*Dipnot: cimriyim
Ayy tabiki sizinki gayet makul ama iyi niyet olmalı her iki tarafta da bence onda o yoktu. Ayy unuttum bidee hacı kolyesini verdi diyorki şu plastik kutuyu kaldirayım kiza bunu mu aldı demesinler. Dondum kaldım biliyor ama yapmiyor almasa inan sorun degil de ya sanki hediyeyle aşağilama bu yeni bi tarz midır nedir
Okuya okuya geldim leyla, bildiğin mal bu, boğaz tokluğuna cariye arıyormuş. Gerçekten geçmiş olsun. Çalıştırmak istememesi de otoritesine karşı çıkacak gücün kalmasın diyeymiş galiba. Akıllı kızsın kkdan da çok feyz aldığına eminim. MaşallahSevgiliyken tadını çıkarin oh en iyisi ama evlilik yoluna girmeye yakım azcık kenara atin amma bak dozu kaçırmayın messelaa lokma kuyruğunda ayy cumleyi kuramıyorum
Hehh hayata bakış diyelim aynen sinema laptop meselesi aslinda mesele ne guzel bi ornek olmuş ohh sizde kurtulmuşsunuz ne guzelTebrikler Muhterem Hanım, vallahi açık sözlülüğünüze bayıldım.
Yengenc Hanım, şimdi hayallerimi yıktınız ama. Oldu mu böyle? Cimriyim diyene kadar ideal üyemdiniz buralarda. Cıks cıks.
Şaka bir yana eşyaları tek bir tarafa aldırmayı doğru bulmuyorum. Eğer masrafları tek kişi çekiyorsa, düğün yapmamayı tekli edebilir. Çünkü herkes "olmayan" parayı harcamak gibi gayretlere girmek zorunda değil. Kredi çeksin vs. demişsiniz konu sahibi hanım, ama zorunda değil adam. Eğer masrafları bölüşseydiniz, düğün için bütçe çıkabilirdi tabi. Hem adamın evi de varmış.
Ama lokma kuyruğu ve evlenince dışarı çıkmayız buyruğu benim için birini terk etmek için yeterince güçlü bir sebep. Çünkü cimriliğin c'si yok bende ya. Olacak iş değil yani. Daha çok olsa param dünyaya saçarım, o kadar diyorum.
Of ayının biri geldi aklıma şimdi. Bir hatalık flörtüme sinemaya gidelim demiştim. Ne gerek var, sen kek pasta yap bana gel, ben internetten indirim demişti ayı oğlu ayı! Aynı şey değil mi öküz sinemayla laptoptan izlemek?Standartsız görgüsüz hayatsızın teki işte! Valla böyleleri ömür çürütür, uzak durmak lazım.
o hac incisi annesinden kalmış ama anne vefat etmiş yani manevi değeri çok yüksek.hem onu vermeliydi hem de ayrıca bir hediye almalıydı.bir anne yadigarıyla dalga geçilmesi hoş olmuyor.adam cimri ama orada zaten hepimiz hemfikirizzTutumluluk değil bu ya, görgüsüzlük saygısızlık. Size özel bir şey değil bi kere, evde eline geçen bişeyi alıp getirmek nedir. Hadi haca kendi gider siz hayatındayken, sizi düşünüp alır amenna. Ama bu nedir ya gerçekten.
Ayy bir de kitaba para vermem diyen bir mal vardı. Neymiş, o paraya gidip bir dürüm yermiş. Boşan da semerini ye ayı!Hehh hayata bakış diyelim aynen sinema laptop meselesi aslinda mesele ne guzel bi ornek olmuş ohh sizde kurtulmuşsunuz ne guzel
Ay sağolasin seni de takipteyim bu arada hatta loveun avukatı konusunda fln konuşuyoduk sen hatirlamiyosundur daOkuya okuya geldim leyla, bildiğin mal bu, boğaz tokluğuna cariye arıyormuş. Gerçekten geçmiş olsun. Çalıştırmak istememesi de otoritesine karşı çıkacak gücün kalmasın diyeymiş galiba. Akıllı kızsın kkdan da çok feyz aldığına eminim. Maşallah
o hac incisi annesinden kalmış ama anne vefat etmiş yani manevi değeri çok yüksek.hem onu vermeliydi hem de ayrıca bir hediye almalıydı.bir anne yadigarıyla dalga geçilmesi hoş olmuyor.adam cimri ama orada zaten hepimiz hemfikirizz
Ay degil mi o yonden şansliydim başından anladim (deneme sürecinde)
Vay alüminyum, bunlar gamsız tasasız yaşar gider, olan güzel adamlara olur.Ayy bir de kitaba para vermem diyen bir mal vardı. Neymiş, o paraya gidip bir dürüm yermiş. Boşan da semerini ye ayı!
Bana da hep arızalılar denk gelir böyle.
Aaa bu kolyenim annesinden kalma mevzusu inan yalandı cunku ayrilirken konum atar misin onemliymis manevi olarak sana gondereyim dedim. Diyor ki kalsin istemezsen bi cocuğa verirsin yaani hikaye orda da bi kudurdum tabi. Yoksa inan ben oyle maneviyata anneye kiymet vermeyen birisi degilimdiro hac incisi annesinden kalmış ama anne vefat etmiş yani manevi değeri çok yüksek.hem onu vermeliydi hem de ayrıca bir hediye almalıydı.bir anne yadigarıyla dalga geçilmesi hoş olmuyor.adam cimri ama orada zaten hepimiz hemfikirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?