- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Yok yok valla yapamazdım bitti o yüzdenHayır gerçekten cimriyim. Eşim çok sevdiği için tahammül edebiliyor ve ben de ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Bana kalsa ben de her eşyayı 2.el alırdım. Masrafa gerek yok diye eve halı almıyordum 6 senedir, en sonunda geçen ay aldık. Çok aşık değilseniz ve aranızda aşırı bir samimiyet yoksa hiç girişmeyin evlilik işine. Yok biz çok yakınız, cimriliği konusunda eleştirip onu eğitebilirim diyorsanız da gene çook iyi düşünün.
bu adam cimri ama diğer adamlar da değişti bilesinn.herşey yarı yarıya alınsın istiyorlar kadından para kazanmasını da bekliyorlar.geçen bir konu vardı kız öğretmen adam avukat.avukat nişanda bana da takım elbise alacaksınız deyip duruyordu.hem de henüz işe başlamamış öğretmenden.yani senin hayalindeki beyaz atlı prensler artıkım kalmadı tükendiiiiiHe sormae dedim seninde işin zor
Yazık nasıl bi psikoloji içinde yaşıyolarsa anlamadım ben bunlar mı pinti biz mi aç gözlüyüzBu parayı yiyip sefasını sürmeyeceksem kenarda durmasının bana ne faydası var.Tutumlu olması anlarımda yumurtayi saymak nedir yahu.Ama benimde bildiğim efsane cinriler var
Doya doya için diyeBizimde var böyle bi tanidik 15 kisilik yemege icecek alacak "2 lt aldım doya doya için diye "diyor 1 ltsini kendisi içti bu arada nasıl kafalar bunlar
Ben sandviç yapıyorum poğaçalarından. Arasına peynir biber koyup çantaya atıyorum 2-3 tane. Kdkffkfl valla cimri de değilim ama yapmayınca enayi gibi hissediyorum kezban alıskanlıgıHahaha
Ben de manitimle otelin sabah kahvaltisinda açık büfede verilen elmalardan muzlardan iki tane atarım çantaya, gezerken enerji ihtiyacı duyunca çıkartirim yeriz
*Dipnot: cimriyim
Nasil cimri olunuyor.. bana da ogretin..bende öyle olmak istiyorum.. yoksa acliktan öleceğim
Hayatta eşinin sabrından istiyorum aminHayır gerçekten cimriyim. Eşim çok sevdiği için tahammül edebiliyor ve ben de ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Bana kalsa ben de her eşyayı 2.el alırdım. Masrafa gerek yok diye eve halı almıyordum 6 senedir, en sonunda geçen ay aldık. Çok aşık değilseniz ve aranızda aşırı bir samimiyet yoksa hiç girişmeyin evlilik işine. Yok biz çok yakınız, cimriliği konusunda eleştirip onu eğitebilirim diyorsanız da gene çook iyi düşünün.
Hacdan gelen inci kolye niye küçümseniyor yaAcaba adamın gırtlağına kadar borcu mu var? Hacdan gelen inci kolye ne yabu kadar cimri mi olunur
adam şanslı ayol öyle deme.halı fiyatlarını geçtim onları yıkatma masrafı ne kadar ağırlaştı haberin var mı?her eve lazım böyle bir kadın bence bu devirdeHayatta eşinin sabrından istiyorum amin
Ben aşırı cimriligin psikolojik bir rahatsızlık oldugunu düşünüyorum.Enistem anlatmıştı uzaktan bir akrabaları olmuş evine gitmişler adamın yalnız yaşıyormuş, dolabında yumurtalar varmış bir seferde birkaç günlük yetecek kadar pişirip dolaba kaldırıyormus birkaç milyon bıraktı iki kızına.Dusunsene o derece cimrisin ki parayı seviyorsun yiyemiyorsun oldun gittin.Bence ciddi rahatsızlık.Yazık nasıl bi psikoloji içinde yaşıyolarsa anlamadım ben bunlar mı pinti biz mi aç gözlüyüz
kalite kalite onlar sahteleri de var gerçek olup değerli olanları da.görümcem de kızıma getirdi saklıyorum severekHacdan gelen inci kolye niye küçümseniyor yaGerçek inci onlar, zamanla doğuruyor falan.
Kızlar 2 aylık bi deneme sürecinden sonra adamın cimri oldugunu tahmin edip bitirdim. Düğün fln yok dedi tmm dedim tek başina yapacak herseyi diye alacagi ev eşyası ona da spot fln demeye başladı oha dedim ki kendisi memur krediyle fln alinabilir bitirdim pismanim fln diye döndü ama hiç içim almiyor kestirip attım dogru yaptım mı sizce
Mesela ne derece cimrilik.Misafir ağırlar misiniz?Hayır gerçekten cimriyim. Eşim çok sevdiği için tahammül edebiliyor ve ben de ona uyum sağlamaya çalışıyorum. Bana kalsa ben de her eşyayı 2.el alırdım. Masrafa gerek yok diye eve halı almıyordum 6 senedir, en sonunda geçen ay aldık. Çok aşık değilseniz ve aranızda aşırı bir samimiyet yoksa hiç girişmeyin evlilik işine. Yok biz çok yakınız, cimriliği konusunda eleştirip onu eğitebilirim diyorsanız da gene çook iyi düşünün.
Annem babam da umreye gidince paraya kıyıp iyisini almış, erkek kardeşimin düğününe kadar inciler doğurdu, güzelce dizdirdi annem onları, geline taktı.kalite kalite onlar sahteleri de var gerçek olup değerli olanları da.görümcem de kızıma getirdi saklıyorum severek
adam şanslı ayol öyle deme.halı fiyatlarını geçtim onları yıkatma masrafı ne kadar ağırlaştı haberin var mı?her eve lazım böyle bir kadın bence bu devirde
Aynen öyleeebu adam cimri ama diğer adamlar da değişti bilesinn.herşey yarı yarıya alınsın istiyorlar kadından para kazanmasını da bekliyorlar.geçen bir konu vardı kız öğretmen adam avukat.avukat nişanda bana da takım elbise alacaksınız deyip duruyordu.hem de henüz işe başlamamış öğretmenden.yani senin hayalindeki beyaz atlı prensler artıkım kalmadı tükendiiiii
Ayy cok sağolun bu kalplerde benden size gelsin
Bütün alkışlarım sana ... Doğru bir karar bence
Ayy nasıl sarilmak istiyorum size anlatamamYorumları okudum da. Kadınlar kendi kıymetini bilmedikçe kocalar hiç bilmez valla. Neden hep kadın kendi isteklerinden taviz verecek ki? E salona koltuk alamayacak adam da evlenmesin bir zahmet? Saraydan sultan mı alıyor yazılmış aralarda. Valla ben saraydan gelmedim ama hiçbir keyfimden de ödün vermedim. Yapan gelir, yapamayana kapı orda. İyi yapmışsın konu sahibi boşver.
Katılıyorum normal değil tüm hayatı boyunca kıtlık bilincinde yaşamak. İçten içe yoksul kalmaktan mı korkuyolar acaba. İyi mezara girmemiş o paraylaBen aşırı cimriligin psikolojik bir rahatsızlık oldugunu düşünüyorum.Enistem anlatmıştı uzaktan bir akrabaları olmuş evine gitmişler adamın yalnız yaşıyormuş, dolabında yumurtalar varmış bir seferde birkaç günlük yetecek kadar pişirip dolaba kaldırıyormus birkaç milyon bıraktı iki kızına.Dusunsene o derece cimrisin ki parayı seviyorsun yiyemiyorsun oldun gittin.Bence ciddi rahatsızlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?