Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Yok yok valla yapamazdım bitti o yüzden ozlestirinize de hayran kaldım bu arada ne guzel

He sorma e dedim seninde işin zor
bu adam cimri ama diğer adamlar da değişti bilesinn.herşey yarı yarıya alınsın istiyorlar kadından para kazanmasını da bekliyorlar.geçen bir konu vardı kız öğretmen adam avukat.avukat nişanda bana da takım elbise alacaksınız deyip duruyordu.hem de henüz işe başlamamış öğretmenden.yani senin hayalindeki beyaz atlı prensler artıkım kalmadı tükendiiiii

Hahaha
Ben de manitimle otelin sabah kahvaltisinda açık büfede verilen elmalardan muzlardan iki tane atarım çantaya, gezerken enerji ihtiyacı duyunca çıkartirim yeriz

*Dipnot: cimriyim
Ben sandviç yapıyorum poğaçalarından. Arasına peynir biber koyup çantaya atıyorum 2-3 tane. Kdkffkfl valla cimri de değilim ama yapmayınca enayi gibi hissediyorum kezban alıskanlıgı

Nasil cimri olunuyor.. bana da ogretin.. bende öyle olmak istiyorum.. yoksa acliktan öleceğim

Hiç tavsiye etmiyorum. Gerçekten hayattaki en büyük şansım dünyanın en cömert adamıyla evlenmiş olmam. Sayesinde kalp krizi geçirme korkusu yaşamadan dışarda gezip tozup üstüme başıma bişeyler alabiliyorum. Verici olmak, eli açık olmak çok çok güzel tadını çıkarın =)

Hayatta eşinin sabrından istiyorum amin

Yazık nasıl bi psikoloji içinde yaşıyolarsa anlamadım ben bunlar mı pinti biz mi aç gözlüyüz
Ben aşırı cimriligin psikolojik bir rahatsızlık oldugunu düşünüyorum.Enistem anlatmıştı uzaktan bir akrabaları olmuş evine gitmişler adamın yalnız yaşıyormuş, dolabında yumurtalar varmış bir seferde birkaç günlük yetecek kadar pişirip dolaba kaldırıyormus birkaç milyon bıraktı iki kızına.Dusunsene o derece cimrisin ki parayı seviyorsun yiyemiyorsun oldun gittin.Bence ciddi rahatsızlık.

Bütün alkışlarım sana ... Doğru bir karar bence

Mesela ne derece cimrilik.Misafir ağırlar misiniz?

kalite kalite onlar sahteleri de var gerçek olup değerli olanları da.görümcem de kızıma getirdi saklıyorum severek
Annem babam da umreye gidince paraya kıyıp iyisini almış, erkek kardeşimin düğününe kadar inciler doğurdu, güzelce dizdirdi annem onları, geline taktı.

Yorumları okudum da. Kadınlar kendi kıymetini bilmedikçe kocalar hiç bilmez valla. Neden hep kadın kendi isteklerinden taviz verecek ki? E salona koltuk alamayacak adam da evlenmesin bir zahmet? Saraydan sultan mı alıyor yazılmış aralarda. Valla ben saraydan gelmedim ama hiçbir keyfimden de ödün vermedim. Yapan gelir, yapamayana kapı orda. İyi yapmışsın konu sahibi boşver.

Aynen öyleee
Bende bunu anlatmaya çalıştım diğer bir mesajımda.
Eskidendi o her şeyi erkek yapsın,düğünü erkek yapsın.

Ayy nasıl sarilmak istiyorum size anlatamam

Katılıyorum normal değil tüm hayatı boyunca kıtlık bilincinde yaşamak. İçten içe yoksul kalmaktan mı korkuyolar acaba. İyi mezara girmemiş o parayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…