- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
En başindan konuşuldu ve sadece nikah istedik ortak karar ve sorun şu ki hem calısmamı istemiyor hemde yapmiyor. Bizde kiz sadece yatak odasi perde halı ve hani bilinen şeyleri alır nevresim mutfak gerecleri fln filan. O sadece 4 parça eşya alacakti ozetle onu da mı yapmasınsiz çalışıyor musunuz?birikiminiz var mı?düğünü ortak yapınn görelimm.eşyanın da yarı parasını verin iyilerinden alın.hem 5 kuruş harcamayın hem de adamdan şikayetlenin.o tür evlilikler 10 15 sene öncesinde kaldı bilesinizzzz
Yoo ben illa erkek diye tek tarafa yüklenilmesine karşıyım.Sonuçta beraber bir yuva kuruyoruz.Esyalar ve düğün erkek karşılar ki
Adetlere göre de öyle, olması gereken de öyle
Bizde öyle yani
O bahsettikleriniz cimriliğe giriyo muydu ya ben de çok yapıyorum valla rezil oldukAçık büfe otel kahvaltısında iki ekmek arasına peynir sıkıştırmak zaten ata sporumuz diye biliyorum ben...
Ben de arkamda su bırakmam mesela, şişemi alır öyle çıkarım. Yemeğin de çoğunu yiyemediysem paket yaptırırım. Ama masadaki ekmeği de çantaya atmam açıkçası.
Nasil cimri olunuyor.. bana da ogretin..bende öyle olmak istiyorum.. yoksa acliktan öleceğim
Ay bende sevmem olmayin ya valla cok iticiEn bi sevmediğim erkek tipi cimri ve pinti erkektir
Evlilik yaşamında kadına (genelde) çok yuklenildigi için evlenirken erkek tarafına yüklenme taraftarıyım benYoo ben illa erkek diye tek tarafa yüklenilmesine karşıyım.Sonuçta beraber bir yuva kuruyoruz.
Ama bu adam bencede cimri ya.
Düğün yapmamasını anlarım ama yeni kurulan eve gidip spotcudan eşya almam ya,öğrenci evi mi bu?
Hediye diye hacdan gelen şeyi getirmesi falan.
Pahalı hediye alsın demiyoruz ama başkasının getirdiği şeyide hediye diye vermesin bir zahmet.
Mesele eşya ya da tek yapması değil kucük ayrintilar mide bulandiriyorYoo ben illa erkek diye tek tarafa yüklenilmesine karşıyım.Sonuçta beraber bir yuva kuruyoruz.
Düğün yapmamasını anlarım ama yeni kurulan eve gidip spotcudan eşya almam ya,öğrenci evi mi bu?
Pahalı hediye alsın demiyoruz ama başkasının getirdiği şeyide hediye diye vermesin bir zahmet.
Bu abla her başlıkta böyle doktor kendi haline bırakın dedi boşverinEn başindan konuşuldu ve sadece nikah istedik ortak karar ve sorun şu ki hem calısmamı istemiyor hemde yapmiyor. Bizde kiz sadece yatak odasi perde halı ve hani bilinen şeyleri alır nevresim mutfak gerecleri fln filan. O sadece 4 parça eşya alacakti ozetle onu da mı yapmasın
Sadece koltuk, salon ve yatak odası takım fiyatlarından haberin yok sanırım. Yani tamam adam cimri bu belli ama. Ben eşya ve düğün masraf olaylarının ortak olması taraftarıyım.Esya sadece koltuk yemek masasi yatak odasi zaten bende digerleri vardi bekarliktan kabul ettim evi flnda var aslinda kolayca alabilirdi ama ona göre esya icin borca girilmezmiş peki dedim bende by by
Aslında çok çok bariz görgüsüz bı adamYoo ben illa erkek diye tek tarafa yüklenilmesine karşıyım.Sonuçta beraber bir yuva kuruyoruz.
yatak odası perde halı dışındaki eşyalar 4 parça yapmıyor hanımefendi.siz memur maaşını ne zannediyorsunuz?bir buzdolabı memur maaşından yüksek şu an.ha çalışmanızı istemiyormuş.zaten bu bile ayrılma sebebi benim için.kimse bir kadının çalışıp çalışmamasına karışamaz haddi değilEn başindan konuşuldu ve sadece nikah istedik ortak karar ve sorun şu ki hem calısmamı istemiyor hemde yapmiyor. Bizde kiz sadece yatak odasi perde halı ve hani bilinen şeyleri alır nevresim mutfak gerecleri fln filan. O sadece 4 parça eşya alacakti ozetle onu da mı yapmasın
Bir daha adı bile anilmayacasi bir er kisisi ..Ay bende sevmem olmayin ya valla cok itici
Valla zaten bizde adetler boyle yani bile bile tmm dedi sevgililik degildi gorucu usulü yani yok deseydi madem dimi size de sonuna kadar katiliyorum☺Evlilik yaşamında kadına (genelde) çok yuklenildigi için evlenirken erkek tarafına yüklenme taraftarıyım ben
Biraz zahmete ersinler
Herseyi var gercekten 4 parca koltuk yemek masasi gardrop ve konsol vallaha 4 parcayatak odası perde halı dışındaki eşyalar 4 parça yapmıyor hanımefendi.siz memur maaşını ne zannediyorsunuz?bir buzdolabı memur maaşından yüksek şu an.ha çalışmanızı istemiyormuş.zaten bu bile ayrılma sebebi benim için.kimse bir kadının çalışıp çalışmamasına karışamaz haddi değil
En sinir olduğum insan tipi yaaa anlattığınız kişi halam olabilir mi acaba
Peçeteleri katmanlarına ayırır öyle kullanır akşam yemeğine oturur kahvaltılık yer resmen aç yaşıyorlar dünya da parası var
kafalar uymuyormuş işte.baştan kopması en iyisi.üzülecek bir şey yokkk.hakkınızda hayırlısı olsunHerseyi var gercekten 4 parca koltuk yemek masasi gardrop ve konsol vallaha 4 parca
Ayyy vallahi benim hayatimda boyle kesitler cok olurdu inanınVaryemezlik manyaklık gerçekten hiç buraya yazmamayayım fikirlerimiBabam doktor, annem de hemşire. Annem bir gün hastaneden ahbaplık ettiği bir doktorla konuşuyormuş, adam karısından yakınmış çok para harcıyor diye. Adam demiş ki bir kek yapıyor 4 yumurta kırıyor Annem dumur tabi koskoca doktorsun çuvalla para kazanıyorsun mutfağa girip bunlara mı bakıyorsun demiş adam kalmış
E canım sende yani geriye ne kaldı zaten?Esya sadece koltuk yemek masasi yatak odasi zaten bende digerleri vardi bekarliktan kabul ettim evi flnda var aslinda kolayca alabilirdi ama ona göre esya icin borca girilmezmiş peki dedim bende by by
Anaam bu nedir ya.Varyemezlik manyaklık gerçekten hiç buraya yazmamayayım fikirlerimiBabam doktor, annem de hemşire. Annem bir gün hastaneden ahbaplık ettiği bir doktorla konuşuyormuş, adam karısından yakınmış çok para harcıyor diye. Adam demiş ki bir kek yapıyor 4 yumurta kırıyor Annem dumur tabi koskoca doktorsun çuvalla para kazanıyorsun mutfağa girip bunlara mı bakıyorsun demiş adam kalmış
Yok artık daha ne kadar kötüsü olabilir dedikçe daha kötü yorumların gelmesiVaryemezlik manyaklık gerçekten hiç buraya yazmamayayım fikirlerimiBabam doktor, annem de hemşire. Annem bir gün hastaneden ahbaplık ettiği bir doktorla konuşuyormuş, adam karısından yakınmış çok para harcıyor diye. Adam demiş ki bir kek yapıyor 4 yumurta kırıyor Annem dumur tabi koskoca doktorsun çuvalla para kazanıyorsun mutfağa girip bunlara mı bakıyorsun demiş adam kalmış
Ben çıksamda ailem çıkmaz adetler böyle yanliş ama durum buE canım sende yani geriye ne kaldı zaten?
Senin gelirken getirdiğin sadece kendi çeyizin o zaman.Onlarda mutfak gereçleri,tabak çanak falan sadece.
Tamam adamda cimrilik var biraz,hem çalışmanı istemeyip hemde para harcamak istemiyor ama sizde düğünü erkek tarafı yapar,eşyaları erkek tarafı alır kafasından çıkın artık ama ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?