cimri erkek

Bende burger tarzi bir mekanda altin bir tektasla evlenme teklifi aldim da gidip orjinal mi sahte mi diye teyit ettirmek aklimin ucundan bile gecmedi.
Mutluluktan burnumun ucunu gormuyordum.
Safliktan herhalde :/
Bizde hamburgercilere çok gittik ki ben bayılırım zaten hamburgere
Evlilik teklifi başka mekanda olsa da benimki de beyaz altındı
Rakama değil askerlik iş güç durumlarını hallettik evlenebiliriz oleye bağladığımızdan gayette sevinmiştim
Kk ufkumu açıyor

Ya zevk meselesi ben de hic sevmem oyle yumusak yumusak erkek. Bulasik bezi gibi. Bana ayaklari uzerinde saglam basan mantikli merhametli erkek lazim. Bana 15 bine yuzuk alabilecek bir erkek en azindan 1 milyona ev almali,500 binlik arabasi olmali ki boyle bir erkek zaten beni almaz

Allah iyiliğini versin

Sizin yine şartlar olgunlaşmış bizde o da yoktu.
Adam askerlik bile yapmamıştı.

Hamburger yerken birden bire
* aaa ben sana yüzük aldım deyip pat diye önüme koydu
Bende aaa niye falan demiştim o kadar teklif teklif gibi değildi
düşün artık.
Kuş gibi aldım taktım parmağıma

Bu kadar kısa sürede evlenme teklif ediyorsa bence tam tersine eli açık olmalı. Atıyorum 3-4 yıllık mutlu bir ilki zaten evliliğe gidiyordur o zaman yüzük alması bile olur. Kaldı ki bu bir hediye değil. Evlilik teklifi konu sahibinin çocukluktan bile gelen hayalleri olabilir. İnsan bir ağzını arar ona göre yapar bişeyler. Benim eşim yüzük falan almadi 6 yıllık ilişkimiz vardı. Arkadaşım 2000 lira maaşla 2500 liralık tek taş almıştı sevgilisine sık bir restoranda gün batımini izlerken falan teklif etti. O teklif öncesi damadın heyecanı bu işi planlaması o kadar özenmesi çok değerliydi bence.

Adam 6 aylık ilişkinin nesine evlenme teklif ediyor onu anlamadım zaten. Yaşım geçti bu kız da musait maaşı da iyi biz böyle takılıriz mantığı sezdim. Konu Sahibi de bu arkadasa zaten bişey hissetmiyor. Gerci kizin bisey hissetmeye vakti olmamis. 6 ay nedir yani. Ne tanidin da evlenme teklif ediyorsun. Ayrılması en doğru. Hani ayrı kafada insanlar zamanla da olmaz.

Kk yı bileydin öyle mi olurdun

Kişilerin beklentileri hayat kalitelerine göre değişiyor. Beklemekte haklısınız özenmesi gerekir. O yüzük değerinde olmasa bile davranışlarla değer göstermesi gerek ki gittiğiniz mekan hakkında sürekli söylenerek onu da yapmamış. Bence boşver beraber vakit geçirmekten keyif alacağın biri olsun eşin.

Cimri kadınla olurda cimri adamla olmaz

Annem derdi ki cimri adamın sevgisi de cimri olur
Bunu deyince aklima geldi..
eski sevgilim vardi kendisi çok cömertti..
beni beğenmezdi ağlatirdi..
5 liralik çok hoş bir tayt aldim.. dedim ona 5 liralik tayt aldim diye oda oda bişey mi 10 liraliklardan vardi ondan alsaydin ya dedi parayi değerlendirmesini bilmiyordu işde.. çok cömertti işde..
sonra oda memur oldu olduktan sora iyice havalara girdi köpek gibi davrandi..bana çok cimrisin hep ucuz aliyosun derdi.. ucuz degildi aldiğim kaliteli güzel bir fiyata biçiyordum. . bende artık dayanamicam dedim 5 ay sürdü. ayrıldım.. mutsuzdum onla.
ayrıldıktan hemen kendi gibi memur bir kızla tanişmiş. onla da evlendi.. mutlu olsunlar bize ne:)
ben de 6 ay sora memur oldum.. hırs yapmışım.. o kadarda..
valla çok cömert bir adamla da iyi olmaz cimri adamlada... tam ortada olcak arkadaşim..
evlendiğim kocam da ortada.. parayi değerlendirmesini biliyor neye ne yapacagi anliyor işde çok şükür mutluyum..
F fafama sen bu adamla evlenme.. evlenince seni kendine benzetir.. harcatmaz bölece çok mutsuz olursun..

Olsun hırs yaptırmış memur olmuşsun işte

vallahı tutumlulugu anlarım tutumlu adamı da severım fakat cımrı deyınce bı tuhaflık olmuyor değil..
herkesın yapısı farklı . o kadar alısmıssın kı cocugun cımrılıgıne gıdıp kontrol ettrmıssımn yuzugu . ne bıleyım ayrıl bence. durumu varda ozel gunlerde yapmıyorsa bıseyler tırt yani.
nısanlılık donemınde de cok kavga edersınız. cunku konu cımrılık . bişey begensen daha uygununu arıycak edcek herseyde gozun kalıcak. he cok cok seversn o ayrı bısey ama cımrı adam da cekılmez.

Arkadaşım haftada 2-3 kere görüşüyormuşsunuz sürekli lüks restoranlara gidemezsiniz ki kaldı ki sevgisini gittiğini yerlerin kalitesiyle mi ölçüyorsunuz anlamadım ve tepki almamak için burada bence yüzük sahte diyorsunuz ne olursa olsun zaten 200 tl lik yüzüğün pırlanta olmadığı anlaşılır siz niye gidip sorma ihtiyacı hissettiniz ki bu kadar maddiyatçı iseniz he özel jestler yapılsın istiyorsanız zengin birini bulun. Benim kardeşimin durumu iyi değil haftada bir kere kızla görüşürler en uygun nerdeyse orda yerler yani kız bunu bir kere dert etmedi çünkü kardeşimi seviyor anlatabildim mi ne yapsın kardeşim.

Kuyumcuya yüzüğü sorduğunuz için 1000 tl bile olsa muhtemelen 3/1 fiyatını söylemiştir.
Bu kuyumcu geleneğidir. Ucuzmuş gibi göstermek çünkü satacağınızı sanmıştır.
Ayrıca kuyumcu fiyat verdiyse yüzük ALTINDIR yani GERÇEK.
İlla 80 karat mı lazım anlayamadım açıkçası.
Üstelik isteyen istediğini yer içer. Bence sorun para falan değil.
6 bin tl maaş alması yada geliri olması adamın borcu olmadığı anlamına gelmez.
Neden bu yönden bakmıyorsunuz?
Side aynı bütçeyi yakalıyorsanız etrafınızda "ayh inanmıyorum 200 tale miii" diyen conconlar vardır.
Ve ben nedense sırf anlatacak bir şey bulamazsınız diye yüzüğü ve adamı bahane ettiğinizi düşünüyorum.
Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…