Bizde hamburgercilere çok gittik ki ben bayılırım zaten hamburgereBende burger tarzi bir mekanda altin bir tektasla evlenme teklifi aldim da gidip orjinal mi sahte mi diye teyit ettirmek aklimin ucundan bile gecmedi.
Mutluluktan burnumun ucunu gormuyordum.
Safliktan herhalde :/
Millet ne çakalmış...Hediye almamak için ayrılırdı kavga çıkarırdı aklına gelebilecek tüm özel günlerden önce.
Yuzugu kuyumcuya goturup degerini ederini sormaniz bana tuhaf geldi.
Ben o yuzugu takacak kocayi bir bulayim bakirada raziyim
Ya zevk meselesi ben de hic sevmem oyle yumusak yumusak erkek. Bulasik bezi gibi. Bana ayaklari uzerinde saglam basan mantikli merhametli erkek lazim. Bana 15 bine yuzuk alabilecek bir erkek en azindan 1 milyona ev almali,500 binlik arabasi olmali ki boyle bir erkek zaten beni almazvallahi ilginçsin. kırk düşünsem bana verilen yüzüğün sahteliğini kontrol etmek aklıma gelmezdi. sahte yüzük ise (altın veya taşı pırlanta değil anladım ) adam sana değer vermiyor mu demek oluyor? mesela cok ünlü bazı markaların çelikten yüzükleri setleri var altın parasına ????
değil onu benim eşim zamanında bana evlenme teklifini mail ile yapmıştı. bende kabul etmişsin. ne yapayım adam beni sevmiyoır kâğıt bile kullanmadı elektronik ortamda yaptı yazzıklar olsuunnn sana diyip tokat mı atsaydım. hayır ogun nasıl mutlu olduğumu tarif bile edemem.midemdeki kelebek sayısı 1000000 di sanki.
birde ben asla güllüü,kemanlı, dizini yere koyup aşığım sana evlen benle diyen film-dizi erkeği asla istemedim. allaha şükür eşimde böyle bir adam değil.
tarhana içmek isterse tarhana içer sana ne yawsen ne yediğine bakıp üzüleceğine anın keyfini çıkartsaydın..
ve cocugun cimri olduğunu sana uymadığını düşünüyorsan teklifini geri çevirebilirsin. hiç üzülme. yol başındayken bir şeyleri yapmak her zaman cok iyidir.
Ya zevk meselesi ben de hic sevmem oyle yumusak yumusak erkek. Bulasik bezi gibi. Bana ayaklari uzerinde saglam basan mantikli merhametli erkek lazim. Bana 15 bine yuzuk alabilecek bir erkek en azindan 1 milyona ev almali,500 binlik arabasi olmali ki boyle bir erkek zaten beni almaz
Bizde hamburgercilere çok gittik ki ben bayılırım zaten hamburgere
Evlilik teklifi başka mekanda olsa da benimki de beyaz altındı
Rakama değil askerlik iş güç durumlarını hallettik evlenebiliriz oleye bağladığımızdan gayette sevinmiştim
Kk ufkumu açıyor
E oyle ya alip da beni naapsin gider bir tane rus abla bulur gonlunu egler, kala kala benim 1,67 boyuma kalmamistir herhaldeAllah iyiliğini versin
Benim yuzugumde 400 lirayıdi.biliyorum çünkü birlikte almıştık.r
Orjinal olmasi önemli mi ya nerden baksan bin iki bin lira daha 6 ay olmuş bu kadar pahalı yüzükleri almak için erken değil mi? Bence erken aile içi olsa neyse
Kk yı bileydin öyle mi olurdunSizin yine şartlar olgunlaşmış bizde o da yoktu.
Adam askerlik bile yapmamıştı.
Hamburger yerken birden bire
* aaa ben sana yüzük aldım deyip pat diye önüme koydu
Bende aaa niye falan demiştim o kadar teklif teklif gibi değildi
düşün artık.
Kuş gibi aldım taktım parmağıma
Sadliktan değil bence sen adamı seviyormussun. Konu sahibinin cekinceleri var sanırım
Kk yı bileydin öyle mi olurdun
Bunu deyince aklima geldi..Cimri kadınla olurda cimri adamla olmaz
Annem derdi ki cimri adamın sevgisi de cimri olur
Olsun hırs yaptırmış memur olmuşsun işteBunu deyince aklima geldi..
eski sevgilim vardi kendisi çok cömertti..
beni beğenmezdi ağlatirdi..
5 liralik çok hoş bir tayt aldim.. dedim ona 5 liralik tayt aldim diye oda oda bişey mi 10 liraliklardan vardi ondan alsaydin ya dedi parayi değerlendirmesini bilmiyordu işde.. çok cömertti işde..
sonra oda memur oldu olduktan sora iyice havalara girdi köpek gibi davrandi... bende artık dayanamicam dedim 5 ay sürdü. ayrıldım.. mutsuzdum onla.
ayrıldıktan hemen kendi gibi memur bir kızla tanişmiş. onla da evlendi.. mutlu olsunlar bize ne:)
ben de 6 ay sora memur oldum.. hırs yapmışım.. o kadarda..
valla çok cömert bir adamla da iyi olmaz cimri adamlada... tam ortada olcak arkadaşim..
evlendiğim kocam da ortada.. parayi değerlendirmesini biliyor neye ne yapacagi anliyor işde çok şükür mutluyum..
fatama sen bu adamla evlenme.. evlenince seni kendine benzetir.. harcatmaz bölece çok mutsuz olursun..
o yönü süperOlsun hırs yaptırmış memur olmuşsun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?