- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Öncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Anlayamadım ya cimri flan diyince maaş kartına flan çöktü sandım. Uzaktan uzağa biraz öyle bekar hayatı gibi oluyor. Bana finansal olarak normal geldi amaÖncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Deseydiniz yine ailene karşı davrandığın gibi davranıyorsun diye.Yok hiç sormuyor. Konuştum açık açık ihtiyacın olmadığını biliyorum ondan sormuyorum diyor,.
konu o değil yalnız adam bir ihtiyacın var mı diye bile sormuyormuş...insan ayıp olmasın diye bile sorar ya her şey para değil ....Ne kadar sığ ve eril düzeni destekleyen bi sorun. Çalıştığınıza göre belki de üniversite mezunusunuz ama erkek evi geçindirmeli kadın da temizlik, yemek yapmalı mantığından çıkamamışsınız
Umarım öğretmen değilsinizdir de ortadoğu kafanızı genç beyinlere aşılamıyorsunuzdur.
Tekrar okudum bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum ama gelirini giderini bildiğin birine neden maddi ihtiyaç sorulsun ki zaten.konu o değil yalnız adam bir ihtiyacın var mı diye bile sormuyormuş...insan ayıp olmasın diye bile sorar ya her şey para değil ....
o ay ekstra masraf çıkmış olabilir, ani bir harcama olabilir kaldı ki konu sahibi aynı maaşı alsa da kira da ödediği için masrafı daha fazla..Tekrar okudum bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum ama gelirini giderini bildiğin birine neden maddi ihtiyaç sorulsun ki zaten.
Üstelik gelirler eşitken.
ben olsam bu durumu konuşurum. maddiyat için evlilik gibi bir şey olmuş. sonucta evlilikte bütün olunur kendine gelince sizden para isteyip size gelince sormamasi hoş değil. he söyle durumda var erkekler düz mantık olabiliyor ihtiyacı olduğunda ister zaten şeklindede düşünüyor olabilir. isteyip vermediyse durum farkliÖncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Eşin pasif se yükler canımÖncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Kadın erkek farketmez ki insan eşine ihtiyacın var mı diye sorar uzak yada yakın olması ile de ilgisi yok.Tekrar okudum bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum ama gelirini giderini bildiğin birine neden maddi ihtiyaç sorulsun ki zaten.
yani bi insanın önceliği eşi olmalı.ilk önce evini geçindirmeli sonra başka şeyler. Bazı şeyleri kadına yıkıp sonra erkeğin istediği gibi harcama yapması bana ters geliyorOnun bir ailesi var sizde kankasıymışsınız gibi geldi. Hani ilerde ev arkadaşı olacağınız için ihtiyaçları ortak yapıyorsunuz kalanını da kendi biricik ailesine veriyor. Kendi düzeninizi bozmamanızı tavsiye ederim. Para da vermeyin açıkgöz kocaya sizden alıp aileye aktarıyor
Ailesine karsı cömert kısmına kadar aa kadın kocamı ifsa etmis dedim:)Öncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Bence evlilikte bu kadar ayrıntı evet normal değil. Ama soru, siz ona bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sordunuz mu hiç? Kusura bakmayın benim kafam müşterek olarak çalışıyor.Öncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Ay yok bu benimkinden de betermis.Atıyorum bi tatile gidilecek şu oteli de sen ver gibi
Nasıl esit?Kadın kira veriyor adam kira vermiyor.Tekrar okudum bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum ama gelirini giderini bildiğin birine neden maddi ihtiyaç sorulsun ki zaten.
Sizin eşiniz için öncelik ailesi siz çalışıyorsunuz para getireceksiniz bu sayede o da ailesine yollayacak bence kendinize yazık ediyorsunuzyani bi insanın önceliği eşi olmalı.ilk önce evini geçindirmeli sonra başka şeyler. Bazı şeyleri kadına yıkıp sonra erkeğin istediği gibi harcama yapması bana ters geliyor
Ne kadar sığ ve eril düzeni destekleyen bi sorun. Çalıştığınıza göre belki de üniversite mezunusunuz ama erkek evi geçindirmeli kadın da temizlik, yemek yapmalı mantığından çıkamamışsınız
Umarım öğretmen değilsinizdir de ortadoğu kafanızı genç beyinlere aşılamıyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?