cimri eş

Taktik veriyorum ; 5 kuruş vermem. Aradığında da bir süre açmam. Of ne kocalar var yaw. Ne diye evleniyorlar bu tipler anlamıyorum.

Ya da şey diyin işi bırakıcam artık dayanamıyorum , çalışmak çok zor. Muhtemelen son konuşmanız olur bir daha arayacağını sanmıyorum.

Kirayı üstlenerek başta hata yapmışsınız.
Evlilik ortak sorumluluk gerektiriyor ama siz hepsini yüklenmişsiniz .
Kirayı söyleyin eşiniz otomatik talimata alsın.

Anlayamadım ya cimri flan diyince maaş kartına flan çöktü sandım. Uzaktan uzağa biraz öyle bekar hayatı gibi oluyor. Bana finansal olarak normal geldi ama

Umursamaz koca o ayrı tabi.

konu o değil yalnız adam bir ihtiyacın var mı diye bile sormuyormuş...insan ayıp olmasın diye bile sorar ya her şey para değil ....

Tekrar okudum bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum ama gelirini giderini bildiğin birine neden maddi ihtiyaç sorulsun ki zaten.
Üstelik gelirler eşitken.
o ay ekstra masraf çıkmış olabilir, ani bir harcama olabilir kaldı ki konu sahibi aynı maaşı alsa da kira da ödediği için masrafı daha fazla..
hiç bir amaçla değilse de eşine onu düşündüğünü göstermek için sorar insan..ben eşimden az kazanırken çok kazanırken hatta sevgiliyken bile sorardı..kaldı ki ben de ona nakit durumunu sorarım bir ihtiyaç varsa erteleme derim, kendime ait bir gelirim varsa onla paylaşırım. bunun cinsiyetle bir bağlantısı yok insan sevdiğini düşünür olay bu

ben olsam bu durumu konuşurum. maddiyat için evlilik gibi bir şey olmuş. sonucta evlilikte bütün olunur kendine gelince sizden para isteyip size gelince sormamasi hoş değil. he söyle durumda var erkekler düz mantık olabiliyor ihtiyacı olduğunda ister zaten şeklindede düşünüyor olabilir. isteyip vermediyse durum farkli

Eşin pasif se yükler canım
sırtında kambur olmuş .

Onun bir ailesi var sizde kankasıymışsınız gibi geldi. Hani ilerde ev arkadaşı olacağınız için ihtiyaçları ortak yapıyorsunuz kalanını da kendi biricik ailesine veriyor. Kendi düzeninizi bozmamanızı tavsiye ederim. Para da vermeyin açıkgöz kocaya sizden alıp aileye aktarıyor

yani bi insanın önceliği eşi olmalı.ilk önce evini geçindirmeli sonra başka şeyler. Bazı şeyleri kadına yıkıp sonra erkeğin istediği gibi harcama yapması bana ters geliyor

Ailesine karsı cömert kısmına kadar aa kadın kocamı ifsa etmis dedim:)
Normal değil tabiki ama konuyu takipteyim bende bu modelden var.
Ama benimki bi üst modeli kimseye cömert değildir:)

Bence evlilikte bu kadar ayrıntı evet normal değil. Ama soru, siz ona bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sordunuz mu hiç? Kusura bakmayın benim kafam müşterek olarak çalışıyor.

Tekrar okudum bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum ama gelirini giderini bildiğin birine neden maddi ihtiyaç sorulsun ki zaten.
Üstelik gelirler eşitken.
Nasıl esit?Kadın kira veriyor adam kira vermiyor.
Ozman kiraya ortak olsun.Eslik bu değil mi?
Kirada olan insana ay sonu su gibi gecer.
5000 maas alsa 2000 bin kira verenle vermeyen bir mi?

Bence evlilik henüz oturmamış veya düzen kurulamamış ..Bence eşler arasında senin param benim param olmamalı..Bugün sen birşeyi karşılarsın yarın o..Şu görüşe de katılmıyorum ,kadına bakacak erkek,öyle bir şey yok kardeşim herkes kendi ayakları üzerinde durabilir ve kaldı ki maaşı var.Bence güzel bir dille anlatmalısınız eşinize ,bu durumun pek adil olmadığını,sonuçta evlisiniz aynı evde kalsaydınız daha farklı olacaktı durum.Bence acil ev ekonominizin gözden geçirilmesi lazım ..

yani bi insanın önceliği eşi olmalı.ilk önce evini geçindirmeli sonra başka şeyler. Bazı şeyleri kadına yıkıp sonra erkeğin istediği gibi harcama yapması bana ters geliyor
Sizin eşiniz için öncelik ailesi siz çalışıyorsunuz para getireceksiniz bu sayede o da ailesine yollayacak bence kendinize yazık ediyorsunuz

Ortadaoğuyla ne alakası var anlayamadım. 3 kıtada, 3 farklı kültürde yaşadım hepsinde de ailenin anlamı aynı: paylaşılan sevgi, kayıtsız şartsız güvenebileceğin ve her koşulda kucak açan insanlar, birlik ve beraberlik.

Adamın konu sahibesi para ister diye ödü kopuyor, nasılsın bile demiyor. Adam cimri değil, mezarcı. Burda evlilik birliliği görüyor musunuz? ben görmüyorum. Bu adamdan bir halt olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…