- 25 Kasım 2021
- 105
- 7
- 13
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Bubdan sonra hiçbişi almıcam dediğimde pişkince ben de almıcam aldıklarımı geri ver diyor hiç üzülme sıkılma emaresi olmuyorSizce ne yapılmalı?
Valla şimdi beni linçleyecekler ama maddi jestler "bazı" durumlarda sevgi göstergesidir. Daha doğrusu paranın esirgenmesi sevgisizliğin göstergesidir.
Benim sevdiğime dünyaları veresim gelir. Eğer bir adam sizden parasını esirgiyorsa yüzde yüz sizi sevmiyordur. Ki para nedir ki ya? Harcarsın da kazanırsın da. Parayı sizden öne koyan biriyle olmaz. Gün gelir çok elzem bir meselede yarı yolda bırakır. Çocuk yapsanız, doğum masraflarını size ödetir bu adam. Bezini ben alırım, mamasını sen al der. Sizin içinize siner mi bu? Benim sinmez. Gönlü geniş adamları severim ben. Ki kendim de öyleyimdir, yemeyi de yedirmeyi de severim. Cimrilerle hayat geçmez.
Evet. Evlilik fikrini nasıl oturtabilirimAyrı dünyaların insanısınız. Sizin ki evlilik değil hala flört gibi
İçinde olacak adamınEvet. Evlilik fikrini nasıl oturtabilirim
Yakında olucak. Az bi süre kaldıİçinde olacak adamın
Biraz sanırım mesafede onu katlıyor
Yanında kalma şansın yok mu eşinle
Cimri insanlardan hiç hoşlanmam ama mesajınız bi yumuşattı beniAynı eve girince değişebilir. Ben de cimri biriyimdir, cimrileri sevin, şefkatle yaklaşın, parası gidince canı gitmeyeceğine ikna edin onları. Eşim beni epey değiştirdi sağ olsun. Ha baktınız aynı evin içinde hala alman hesabı yapıyor o zaman canı cehenneme der yolunuza bakarsınız. Evlilik maddiyat da dahil çoğu konuda ortaklıktır.
İnanın ben de kendimden hiç haz etmem bu konuda çoğunun mutlaka çocukluktan kalan bir travmaları vardır emin olun. Ve aşılmayacak bir şey de değil. Cömert ve anlayışlı insanların desteklemesi, anlayışla karşılayıp zaman zaman ayar vermesiyle büyük ölçüde kırılabiliyor. Düşünün kombiyi eşimden önce ben açtım bu sene. Eşimin gözleri doldu o kadar duygulandı ki garibim =)Cimri insanlardan hiç hoşlanmam ama mesajınız bir yumuşattı beni
Sizin tam olarak zıddınızım galiba.İnanın ben de kendimden hiç haz etmem bu konuda çoğunun mutlaka çocukluktan kalan bir travmaları vardır emin olun. Ve aşılmayacak bir şey de değil. Cömert ve anlayışlı insanların desteklemesi, anlayışla karşılayıp zaman zaman ayar vermesiyle büyük ölçüde kırılabiliyor. Düşünün kombiyi eşimden önce ben açtım bu sene. Eşimin gözleri doldu o kadar duygulandı ki garibim =)
cimrileri sevin dedi.sevmeye çalışsam mıki?benim evin içinde olmadığı takdirde sevebilirim evetCimri insanlardan hiç hoşlanmam ama mesajınız bi yumuşattı beni
Paranızın olduğunu bilse dahi " birşeye ihtiyacın var mı? Bak çekinme, söyle" demesi bile okadar iyi gelir ki insana...Öncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Çok çirkin davranıyor eşin.Eğer ailesine karşı size olduğu gibi olsaydı bir nebze böyle bir adam denirdi ama kişiye özel muamelesi hoş değil.Bir daha ailesine karşı bu durum yaşandığında açarsın konuyu kavgasız gürültüsüz ben farkındayım mesajını verirsinizÖncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Ben yalnız buraya takıldım bekarken ev alan bir eş başlıkla pek bir özleşti kanımca ..Kendi evi kira vermiyor. Bekarken almış. Faturalarını ödüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?