- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.817
- 798
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
-
Sorması lazım bi de üstüne katkı beklemiş. Ben “kadın çalışıyosa kendine çalısıyor, asla ortak gidere katkı yapmam diyenleri çok kınarım” ama sizinki de çok ayıp etmiş. Kirası mirası da yok zorla yollar insan hesabına istemiyorum desen bileKendi evi kira vermiyor. Bekarken almış. Faturalarını ödüyor.
Tekrar okudum bilmiyorum ben mi yanlış anlıyorum ama gelirini giderini bildiğin birine neden maddi ihtiyaç sorulsun ki zaten.
Üstelik gelirler eşitken.
Bu cimrilige girmiyor ki. Adam sizi kaile almıyor, iplemiyor,saygı duymuyorÖncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Kısa bi süre yaşadık.,faturaları falan kendi ödüyordu, 3 kez markete giderse 1ini benim ödememi bekliyordu beklentisi vardı yine.Konu sahibi, zahmet olacak ama bir cevap verin kaç kişi sormuş. Daha önce birlikte yaşadınız mı, evlendiğinizden beri ayrı mısınız?
Beni isteyen linçlesin bende hala eski kafa mevcut. Erkek çalışmak evine bakmakla yükümlü, kadın isterse çalışır, eve bakmakla yükümlü değil. Bu böyle bende.
Dolayısıyla eşinizin tavırları aşırı itici. Kök ailesine karşı cömert olması da eşinizin cimri biri olmadığını sizinle aile olamadığını gösteriyor. Sorun bu.
Birlikte yaşamaya başlayınca da Alman usulü takılacaksa, ben Alman değilim deyip hakkından gelmelisiniz
Böyle değildi. Eli açıktı.Anormal derecede anormal. Sevgiliyken nasildi ki?
Gelemiyorum bi türlü.hayat müştereğe bağlanıyor konu. Ne yapmalıyım bilmiyorum.Konu sahibi, zahmet olacak ama bir cevap verin kaç kişi sormuş. Daha önce birlikte yaşadınız mı, evlendiğinizden beri ayrı mısınız?
Beni isteyen linçlesin bende hala eski kafa mevcut. Erkek çalışmak evine bakmakla yükümlü, kadın isterse çalışır, eve bakmakla yükümlü değil. Bu böyle bende.
Dolayısıyla eşinizin tavırları aşırı itici. Kök ailesine karşı cömert olması da eşinizin cimri biri olmadığını sizinle aile olamadığını gösteriyor. Sorun bu.
Birlikte yaşamaya başlayınca da Alman usulü takılacaksa, ben Alman değilim deyip hakkından gelmelisiniz
3 marketten 1ini ben ödüyordum. ekstra bi durum olduğunda bunu sen öde diyordu. Şuan herkes kendi faturalarını kendi ihtiyaçlarını ödüyor. Yine 2 kere dışarı çıkarsak 3.yü ben ödüyorumMesela normalde aynı evde yaşayınca para durumunuzu nasıl hallediyordunuz?
Ben bunu merak ettim.
İkinizin gelirleri ne kadar?
Evin giderlerini nasıl yapıyordunuz?
Şimdi ihtiyacin var mı diye sorması olması gereken bir şey .
Ama parasal olarak tam nasıl harcama yapıyorsunuz?
Önerim yok sabır diliyorum böyle kişiler benim sinirimi bozar cimrilige tahammülüm yok3 marketten 1ini ben ödüyordum. ekstra bi durum olduğunda bunu sen öde diyordu. Şuan herkes kendi faturalarını kendi ihtiyaçlarını ödüyor. Yine 2 kere dışarı çıkarsak 3.yü ben ödüyorum
Yani onlara da dünyaları vermez yine kendini kollar.Cimri insan herkese cimridir. Ailesine cimri degil demişsiniz, kişi ayirt ediyorsa bu cimrilik değil sizi sevmiyor ya da aile olarak benimseyememiş demektir.
Öncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?