cimri eş

Ayni evde hic yasamadiniz mi? Bir araya gelince tutumu ne olur acaba? Eger ayni sekilde olursa yani senin paranla gecinirse o zaman zor. Hele hele sana cimri esine yagdiriyorsa. Arada bir haberli olarak durum varsa ailene yardim yap ama.. kendi gecimin daha onemli degil
Mi?

Kendi evi kira vermiyor. Bekarken almış. Faturalarını ödüyor.
Sorması lazım bi de üstüne katkı beklemiş. Ben “kadın çalışıyosa kendine çalısıyor, asla ortak gidere katkı yapmam diyenleri çok kınarım” ama sizinki de çok ayıp etmiş. Kirası mirası da yok zorla yollar insan hesabına istemiyorum desen bile

Bu cimrilige girmiyor ki. Adam sizi kaile almıyor, iplemiyor,saygı duymuyor

Konu sahibi, zahmet olacak ama bir cevap verin kaç kişi sormuş. Daha önce birlikte yaşadınız mı, evlendiğinizden beri ayrı mısınız?

Beni isteyen linçlesin bende hala eski kafa mevcut. Erkek çalışmak evine bakmakla yükümlü, kadın isterse çalışır, eve bakmakla yükümlü değil. Bu böyle bende.
Dolayısıyla eşinizin tavırları aşırı itici. Kök ailesine karşı cömert olması da eşinizin cimri biri olmadığını sizinle aile olamadığını gösteriyor. Sorun bu.
Birlikte yaşamaya başlayınca da Alman usulü takılacaksa, ben Alman değilim deyip hakkından gelmelisiniz

Kısa bi süre yaşadık.,faturaları falan kendi ödüyordu, 3 kez markete giderse 1ini benim ödememi bekliyordu beklentisi vardı yine.

Gelemiyorum bi türlü.hayat müştereğe bağlanıyor konu. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Mesela normalde aynı evde yaşayınca para durumunuzu nasıl hallediyordunuz?
Ben bunu merak ettim.
İkinizin gelirleri ne kadar?
Evin giderlerini nasıl yapıyordunuz?
Şimdi ihtiyacin var mı diye sorması olması gereken bir şey .
Ama parasal olarak tam nasıl harcama yapıyorsunuz?

3 marketten 1ini ben ödüyordum. ekstra bi durum olduğunda bunu sen öde diyordu. Şuan herkes kendi faturalarını kendi ihtiyaçlarını ödüyor. Yine 2 kere dışarı çıkarsak 3.yü ben ödüyorum

3 marketten 1ini ben ödüyordum. ekstra bi durum olduğunda bunu sen öde diyordu. Şuan herkes kendi faturalarını kendi ihtiyaçlarını ödüyor. Yine 2 kere dışarı çıkarsak 3.yü ben ödüyorum
Önerim yok sabır diliyorum böyle kişiler benim sinirimi bozar cimrilige tahammülüm yok

Sevgili arkadaşım geldi aklıma. Babası çok cimriydi, işi de gayet iyiydi ama rahmetli bir ekmek alırken bile hesap sorardı. Ama onun dışında melek gibi bir adamdı, kalp krizinden vefat etti. Bankada adam o kadar çok para biriktirmiş ki inanamazsınız. Ev, araba aldılar yeniden döşediler evi. Bunu yaşarken yapsaydı mutlu huzurlu bir şekilde ailesi ile yaşardı o kadar stres de girmezdi. Bazı insanlar böyle ne yazık ki. Ama sizin eşinizin biraz durumu farklı bu adamcağız herkese her konuda böyleydi. Eşiniz bir tek size karşı böyle yapıyorsa konuşmaktan başka çareniz yok.

Bi de çift soyisim kullanma mevzusu var çift soyisim kullanmamı istemiyor illa değiştiriceksin ilk fırsatta diyor(pasaport çıkartma vb)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…