birde canım sevmişsen tabiki ama eşinin tam olarak işi olmadan bence evlenme
hmm o zaman tamam hayırlısı yaa gerçekten bilemeyizki belki sen oçok sinirli biri diyorsun belki o anda sinirliydi o yüzden öyle dedi yüzyüze bir konuşup görüşün
tabiki canım ama hani hemen bitirme diyorum ben sonuçta sözlenmiş ayrılmış biri olucaksın ilerideki hayatınagiren insanlar senin haklı olup olmadıgını bilemezler
birde canım severekmi yoksa görücü usülümü ?
severek hemdehayır tabiki kötü degil ama hani acaba bu kız ne yaptıkı ayrıldılar gibi düşünülüyor malesef
siz daha nişan yapmadan herşeyi tüketmişsiniz.
aslında daha ilk kilonla dalga geçtiğinde ayrılman gerekirdi. hatayı sen başta yapmışsın. komşunun yanında rezil etmiş seni. bu adamdan daha ne beklenir ki!!! Bir de beni seviyor diyorsun. Seven insan aman kırılmasın incinmesin diye üzerine titrer sevdiği insanın.
haydi iyi geceler canım hiç bir şeyi takma ayrıca daha 20 yaşındamısın?
tabiki canım ama hani hemen bitirme diyorum ben sonuçta sözlenmiş ayrılmış biri olucaksın ilerideki hayatınagiren insanlar senin haklı olup olmadıgını bilemezler
birde canım severekmi yoksa görücü usülümü ?
daha çok gençsin ben 25 falansın sandım rahat ol o zaman önüne ne insanlar çıkar
acele etme canım daha çok gençsin başka erkek yokmu vaaarr hemde en cömert eşine saygı duyan erkekler gördün işte gerçek yüzünü evlendikten sonrada annesinin laflarıyla sana kırıcı olacaksa olmasın böle bir koca koca dediğin iki tarafıda dengede tutmalı ....
aa hem de 20 yaşında...
20 yaşında gencecik bi kızın hak ettiği şeyler romantik sözler duygusal bir sevgili ve güzel bir aşktır
iğneleme, şişmanlık tartışması, kavga, annesinin dolduruşuna gelen anlayışsız bir koca adayı değil.
nişanı ertele.
bu ilişkiyi de yol yakınken bitir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?