Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

üzülme illa ki sorun çıkaran biri oluyor
benim ki de patavatsız ve sinsi o yetmiyor patavatsız kızı da dır dır ediyor
Allah kolaylık versin:teselli:

hmm o zaman tamam hayırlısı yaa gerçekten bilemeyizki belki sen oçok sinirli biri diyorsun belki o anda sinirliydi o yüzden öyle dedi yüzyüze bir konuşup görüşün

hmm o zaman tamam hayırlısı yaa gerçekten bilemeyizki belki sen oçok sinirli biri diyorsun belki o anda sinirliydi o yüzden öyle dedi yüzyüze bir konuşup görüşün

herseyi sinirine verirsem bende kalp kalmaz canim.....
her seyin bahanesi SINIRLIYDIm diyemezzz buna izin vermem. bu kacinci

tabiki canım ama hani hemen bitirme diyorum ben sonuçta sözlenmiş ayrılmış biri olucaksın ilerideki hayatınagiren insanlar senin haklı olup olmadıgını bilemezler

birde canım severekmi yoksa görücü usülümü ?

sözlenmek kötü birsey degilki canim ben takmiyorum bunu
severek canim

severek hemde hayır tabiki kötü degil ama hani acaba bu kız ne yaptıkı ayrıldılar gibi düşünülüyor malesef

severek hemde hayır tabiki kötü degil ama hani acaba bu kız ne yaptıkı ayrıldılar gibi düşünülüyor malesef

erkan cok hata yapti SÖZLERIYLE
cok kirdi beni... birinci suclanmam daha 2 hafta öncesiydii
cok zor kendime geldim affettim, sinirle söledi diye...

busefer tekrar suclandim... ikiside kayinvalidem yüzünden.....

yediremiyorum kendime....

o zaman bitmeli artık çünkü devam etseniz bile ileride hep bunlar hatırlanılacak

ayrıca canım ben senin zayıflayacagına inanıyorum ama bak şimdiden bunu takıyorsa emin ol ileride çok yüze vuruluyor anne ve babamdan biliyorum

siz daha nişan yapmadan herşeyi tüketmişsiniz.

aslında daha ilk kilonla dalga geçtiğinde ayrılman gerekirdi. hatayı sen başta yapmışsın. komşunun yanında rezil etmiş seni. bu adamdan daha ne beklenir ki!!! Bir de beni seviyor diyorsun. Seven insan aman kırılmasın incinmesin diye üzerine titrer sevdiği insanın.

1 saate kadar gelirim kizlar...

haklisin canim
1 kg versem dünyalar onunoluyor
madem niye sözlendin benimle bukadar takiodun demi

acele etme canım daha çok gençsin başka erkek yokmu vaaarr hemde en cömert eşine saygı duyan erkekler gördün işte gerçek yüzünü evlendikten sonrada annesinin laflarıyla sana kırıcı olacaksa olmasın böle bir koca koca dediğin iki tarafıda dengede tutmalı ....

cnm zaten sözlenmek denen şey çiftlerin birbirini tanıması için var. nişanın sözün amacı bu. kadınlar erkeğin biribirini tanımasını sağlamak...anlaşamazlarsa ayrılırlar, orası almanya yani bi de... ve sözlüsüyle de pek anlaşamıyor.. burası eşinin kırıcı sözlerinden ilgisizliğinden şikayet eden kadınların konularıyla dolu.. niye göz göre göre bu kızı da bir yanlışa sürükleyelim.

bir bayanın kilosu hakkında ileri geri konuşması, senden şüphem var senin gözün yükseklerde (benim paramı yemek istiyorsun anlamına gelir bu) falan demesi nişan üstü hazmedilecek şeyler değil.

tamam evli ve çocuklu bayanlara bazı şeylere katlan diyoruz,
ama bu kız evli değil nişanlı bile değil
sadece sözlü.
ve anlaşamıyor, ilerde de bu ilişkinin geleceğini pek iyi görmüyorum açıkçası ağzını hayra aç diycem ama
sözlüsünden ayrılmış bi kadın mı daha kötü?
yoksa boşanmış bir kadın mı?

canım, annen seni kadir gecesi doğurmuş heralde,
adam sana bunları söyledi diye sakın kızma,hatta sevin..bunları evlendikten sonra yaşasaydın,senin için daha zor olabilirdi herşey...
eğer bunları nişanlanmadan önce senin yerine ben yaşasaydım,arkama bile bakmadan uzaklaşırdım bu aileden..
nişanlanacağın adam, neden annesiyle senin arana girmiyor biliyor musun?çünkü annesine o yaptırıyor tüm bu cimrilikleri..benzin parasını bile hesaplayan adam senin çektireceğin fotoğrafın kalitesinimi düşünücek... bugün benzini hesaplayan,yarın yediğin lokmaları bile saymaya başlar...insan,bunların karşısında iştahla yemek bile yiyemez...:bbo:
sakın değişir ya da değiştiririm düşüncesiyle evlenmeye kalkma sukut u hayale uğrarsın...bunlar evlenince değişiyor ama iyiye doğru değil,kötüye doğru..ailesine,özelikle de annesine daha bir düşkün oluveriyorlar...
Allah sana acımış ve zararın neresinden dönersen kardır diye msn de nişanlının gerçek yüzünü göstermiş....bence bu şansı iyi değerlendir ve bu aileden kaç canım...abla tavsiyesi:))

aa hem de 20 yaşında...
20 yaşında gencecik bi kızın hak ettiği şeyler romantik sözler duygusal bir sevgili ve güzel bir aşktır
iğneleme, şişmanlık tartışması, kavga, annesinin dolduruşuna gelen anlayışsız bir koca adayı değil.
nişanı ertele.
bu ilişkiyi de yol yakınken bitir.

daha çok gençsin ben 25 falansın sandım rahat ol o zaman önüne ne insanlar çıkar

cok haklisiniz ablalarim... beni seven böyle sevmeli.....
hergün kilo muhabbeti hergünnnn

aileler devreye girse bile kafam cok karisik artik...
yasim daha 20.... üzülmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…