Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

kusura bakmayin ama O SÜRÜKLEDI BENI BU DURUMA...... SEN KONUS DEDI BANA. üstelik annemde yanimdaydi annem dedii , ben sadece konuyu actim.. annmin yaninda bana öyle yapti, hic mi utanma yok kadinda. beni suclamaniz dogru degil. ben kendimi hic suclu görmüyorum

simdi nisani aticak korkusyula dikkat ediyordur tavirlarini yani bu dikkat etmek denirse,ilerde vlendimi nasilsa ha deyince bosicak hali yok diye dahada rahat davranabilir

evet aynen abla.... güvencem gitti... hep soru isareti hep.........

siz sakin olun......

gözün yüksekte diye şüphe duyuyormuş yani -tatlicadiarzu-pes artık pessss

siz sakin olun......

hande hakli. erkan benim tarafimda olmayarak kaybetti.
evde annesi doldurmus onu. nerden biliyorsun derseniz.
bana dediki, kapi önünde konusmusum, konuyu acmak icin zorlamisim, el öpmemisim.
OGLUNA böyle anlattiki o da inandi bana sormadi bile böylemiydi diye.
kadin kendi ayibini örtmeye calismis, hatta esine demiski, ben sandimki salon da cekilen fotolarin tanesi 10 euro sandim demis, halbuki kac kere dedik stüdyo fotosu diyee

gözün yüksekte diye şüphe duyuyormuş yani -tatlicadiarzu-pes artık pessss

bencede pes....... bana diyorki, ne istiosun baska, bohcan yapildi, icinde pahali seylerde var, bindallin alindi, daha ne istiosun dedi bana. kusura bakma bunlar vazifen, fotocuyla bohcami karistirma dedim ona...
offf sinirden köpürüyom yaa
güvence sifir artikkk
niye erkekler böle yaa. hatayi kadin yapiyoo, erkana ne dediyse artik suc benim oluyorrr...
bikerede böyle olmustu beni ucladi cok büyük kavga olmustu

arkadaşım bak konuştuğun için olayların içinden çıkamıyorsun oysa büyükler en baştan devrede olsaydı sen savunma durumuna geçmeyecektin. nişanlına naz yapma modunda olacaktın. sen de kavganın ya da olayın taraflarından biri olmuşsun hiç gerek yoktu buna kayınvaliden tecrübeli bilmez mi oğlunun zayıf noktası oradan bastırmıştır .......

boşver böyle insanlar için kendini üzdüğüne değmez salla gitsin ayrıca o bohçanın içinde pahalı şeyler olduğunada inanmayız

bence baştan beri abartmışsınız ya bıraksaydın uygun fiatlı fotoğrafçı olsaydı madem onlar ödücek..ben kayınvalidemlerden bişey görmedim nişanda..nişanlımla beraber yaptık hiç muhatap bile olmadım onlarla..ama siz yine şanslıymışsınız ilgililermiş..ne aileler var ne kayınvalideler var güzelim ya..

canım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun dugun hazırlıklarında tatsızlıklar olur ama sız daha nısan yapmadan bu kadar sıkıntı olması uzulmen sıkıcı bır durum
kayınvaldenın yapısı bu demek

ya nısanlın hıc karıştırmayacak herseyı o halledecek eger gercekten sevıyorsa senı
yada sen kayınvaldenın ısteklerıne boyun egeceksın..
eger aılende cımrılık yoksa cımrı ınsanlarla yasamak zor cok kırılırsın

son durum ne

bence bu iş bitmedi
mutlaka aileler girecektir devreye ve nişan olacaktır
ama sanki aylindebitsin istiyormuş gibi hissediyorum
başından beri işte olursa olur olmaza beni kayıp ederler gibi şeyler yazmış
yani heran bitebilir havası veriyor
sanki bu evliliğe başından beri çok sıcak bakmıyormuş gibi geldi bana bilmem yanlışmı düşünüyorum
şuan ben onun yerinde olsam sevdiğimden ayrılıyorum diye salya sümük ağlardım herhalde
ama o gayet rahat bi şekilde misafiliğe oturmaya gitti
ya ayrılmak için bahaneye ihtiyacı vardı
yada evlilği oyuncak sanıyor, sadece para harcamak gezmek tozmakdan ibaret sanıyor
hakkında hayırlısı olsun ne diyim

hayir hicbirseyi oyuncak görmüyorum canim... o beni defalarca kirdi... affettim... düzeldi dedim... kayinvalidesin sorun ettim dogru... ama erkanla daha konusmamistik, geri cekildi, aramiz iyiydi hatta bu olaydan sonra.
devreye aileler girdi halloldu gibi zaten...
ama erkanin benimle bu konuyu konusmamasi tuhfima gitti icimden bir his birsey oluyor dedi. konusmakistedim anlat dedi anlattim... birden bire suclandim, demekki icindeymis, doldurulmus. bu benim öyle zoruma gittiki....
kayinvalidesi yüzünden ayrilmak zorunda kalsaydim zir zir bende alardim, ama KENDISI BENI SUCLADI neden agliyim sölermisin? ben bukadar gücsüz degilim canim. ben sandimki ARKAMDA OLUCAK, idare et askim annem inatci iste napalim DESEYDi inanin alnindan öperdim onunnn. tamam askim idare edelim ama snde biraz tavrini koy derdim. ama hakarete ugradim resmen. gözün ykseklerde diyor bana, kücük bir savunmasi bile olmadi beni savunmadi bile........... cok kirildim coook......
haksizmiyim??? neden agliyimmmm??? ailem cok üzüldü ben ise iki kat üzüldüm, soktayim halen, bana bunlari demicekti.... mafoldumben oncam hayaller gecirilen zaman, güzel günler kötü günler hepsini yok etti sanki... haksizliga ugramak cok kötü birsey, hele annesine inanip beni suclamasi..... cok agrima gitti anliyormusunuz mafoldumben neden agliyim nedennn, icim agliyor o yeter......

malesef kendisi daha cocukkkkk, ne yapicagin kendisi bilmiyo yaaa.. annemde konus demedimmi diyo... bende diyorum beni karistirma, olayi atlamaya calisiyo ben sana demedmmi diyor yine sinir oldummm... cimri insanla yasamak cok zor aynen... herseyde HI YINE CIMRILIGI ÜSTÜNDE diyorum hep, hep bi kusku..... düzelir dedim ama düzelmedi

nisanlimla karar verme sansim olsaydiiiiii, beni annesiyle muhatap etmeseydi inan bende takmazdimmm
bana o güveni verseydiii inan takmazdim
ama konuyu acmadi bile, üstüne üstlük ben suclu oldumm :umursamaz:

aylincigim noldu kiz.nisanlinla ayriliyomusun. sebeb foto mu . insan sevdiginden bu yüzden vazgecermi. nisanlin annesinden yana cikti diyemi .cogu erkek böyledir .biz kac sene oldu evleneli hala esim .annesinin doldurusuna gelir.beni cok iyi tanidigi halde .sonucta oda onun annesi .gerci nisan zamani daerkek tarfin bu olayi uzatmasi dallandirip budaklandirmasi iyi bir sey degil. insallah olay tatliya baglanir.

ama benden yana olmasi gerekirdi,,,,, böyle olaylar ola ola kafam cok karisti...
ve bana SENDEN SÜPHE DUYUYORUM gözün yükseklerde diyen insandan ayrilmak mi? evet...... haksizsam söleyin yani ki cok sinirliyim.... bana bunlari diyen bi insan benimle zaten nisanlanamaz........ cok cirkin yere geldi bu olay. kendisi cocukmu da beni tutmuyor, ozaman anasiyla evlensin beni tutmayacaksa, okadarda degil...

sonuc ne mi? birsey yok ayni... iki taraf da suskun...

Satranç oynar gibi mi düşünmesi gerekiyor. Bu ne yahu nerde kaldı aşk o zaman..

fotoya varana kadar o kadar çok sebep var ki.. bu evlilikler ya pişkin yapıyor insanı ya da erkek mantığına bürünüyorsun, başka açıklaması yok vala ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…