okuduğum kadarıyla bu iş bitmemiş. msj beklediğine göre.....sizi biraz suçlu buldum çünkü anne ve babanız neden msn i okuyor. sen unutursun nişanlınla olanları ama onlar unutmaz....biraz geri planda kalsaydın aileler karar verseydi yapılacaklara hoş değil bi genç kızın kayınvalide ile tartışması ya da nişanlına isteğini iletip bekle sonucunu .... üstelik paraları varsa bile sana harcamak zorunda değiller sana normal bi harcama gibi gelen onlara fuzuli gelebilir. herkes aynı yönde düşünecek diye bişey yok ki...yani nişanlın senin köprün olacaktı sen kimseyle yüz göz olmayacaktın. işler karışınca babanı da atmışsın bu kördüğümün içine....bence zamana bırak ya toparlanır ya da inceldiği yerden kopar biraz sessiz kal bekle ......
simdi nisani aticak korkusyula dikkat ediyordur tavirlarini yani bu dikkat etmek denirse,ilerde vlendimi nasilsa ha deyince bosicak hali yok diye dahada rahat davranabilir
onlara fuzuli gelen şey buna normal geliytorsa zaten zıtlardır hiç olmaz ...
nişanlısı onu deigl annesini tutmuş
ayrıca para onun degilmiş nişanlısının sigorta parasıymış
böyle herşeyi ben yanıtladım ama mesajı okudugumda çok sinrim bozuldu
keşke sorsaydın hangi anlamda şüphe duyuyormuş
siz sakin olun......
gözün yüksekte diye şüphe duyuyormuş yani -tatlicadiarzu-pes artık pessss
bence bu iş bitmedi
mutlaka aileler girecektir devreye ve nişan olacaktır
ama sanki aylindebitsin istiyormuş gibi hissediyorum
başından beri işte olursa olur olmaza beni kayıp ederler gibi şeyler yazmış
yani heran bitebilir havası veriyor
sanki bu evliliğe başından beri çok sıcak bakmıyormuş gibi geldi bana bilmem yanlışmı düşünüyorum
şuan ben onun yerinde olsam sevdiğimden ayrılıyorum diye salya sümük ağlardım herhalde
ama o gayet rahat bi şekilde misafiliğe oturmaya gitti
ya ayrılmak için bahaneye ihtiyacı vardı
yada evlilği oyuncak sanıyor, sadece para harcamak gezmek tozmakdan ibaret sanıyor
hakkında hayırlısı olsun ne diyim
canım hakkında hayırlısı ne ıse o olsun dugun hazırlıklarında tatsızlıklar olur ama sız daha nısan yapmadan bu kadar sıkıntı olması uzulmen sıkıcı bır durum
kayınvaldenın yapısı bu demek
ya nısanlın hıc karıştırmayacak herseyı o halledecek eger gercekten sevıyorsa senı
yada sen kayınvaldenın ısteklerıne boyun egeceksın..
eger aılende cımrılık yoksa cımrı ınsanlarla yasamak zor cok kırılırsın
son durum ne
bence baştan beri abartmışsınız ya bıraksaydın uygun fiatlı fotoğrafçı olsaydı madem onlar ödücek..ben kayınvalidemlerden bişey görmedim nişanda..nişanlımla beraber yaptık hiç muhatap bile olmadım onlarla..ama siz yine şanslıymışsınız ilgililermiş..ne aileler var ne kayınvalideler var güzelim ya..
aylincigim noldu kiz.nisanlinla ayriliyomusun. sebeb foto mu . insan sevdiginden bu yüzden vazgecermi. nisanlin annesinden yana cikti diyemi .cogu erkek böyledir .biz kac sene oldu evleneli hala esim .annesinin doldurusuna gelir.beni cok iyi tanidigi halde .sonucta oda onun annesi .gerci nisan zamani daerkek tarfin bu olayi uzatmasi dallandirip budaklandirmasi iyi bir sey degil. insallah olay tatliya baglanir.
duzelirsiniz merak etme sen biraz dobra olmaktan kacin bu dönem sabirli ol sakin ol nisanlini uzerinden sogutursan biter simdi ilk adimlar herkeside dinleme ne o öyle simdiden ezilm bas kaldir bu seyler hemen olmaz illaki zaman alir böyle dusununce evlilik 1 ay surmez
aylincigim noldu kiz.nisanlinla ayriliyomusun. sebeb foto mu . insan sevdiginden bu yüzden vazgecermi. nisanlin annesinden yana cikti diyemi .cogu erkek böyledir .biz kac sene oldu evleneli hala esim .annesinin doldurusuna gelir.beni cok iyi tanidigi halde .sonucta oda onun annesi .gerci nisan zamani daerkek tarfin bu olayi uzatmasi dallandirip budaklandirmasi iyi bir sey degil. insallah olay tatliya baglanir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?