Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

amaaaan ne aski bee insan evlnip coluga cocuga karisinca hayat degisiyor cocuklarini dusunuyorsun ne biliyimki nisanlilikta giiik demiyorlar evleninc sahsaen benim kaynanam dugune kadar cok guzel rol oynadi tam dugune 1 2 gun kala 90 derece döndu.......agzina geleni söyluyordu terbiyesizlik iste....Allahdan esim yanimdaydi aradaki bosluklari saymassak!!!!!!neyse diyecem hicbirseey tozpembe degil evlilik zor cocuk yetistirmek zor HAYAT COK ZOR.........kadinlar guclu olmak zorunda

Satranç oynar gibi mi düşünmesi gerekiyor. Bu ne yahu nerde kaldı aşk o zaman..

fotoya varana kadar o kadar çok sebep var ki.. bu evlilikler ya pişkin yapıyor insanı ya da erkek mantığına bürünüyorsun, başka açıklaması yok vala ha.

aynen canim... alttan al diyorsunuz ama kirilan kalp nolcak? hani ask? asik olan insan bunlara izin verirmi ki????? vermez...... tam teri o sucladi beni...
hic icimde tutmam..... güvenim vardi ona hatta konusmamiz iyi olcak sandim ama gördügüm suclamalar öyle agrima gittiki, güvencim sifir oldu

hiçbir kız bu noktaya kadar gelip de işi bozmak istemez.. bence aylin de çok üzgün sonuçta. nişanlısına ne kadar kırgın olduğunu tahmin edebiliyorum.

aylin benim sana tavsiyem şu. bu iş msnde falan olmaz. nişanlınla yüz yüze konuş. evde annesi ona ne demiş anlatmasını iste. belki annesi başka şeyler anlattı, belki hakkında yanlış şeyler söyledi bi öğren ne demiş...

sonra... kilonla ilgili laf sokması falan da bence bu evlilik olmazsa daha doğru.
%90 boşanmakla sonuçlanacakmış gibi bir his doğdu içime.. böyle evlilik olmaz.

msnde dedikleri gerçekten ben olsam vazgeçerdim ama yinede yüzyüze konuşun derim ben ama sakın sen ileri adım atma blöf yapıyormuş durumuna düşersen bunu kullanır bence sen çok haklısın ama o ileri adım atarsa kabul et en azından yüzyüze(aileler olmadan) konuşmayı

haklısın canım ama zaten daha sözlüler

güclüyüm ben abla..... bir damla gözyasi dahi dökmedim daha..... bilmiorum niye ama dökmedim, sanki icime akti hepsi...
hersey agrima gidiyor sanki .....
aski birak da ANLAYIS sAYI cok önemli derlerya, cok dogruymus..
ANLAYIs sifir bunda.... düsünceli desen hic yok.....
ona üvensizligim arttikca olumsuz yönleri ortaya cikiyor itiraf etmeye basliyorum gördügünüz gibi.......
Hayat cok zor evet......
erkan cok zor bir insan, emin olun benden baska kimse cekmez onu....
eger beni tutsaydii istedigim gibi olsaydi annesi naparsa yapsin umurumda olmazdii...

su an cok karisik kafam...... hep olumsuz düsünüyorumm...
nekadar seversem seveyim, kirildigimda haksizliga ugradigimda malesef bir kalemde silebiliyorum, ki bu güze birsey bence..... sürünmüyorum ve zir zir aglamiyorum

cok inatci biri, anlaticakmi bakalim.... herseyde beni sucluyor. hic KENDI FIKIrLERI YOk... ben böle birine zayif insan derim ya....
siniriyle neler yapiyo bana.....
kilom yüzünden neler cektim ben...... en basta da cok takiyorduu... komsumla tanistirmistim. komsum dediki ona. kizin kiymetini bil hic bir eksigi yok dedi, o da dediki (bende oradaydim) eksigi yok ama fazlasi var demezmi.......
cok kirilmistim...
ve halende inceler ay bacagin incelmis göbegin gitmis, göbeginmi sisti seni..
evlenince yedirmem ben sana felan filan
konu hep kilo
hatta bikere döner yedim diye konusmadi benimle
hep zayiflicam zayiflicam dedim basaramadim, o yüzden bazen cok kirici oluyordu...

süphelerim sunlar: kilom, cimrilik, siniri

COK INCELEYEN BIRI, herkeste... kardeslerimde bile sismanladinmi sen zaifladinmi sen hep böyle.....
acaip yaaa.......

evet yüzyüze konuş ama buluşma sebebin annesinin erkana neler dediğini öğrenmek olmalı..
sadece bu. eğer iftiraya uğradıysan kimsenin hakkı kimsede kalmasın diye.
bence bu işi yokuşa sür şimdilik..
seni çok seviyorsa gelir ne olursa olsun elinden tutar ikna eder seni..
ama ben bu işte pek hayır göremedim açıkçası.

kafam cok karisik canim konusmak bile istemiyorum.....
aslinda o bana yazardi sinirimin gecmesini bekliyor...
acmak bile istemiyorum telefonu........
bir cümle neler yapiyor bunun farkinda bile degil görüyorsunuz.......
nekadar kolay.. bir saniyelik HERSEY

bilmiyorum belki seni diyet yaptırmak için motive etmeye çalışmıştır iyi niyetli de olabilir. tavvırları tonlaması sözleri çok önemli. ama msnde SENDEN ŞÜPHEM VAR diyen adamda da pek iyiniyet aramam açıkçası. her şey kısmet.. daha nişanlanmadan aileler birbirine düşmüş sözlün sana kırıcı kelimeler söylemiş bu iş olmasa çok iyi olur.. nişanı da erteleyin isterseniz.

benim halamın oğlu evlenmeden önce nişanlısına tokat atmıştı. sonra yalvar yakar barışıp evlendiler.
ve evlendikten sonra dayak artarak devam etti.

sizde tokat filan yok ama SÖZ YARASI da çok önemlidir daha nişanlanmadan seni inciten biri evlendikten sonra neler demez ki...

boşanmış kadın olmak çok zor, o yüzden bu işi biraz erteleyin derim..

bilmiyorum canim, bazi seyler unutulmuyor....
zamana ihtiyacim var sanirim...
inceldigi yerden kopsun bence, ertelemek suydu buydu kendimizi kandirmak olur bence...
huyu huyundan vazgecmez...

beni yanliz birakmadiginiz icin tsk ederim size... keske acimida alabilseydiniz.......

amannnn döner yedin diye konuşmayan bi adam çok tuhaf biri ya bu arkana bile bakma bence kaçkaydirigubbakcemile

ne demek canım sabah kalktıgında hiç bir acın olmuyacak inşallah ailen ne diyor bu konuda ? hani seni destekliyorlarmı saygı duyuyorlarmı?

ne demek canım sabah kalktıgında hiç bir acın olmuyacak inşallah ailen ne diyor bu konuda ? hani seni destekliyorlarmı saygı duyuyorlarmı?

tabiki, hic üzülme diyorlar... yeterki sen mutlu ol diyorlar, eger diosan anne ben yapamiyorum. hemen atariz yüzügü ugrasmam bile diyorlar... senin ne düsündügün önemli.... sen gecineceksin onlarla diyor...

o zaman hiç üzülme birde sen ayrılmak isteyip ailen karşı koysaydı çok kötü olurdu ailen arkanda seni hiç ezemezler sende kendini hiç ezdirme gece otur düşün kimsenin etkisinde kalmadan

haklisin canim yaa...seni anliyabiliyorum sen istedinki nisanlin seni desteklesin.......birde suclandin nisanlilikta bunlari gormek tabiki yikici olur....ama hemen silmek dogru degil bence benim dusuncem tabiiki....olabilir gecinemiyorsaniz ama ikinci iyi olurmu garantin varmi bunu merak ettim....birde meslegi olan kizlar boyun egmiyor ama erkek tarafida altta kalmiyor pek yani ne ki biraz nazlandirsaniz kiz evini....

BÖYLE OLMALI HER BAYAN BENCE!
issiz kalip onun her dedigini cekmek zorunda kalmam hic olmazsa....
her kadin özgürlügünü garantisini almali..
su an issizim ama bulurum is o sorun degil...
diyelimki bulamadim... onunla gecinmek nasil olur bilemiyorum, bence cok zor olur...
aldigim herseye laf ederse parasini ögrenmek isterse cok kirilirim... issizligini düsünün bunun.... kuskularim basladi..
benim mecbur hep calismam lazim... harcayabilmem icin...

,,olabilir gecinemiyorsaniz ama ikinci iyi olurmu garantin varmi bunu merak ettim'' bu cümleni anlayamadim? ikinci bir kisi yeni bir nisanlilik bunu mu kast ettin anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…