Satranç oynar gibi mi düşünmesi gerekiyor. Bu ne yahu nerde kaldı aşk o zaman..
fotoya varana kadar o kadar çok sebep var ki.. bu evlilikler ya pişkin yapıyor insanı ya da erkek mantığına bürünüyorsun, başka açıklaması yok vala ha.
bence bu iş bitmedi
mutlaka aileler girecektir devreye ve nişan olacaktır
ama sanki aylindebitsin istiyormuş gibi hissediyorum
başından beri işte olursa olur olmaza beni kayıp ederler gibi şeyler yazmış
yani heran bitebilir havası veriyor
sanki bu evliliğe başından beri çok sıcak bakmıyormuş gibi geldi bana bilmem yanlışmı düşünüyorum
şuan ben onun yerinde olsam sevdiğimden ayrılıyorum diye salya sümük ağlardım herhalde
ama o gayet rahat bi şekilde misafiliğe oturmaya gitti
ya ayrılmak için bahaneye ihtiyacı vardı
yada evlilği oyuncak sanıyor, sadece para harcamak gezmek tozmakdan ibaret sanıyor
hakkında hayırlısı olsun ne diyim
hiçbir kız bu noktaya kadar gelip de işi bozmak istemez.. bence aylin de çok üzgün sonuçta. nişanlısına ne kadar kırgın olduğunu tahmin edebiliyorum.
aylin benim sana tavsiyem şu. bu iş msnde falan olmaz. nişanlınla yüz yüze konuş. evde annesi ona ne demiş anlatmasını iste. belki annesi başka şeyler anlattı, belki hakkında yanlış şeyler söyledi bi öğren ne demiş...
sonra... kilonla ilgili laf sokması falan da bence bu evlilik olmazsa daha doğru.
%90 boşanmakla sonuçlanacakmış gibi bir his doğdu içime.. böyle evlilik olmaz.
amaaaan ne aski bee insan evlnip coluga cocuga karisinca hayat degisiyor cocuklarini dusunuyorsun ne biliyimki nisanlilikta giiik demiyorlar evleninc sahsaen benim kaynanam dugune kadar cok guzel rol oynadi tam dugune 1 2 gun kala 90 derece döndu.......agzina geleni söyluyordu terbiyesizlik iste....Allahdan esim yanimdaydi aradaki bosluklari saymassak!!!!!!neyse diyecem hicbirseey tozpembe degil evlilik zor cocuk yetistirmek zor HAYAT COK ZOR.........kadinlar guclu olmak zorunda
hiçbir kız bu noktaya kadar gelip de işi bozmak istemez.. bence aylin de çok üzgün sonuçta. nişanlısına ne kadar kırgın olduğunu tahmin edebiliyorum.
aylin benim sana tavsiyem şu. bu iş msnde falan olmaz. nişanlınla yüz yüze konuş. evde annesi ona ne demiş anlatmasını iste. belki annesi başka şeyler anlattı, belki hakkında yanlış şeyler söyledi bi öğren ne demiş...
sonra... kilonla ilgili laf sokması falan da bence bu evlilik olmazsa daha doğru.
%90 boşanmakla sonuçlanacakmış gibi bir his doğdu içime.. böyle evlilik olmaz.
evet yüzyüze konuş ama buluşma sebebin annesinin erkana neler dediğini öğrenmek olmalı..
sadece bu. eğer iftiraya uğradıysan kimsenin hakkı kimsede kalmasın diye.
bence bu işi yokuşa sür şimdilik..
seni çok seviyorsa gelir ne olursa olsun elinden tutar ikna eder seni..
ama ben bu işte pek hayır göremedim açıkçası.
cok inatci biri, anlaticakmi bakalim.... herseyde beni sucluyor. hic KENDI FIKIrLERI YOk... ben böle birine zayif insan derim ya....
siniriyle neler yapiyo bana.....
kilom yüzünden neler cektim ben...... en basta da cok takiyorduu... komsumla tanistirmistim. komsum dediki ona. kizin kiymetini bil hic bir eksigi yok dedi, o da dediki (bende oradaydim) eksigi yok ama fazlasi var demezmi.......
cok kirilmistim...
ve halende inceler ay bacagin incelmis göbegin gitmis, göbeginmi sisti seni..
evlenince yedirmem ben sana felan filan
konu hep kilo
hatta bikere döner yedim diye konusmadi benimle
hep zayiflicam zayiflicam dedim basaramadim, o yüzden bazen cok kirici oluyordu...
süphelerim sunlar: kilom, cimrilik, siniri
COK INCELEYEN BIRI, herkeste... kardeslerimde bile sismanladinmi sen zaifladinmi sen hep böyle.....
acaip yaaa.......
bilmiyorum belki seni diyet yaptırmak için motive etmeye çalışmıştır iyi niyetli de olabilir. tavvırları tonlaması sözleri çok önemli. ama msnde SENDEN ŞÜPHEM VAR diyen adamda da pek iyiniyet aramam açıkçası. her şey kısmet.. daha nişanlanmadan aileler birbirine düşmüş sözlün sana kırıcı kelimeler söylemiş bu iş olmasa çok iyi olur.. nişanı da erteleyin isterseniz.
benim halamın oğlu evlenmeden önce nişanlısına tokat atmıştı. sonra yalvar yakar barışıp evlendiler.
ve evlendikten sonra dayak artarak devam etti.
sizde tokat filan yok ama SÖZ YARASI da çok önemlidir daha nişanlanmadan seni inciten biri evlendikten sonra neler demez ki...
boşanmış kadın olmak çok zor, o yüzden bu işi biraz erteleyin derim..
amannnn döner yedin diye konuşmayan bi adam çok tuhaf biri ya bu arkana bile bakma bence kaçkaydirigubbakcemile
ne demek canım sabah kalktıgında hiç bir acın olmuyacak inşallahailen ne diyor bu konuda ? hani seni destekliyorlarmı saygı duyuyorlarmı?
haklisin canim yaa...seni anliyabiliyorum sen istedinki nisanlin seni desteklesin.......birde suclandin nisanlilikta bunlari gormek tabiki yikici olur....ama hemen silmek dogru degil bence benim dusuncem tabiiki....olabilir gecinemiyorsaniz ama ikinci iyi olurmu garantin varmi bunu merak ettim....birde meslegi olan kizlar boyun egmiyor ama erkek tarafida altta kalmiyor pek yani ne ki biraz nazlandirsaniz kiz evini....güclüyüm ben abla..... bir damla gözyasi dahi dökmedim daha..... bilmiorum niye ama dökmedim, sanki icime akti hepsi...
hersey agrima gidiyor sanki .....
aski birak da ANLAYIS sAYI cok önemli derlerya, cok dogruymus..
ANLAYIs sifir bunda.... düsünceli desen hic yok.....
ona üvensizligim arttikca olumsuz yönleri ortaya cikiyor itiraf etmeye basliyorum gördügünüz gibi.......
Hayat cok zor evet......
erkan cok zor bir insan, emin olun benden baska kimse cekmez onu....
eger beni tutsaydii istedigim gibi olsaydi annesi naparsa yapsin umurumda olmazdii...
su an cok karisik kafam...... hep olumsuz düsünüyorumm...
nekadar seversem seveyim, kirildigimda haksizliga ugradigimda malesef bir kalemde silebiliyorum, ki bu güze birsey bence..... sürünmüyorum ve zir zir aglamiyorum
haklisin canim yaa...seni anliyabiliyorum sen istedinki nisanlin seni desteklesin.......birde suclandin nisanlilikta bunlari gormek tabiki yikici olur....ama hemen silmek dogru degil bence benim dusuncem tabiiki....olabilir gecinemiyorsaniz ama ikinci iyi olurmu garantin varmi bunu merak ettim....birde meslegi olan kizlar boyun egmiyor ama erkek tarafida altta kalmiyor pek yani ne ki biraz nazlandirsaniz kiz evini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?