Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

sorun bizde degilcanim, kayinvalidemde..... HER HAFTA görüsmek istiyor bizimle..... hep birsey cikiyor ve amacina ulasiyor.... annemle arkadasiymis gibi konusur. annem herzaman mesafesini korur ama öyle samimi ki kadin, icimize düsecek....
o yapti herseyi...
sorun sözlümde... hicbirseye karismak istemedi, ikimiz begendik fotocuyu... KADIN CIRKEF INATCI... soruyooo. rahat birakmiyorkiiii, bana sormadan nasil tutarsin dedi bana... halbuki SANANE ya

bız halletık annecım sen hıc merak etme bu gunlerın tadını cıkar derdım sanırım
ama ıste uzaktan bole denıyoda ıcıne gırınce nedenır bılınmez
emın ol sımdı dıyodur sozlune ben herhafta gıttım elımden gelenı yaptım o kıymet bılmedı dıye
cunku geldılerya sıze erkek mantıgı duzdur bıızm gıbı boyle seyler dusunmez
ama sende cirkef gorgusuz falan deme canım
agzından kacırırsın yada yerın kulagı var bence duyulmasın bunlar

hersey cigrindan cikti malesef......

size birsey yazicam gülmekten ölürsünüz, ama cok dogru birsey,..,

GELIN CAY GIBIDIR; SINSI SINSI DEMLENIR
KAYNANA DEMLIK GIBIDIR; FOKUR FOKUR KAYNAR
DAMAT BARDAK GIBIDIR; BIR GELIN DOLDURUR BIR KAYNANA
GÖRÜMCE KASIK GIBIDIR;ARADA GELIR ORTALIGI KARISTIRIR
KAYINPEDER CAYTABAGI GIBIDIR; DÖKÜLENLERI TOPLAR

yani bukadar olurrr kaydirigubbakcemile3 nekadarda güzel yazmislar

ne karar verdin canım ne yapacaksın????

su an herkes sessiz.... erkan bir haftaligina yok zaten yarindan itibaren, seminara gidecek... isle ilgili... görüsmemiz zaten imkansiz ki istemiyorum
ailesi suskun belkide haberleri yok birseyden....
ben kararliyim ama bakalim neler olucak,.... yüz göz olmak istemiyorum kimseylee

annem teyzemle konustu... onunda kayinvalidesi öyleymis zamaninda (su an ayri)... nisan dönemimde ayrilmadigima cok pismanim, bu cimrilik öyle gider demis... aylin iyi düsünsün demis...

büyükleri dinlemek lazım canım bence

annemin migdesi bulandi iyicene... halen kadin sindiremiyor icine.. o foto mevzusunu, insan bukadarmi görgüsüz olur ya....

beyfendi aramadi bile... en azindan hatasini görmesini isterdim...
bakalim neler olucak... sürünmelerini istiyorumm...... icimden affetmek gelmiyor

bence sakın arama ama telefon ederse aç ama hiç yumuşama bence evli degilsin bir şey degilsiin seni baglayan tek şey sevginse ondanda şüphe ediyorsan zorlamaya gerek yok bence

bence sakın arama ama telefon ederse aç ama hiç yumuşama bence evli degilsin bir şey degilsiin seni baglayan tek şey sevginse ondanda şüphe ediyorsan zorlamaya gerek yok bence

hayir acmak istemiyorum......

sen bilirsin canım şimdiye kadar hiç aradımı?

hayir...
biz hic bu hale gelmemistim, mutlaka siniri gecerdi ve arardi
msn de bitti iptal ediyorum herseyi yeterrr. madem süphe duyuyorsun at yüzügü aticaksinn dedim
cikiyorum ben dedim
chayir cikmicaksin , ya simdi ya da hicc konusmayiz dedi

benimde cikmam lazimdi ciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…