yüz yüze konussaydim yine ayni seyler olucakti.......
hem IYIKI msn de konusmusum..... ICINDEKI GERCEKLER cikti ortayaa..... yüzyüzeyken bana söyleyemediklerini böyle söyledi.......
ben pisman degilim...
belliki o da degil...neredeyse 2 gün oldu ses yok kimseden...
seinara gitti zaten...
sunu anladim, onsuz da yasayabiliyormusum.....
dün gece cok agladim yatarken... ilk kez... icimi döktüm... benim degerim bumuydu diye... herseyi mahfetti.....
ayyyy başından beri okuyorum başım ağrıdı yemin ederim hepsini bitiremedim yorumların...
aylincim benim kayınvalidem çok anlayışlıdır herşeyi ince detayına kadar düşünür ben seni bu konuda anlayamam ama etrafımda arkadaşlarım benim kadar şanslı değil, evlilik öyle bişiyki pinti olmayan bile yeri geliyor geçim yüzünden bişiyleri kısmak zorunda kalıyor ama bilirsin ki o anda müsait değildir ama yinede burulur yüreğin hem üzülürsün hemde isyan edersin ama geçicidir, birde senin bu durumunu düşün sürekli ömrün vefaa ettikçe bu olayla iç içe yaşayacaksın kayınvaliden bi yana eşinle ters düşeceksin sürekli ve o kadar çok yıpranırsın ki söylemedi deme ablam kafanda soru işareti varken iş büyümeden iyice düşün tamam yada devam de,
eğer erkan benim için değişir ben onu istediğim yönde değiştirebilirim başım ağrımaz dersen devam et, düğünde daha eşyalar mobilyalar ev girecek işin içine bunu da es geçiyorum sonrasında evlenirseniz şu anki davranışlarına dikkat et ki sonradan çok çok başına kakılmasın...
bu arada aileni olabildiğince uzak tut onlar senin gibi karşılamaz olayı senin bir damla gözyaşın onlar için çok şey ifade eder sen unutursun ama onlar unutmaz canım abla tavsiyesi acizane...
Maalesef hersey böyle bir anda oluyor iste ne hayaller kuruyor insan bir anda yok oluyor hersey.
Zaten onsuz yasayabiliyormusum dedin tamam o zaman olay zaten bitmistir geri dönmenin alemi yok ayrica aglamana üzüldüm insan kendini degersiz hissedince cok kötü oluyor ama takma kafana senin degerini bilmeyen oturupta aglasin senin gibi birinin kiymetini bilemedigi icin.
Kendine iyi bak
canim birkac sayfa geriye donup okurken kilonla ilgili konuya denk geldim. ne kadar densizce... bu erkan dediginiz filinta mi? ne? eger oyleyse de kilosu kilosuna uygun birini bulsaymis bastan. ne diye seni oyalamis? cok sinirlendim buna valla...
kararligina da hayran kaldim. olay artik kaynana muhabbetini gecmis. sizin cift olarak asilamayan sorunlariniz var. bitirme karariniz cok yerinde gorunuyor..hakkinizda hayirlisi
sadece ilk sayfayı okudum ama sizi pek te haklı bulmadım malesef.
bakıyorum da kızlar sevdikleriyle evlenmeyi çok istiyor ki çok normal (ben de istiyorum) ama zora gelince madem durumları yok evlendirmesin oğullarını diyorsunuz. sevdiğinizden bu kadar çabuk vazgeçeceksiniz pes yani...
benim nişanıma 1 aydan az kaldım. 1 defa dahi sormadım hangi kuaför, hangi fotoğrafçı diye. neye güçleri yeterse kabulüm. hatta ödemeseler bile kendim öder kafama takmazdım. sevdiğim insanla mutlu ve huzurlu olmak için çabalardım.
sonradan bende takmadim canim ama sen devam okumamissin
15. sayfadan itibaren okursan görürsün
sözlüm beni sucladi benim arkamda bile olmadi
bu insanlarin durumu cok iyiii
ve cokkk pintiler
bunun sonu yok
kafam hep soru isaretleriyle dolu
durumlari cok iyi
beni suclamayin
biz onlarin pinti oldugunu bildigimiz icin kafaya cok taktik. yoksaki takilmaz
ve kayinvalidemin bu söyleme uslubu cok ayipti
gözleri gözlerimin önünden gitmiyor
masaya yaptigi el hareketi hepsii.........
sonradan farkettim başka problemlerin de olduğunu. afedersin. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
aylincim canım üzülme sonucta sözün amacı tanımak tanışmak o amacla benim bir cok tanıdıgım var keşke nişanda atsaydık cünki o zamanda böyleydi diyenler var o acıdan düşün taşın allah korusun evlenip ayrılmak daha zor
kararimi verdim ablam
sözü aticam... en hayirlisi bu
ben bu sözün atılacagına kesinlikle ihtimal vermıyorum nedense içimden ölee bi his gelıo:) hepimiz yasadık buna benzer olaylar nişalının tutum cok çirkin hele hele su saate kadar aramaması bence ondada bişeylerin bittiginin göstergesi seven adam dayanamaz eger sen affeder ve dewamm edersen ömürr boyuu 1 tl nin bile hesabını yaparsın yaptırrırlar yani senı ben bask topiklerdende görüyorum az cok biliyorum uslubunu cok ii niyetlısın yanı cok şeker bi kızsın umarım hiiiç üzülmessinn kaydirigubbakcemile5
ayy cok tsk ederimmm bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 görüyorsunuz ayakta duruyorum YIKILMADIM
evet arayacagini tahmin ettim ama aramadi... bitti iptal ediyorum herseyi dedim o yüzdendir.... ve tuhaf olan ailesinden biri de aramadi. sanirim kimseye demeden seminara gitti...
en basta zaten cimriligi tüketti beni... ama malesef bu hemen sözden sonra belli oldu. sözden önce öyle belli etmiyordu...
teyzem de ayni seyleri yasamis... nisan döneminde yüzügü atmadigima cok pismanim dedi... eger atsaydi su an bosanmis ve üstelik 3 cocugu da ona düsman olmicakti mafoldumben
cimrilikkkk görmek duymak ıstemedıgım bi kelıme tutumlu insanı anlarım severımde ama cimrilik bammmbaska bişey yasamayn görmeyen bilemez allahım kımseyede göstermesin kendı basına bosama sebebıdır bence.Bence o senden cok emin nasıl olsa benı bırakamaz hersey bu kadar ayarlanmısken bu kadar yaklasmısken vazgeçmez dıye dusunuyo.Annesini tebbrik ederim süüperrr doldurmus yalnız bravoo utanmaz ınsanlar sonrada gelınlık kızlık beklerler naası yuzune bakacak acaba senın cok merak ediyorum ama sana nacizane tavsiyem assla alttan alma o yalvarıp sürünmedende affetme ve en önemlisi o aramadan sakınn arama allah büyük sabret bakalım ne olacak şer sandıgımız aldandıgımız seylerde rabbim hayırlar saklar inşallah bu durumdan sizin için hayırlara vesile olur...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
selam canım bugün nasılsın ? hala aramadıı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?