yaşım küçük :):) o kadar şey dedin daha çocukmuşsun diyeceksin
ben 58 mi diyecektim.. heheh geri alayım bari sempatiksalakcinni
Merhaba Canim aslinda elbiseni falan gösterdigin konuya msj atmaya karar vermistim ama buraya nasip oldu.
Inan ki seni cok anliyorum, ilk basta hersey bitti yazdigini okudugumda icimden öfkeyle kalkan zararla oturur demek istedim. Sonradan bu karari aldigin icin pismanlik duyabilirsin diye düsündüm. Nede olsa kayinvaliden hep seninle olmayacak diye düsündüm. Ama bir degil iki degil zaten Erkanin seni öncedende incittigini anlattin. Cok cimri diyorsun, cok sinirli diyorsun, sende sinirli birine katlanamiyacak biri gibi görünüyorsun o yüzden bu isi fazla uzatmaya gerek yok. Hem daha 20 yasindasin belli ki Erkan senin hayatinin erkegi degil. Keske msnde degilde yüz yüze konussaydiniz, keske ailen o yazilanlari okumasaydi kendi aranizda bitirip ailenize söyleseydiniz... Böylece ailende bu kadar perisan olmazdi. Olan olmus artik Canim hayirlisi daha yolun basindayken bitsin madem mutlu degilsin sonradan dönüsü daha zor olurdu.
Seni cok iyi anliyorum dedim cünkü bende zaman zaman kayinvalidemle bazi konularda sorun yasiyorum, kayinvalidem herseyi ogluna yaptiriyor garibim oda beni mutlu etmek icin cabaliyor. Neyse konu ben degilim burada ama dimi kaydirigubbakcemile3
erkeklerin nişanlıyken yada evliyken kendilerini çekip ,kafa dinleyip, düşünmeleride moda haline geldi..bence hala sevgili modundan kurtulamıyorlar,bitti gitti bukadar kolay habersiz kalabiliyorlar..
evlilik için olgun düşünceler bunun içinde olgun bireyler gerekiyor öncelikle..fakat ben bunu nişanlında göremiyorum malesef...fotoğraf vs ler için neden kayınvalidenle muhatab oluyorsun mesela ? ona kızıyorsun babana söylüyorsun o da kayınpederinle konuşuyor istediğin oluyor ama bana çok ilginç geldi açıkcası..belkide ben böyle şeyler yaşamadığım için bilemiyorum haksızlık etmek istemem..biz hep eşimle karar verdik orta yolu bulduk ve ikimizinde istemediği hiçbirşey olmadı.büyüklerde hep bizden duydu neyi nasıl yapacağımızı...ne onlar böyle olacak dedi ne ailem neden bu böyle olmadı dedi..biz mutluyduk..herkesin istediğide buydu zaten kimse üstüne düşmeyen birşeye karışmadı...mesafeler baştan konmalı,çiftler birbirine sonuna kadar sahip çıkmalı...hakkını savunacak kişi bence baban değil nişanlın olmalıydı...bunları konuşmalısın mutlaka ki arayacak bi diyalog kuracaksınız bir şekilde..hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..
aylincim durumuna çok üzüldüm kaynanalar böyle olur bendede var bitane.....bırak kaynanayı bende bide bir kaynım var hiç sorma....örneğin bir olay anlatıyım...ben evlendiğim zaman 2500 tl ye bir buzdolabı aldım....bana dediki ne gerek var bu kadar pahalıya katalogtan bana 700 tl lik bir buzdolabı gösterdi bu neyinize yetmez dedi...sonra ben aldırış etmedim eşim aldı o pahalı buzdolabıyı..aradan 1 sene geçti bu sefer kendi evlendi gidip bizim aldığımız o pahalı buzdolabının aynısından aldı....yani demek istediğim eşin,nişanlın seninleyse ailesi hiç önemli değil...ama seninle değil hep ailesiyle çekiyorsa bu kırmızı alarmdır haberin olsun canım.....
nalcy ben suclandim herseydee
15. sayfadan itibarwn okursan anlarsin....
aylin bişey sorucam bu senin istediğin fotocu ne kadar ki bu kadar çıldırdı??
nişanlığın 800 euroydu değilmi??
ne 800ü yavvvvvvv
ben nisanligimi TR den aldimm
hemde 250 TL yee
125 euro yapiyo buu
700 euro karlari varr
kuaförü dükkanda tutmadim kuaförün evinee gidiyorumm
acilis parasi almamasi icinnn
1000 euro kar yapti de sen suna
fotou bi fotograf 10 euro
biz 15 20 arasi istedik erkanla
gelis parasi 50 euro
hadi 200-250 euro de, bu da en ucuz fiyat
bana 3 euroluk fotolari met ettii
pardon canım ben yanlış anlamışım...
foto parasıda gayet uygun almanya fiyatlarına göre,,nişanlılığın çok çok uygun. ....valla böyle cimri kaynanalara ne yapmak lazım..bulmuş gül gibi gelini daha evlenmeden yoruyor kızı ..ben geçmişi okuyorum daha canım....
aylincm hç kafana takma herşey olucana varır kaynanalar hep böyle benim kaynanam çok iyiydi sözlüyken evlendim tırnakları çıktı üst katımda oturuyor evlendikten sonra 4 sene konuşmadık kendisiyle kızım dogdu onu bile görmedi 3 yaşına kadar bide üst katımda venim en büyük karım esim hep benim yanımdaydı kimseye ezdirmedi beni dinlemedi bile onları.şimdi4 senedir eniyi gelini benim kızıyım çok sever biranda değişti.anlıcağın nişanlın senin yanında olursa ona......düşer ama nişanlın onunyanında olur onun azına bakarsa çookkkk zor işin allah.tan hayırlısını dile kendini ağırdan al onlar koşsun peşinnden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?