Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

tüm konuyu okudum demek böle insanlarda varmış ya inanamadım kayın vade ne karışır resim ona buna şuna karışa ca yer var karışmıca yer var ne öle her şeye maydonaz alsanaalsanasmile
ama senın sözlünde baya kılıbıkmış canım insan sevdine sahip çıkmaz mı kafamçokkarıştı

allah hayırlısını versin canım hakkında hayırlısı neyse o olsun :kedi:

amin cnm tsk ederim....
malesef var böle insanlar

aylincim tek tek okudum butun sayfaları yorumları
ınan cok uzuldum
keske bole olmasaydı
bunca hazırlıklar cabalar heyecanlar telaslar
hersey bosamıydı
kendımıze uzuldugumuz gııbı bıde aılemıze uzulmek cok koyuyo dımı ınsana
onların basının mıdesının agrıması bızı ne kdr yıpratıo
bıde karsı tarafı gozunun onune alıosun onların tavırlarını dusundukce cıldırıosun
sozlunun yanında olmasını beklerken oda sana sırt cıkmıo ve hersey bı anda toz duman oluo
cok zor bıtanem gercekten anlayablıorm senı
aynı seylerı yasamak ıstemezdm ıns yasamam
ne zman gıdıyosunz onlara
geldımı erkan semınerden

off offff
hersey toz pembe olacagina toz duman oldu iste böle.....

pazar gününe cagircaz onlari sanirim...

halen aramadi, demekki o da bitirmis kabullenmis

anlamadığım nişana 2 ay var diyorsunuz bu kuaför ve fotoğraf sorunu nişan içinmi nişan içinse kız tarafına aitir kıyafette kuaförde resimde falan filanda.
düğünse o başka

anlamadığım nişana 2 ay var diyorsunuz bu kuaför ve fotoğraf sorunu nişan içinmi nişan içinse kız tarafına aitir kıyafette kuaförde resimde falan filanda.
düğünse o başka

bizde öyle degil canim
nisanda benim sacimi ve resimleri erkek tarafi öder

offffffffff daha evlenmeden düğünden önce ne bu sıkıntı böyle ..
tabiki insan soğutur kendinden kim severki böyle kaynanayı.

ben seni çok iyi anlıyorum canm heveslisin ilkdefa nişanın oluyo herşeyin iyisi olsun,eksik kalmasın istersin allah sabır versin....

baban en büyük destekçin kayınpeder de öyle ...bence sen daha fazla kayınv.aranı bozma heleki nişanlınla hiç bozma bişekilde herşey yoluna girecektir inş

sözlünün ailesini mi çağıracaksınız?*

evet hemde bütün sülaleyi
halalarini babannesini felan.
hepsi duysun
herseyi annem acik acik sölicek
kaynanamin yüzünü cok merak ediyom

cnm 15. sayfadan itibaren okurmusun devam

ben atiyorum sözü

her evlilikte, her düğünde bu tarz olaylar, tartışmalar oluyor. canınızı sıkmayın, kayınvalidenize saygısızlık etmeyin, sonra eşinizle aranız bozulur.

ahh canm ben okumadım buraları demek nişanı atmaya kadar gitti olay...rabbm hayırlısını versin

her evlilikte, her düğünde bu tarz olaylar, tartışmalar oluyor. canınızı sıkmayın, kayınvalidenize saygısızlık etmeyin, sonra eşinizle aranız bozulur.

sizde 15. sayfadan itibaren okuyun :2:

daha bu satırları okumadan az önceki mesajımda size :

her evlilikte bu tarz olaylar oluyor,annesine saygısızlık etmeyin demiştim. gördüm ki bununla suçlanmışsınız. üzüldüm.

ne yazık ki çiftler anlaşsa da aileler uyumsuz olabiliyor. görgü anlayış birbirinden çok farklı olunca bu durum çiftlere yansıyor. bana kalırsa seviyorsanız ve iyi biri oldugunu düşünüyorsanız bitirmeyin.

annesi tarafindan ikinci kez doldurulup SUCLANAN BENIM
KIRILAN BENIM

bu sadece soru isareti verdi bana

annesinin lafina gidip de beni kiran bir kisi beni seviyor olamazzzzzzzz

ve bu laflari söyleten de kayinvalidemin oldugunu düsünüyoruzz
böle bir süphemiz var. msn de kamerada acmamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…