Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

sen bişey alma en iyisi ver yolu baksana adam fiş topluyormuş bunu bilmiyordum yani bu kadarını beklemiyordum.ohaoldumsmile

bu onun huyu ezelinden beri varmis, arabasi icin kac litre benzin yakmis felan filan toplar böle.....

Gidin en pahalı hediyeyi alın...
Vakko gömlek hatta takım elbise alın..
Onun aldığı ucuz hediyeye de kızın...
Ne değişecek onu merak ediyorum..
Heee belki de yaptığınız masrafa kızar,fırça yediğinizle ve savurduğunuz paralarla ortada kalırsınız..

anneme sordum mail felan atmiyorsun dedi, baban babasiyla konustu sende bidaha konusmicaksin kayinvalidenle dedi.... annemin migdesi agriomus sinirden of yaaa
kafamiza cok taktikk bu durumu....

valla AYNEN. niye bukadar masraf yapiosun ben böle seyleri sevmiyorum bilmiyormusun diyor. neden sevmiyor acaba? hediye almakta mecbur oldugu icin sevmiyor sanki bilmiyorummm, ben almiyim o da almasin diye yapiyorr.......

e tabi sen alsan onunda alması icap eder icap etmesin diye istemez pahalı hediye almanı sen ver yolu amannn kaç böylelerindenkaydirigubbakcemile

valla AYNEN. niye bukadar masraf yapiosun ben böle seyleri sevmiyorum bilmiyormusun diyor. neden sevmiyor acaba? hediye almakta mecbur oldugu icin sevmiyor sanki bilmiyorummm, ben almiyim o da almasin diye yapiyorr.......

allah sana bolll bol sabır versin.. ama lütfen iyi düşün.. parası olmasa hadi neyse, ama olup da harcamayan çok zor olur.. :1no2:

allah sana bolll bol sabır versin.. ama lütfen iyi düşün.. parası olmasa hadi neyse, ama olup da harcamayan çok zor olur.. :1no2:

aynenn....... cok kafam karisik..... konusmam lazim onunla, maille degil yüz yüze....
bayram hediyesi internetden bir buluz ismarlamis verdi ama olmadi. carsiya gidip secmeme de izin yok ... bazen cokkk tutumlu bazende bonkör anlamiyorum anlamiyorummmmmm
annem diyor yürütemem diosan bitir diyor....
hayallerim aldigim hersey suya inecek.......

birzdan msn de konusucam onunla, bakalim ne olacak.....

disardaymis konusamicam yani
ailemle konusuyoruz su an sofrada... apartman konusunu. kabul etmicem diolar oh be...
bakalim ne olucak.
onlarda olmicak gibi bakiyor ((

konu sahibi arkadaşım yanlış yerlerde yanlış hamle yapiyorsun
nişan elbisemi ucuza getirdim diyorsun
ama gidiyor en pahalı resimciye anlaşıyorsun
yaw istediğim elbiseyi giyemedikten sonra resimleri Erol Atar çekse nolurki
İşte şöyle tasarruf yaptık şöyle yaptık demeklen olmuyor
ben şunu şunu şunu istiyorum diyeceksin nişanlına
bikere evleniyorum herşey benim istediğim gibi olacaksa olsun olmicaksa yol yakınken bitsin ne sen üzül ne ben üzülim de
restini çek
eğer seni kayıp etmek istemiyorsa zaten seni birdaha ailesi ile muhatab etmez
maddi durumu kötü olsa derimki sende ona göre hareket et makul davran
ama olayı böyle oldu bittiye getirmeye çalışıyorlarsa dediğim gibi resti çek
hee ama sanmaki huylu huyundan vazgeçer
nişanlın cimriyse öyle gider o
tutumlu olmak güzeldir
bişeyleri elde etmek için bazen bişeylerden vazgeçmek gerekiyor
ama tutupda iki kuruş benzinin hesabını yapip seni evden almaya gelmiyorsa ozaman işin çoooook zor

canim yanlis anlamissin herhalde, en uygun fotografciyi sectim ben en pahalisini degil, onlar cimri olduklari icinhersey pahali gelmeye basladi
biz TR ye gitmeden önce böle degillerdi... TR den geldik, her aldigimiz seyleri gösterdik elbiseleri felan filan, kadinin gözü korktu sanirim, herhalde bunlar beni soyacak gibisine böle yapiyo simdi, ama o bizi taniyamadiysa cok yazik........ annem gibi bi kadina bunlar yapilmamaliydii.... hele bana.....
evet isim cok zor....

simdi öyle degil almaya geliyor beni, ozaman resti cekmistim.
off offf

ama hata yine sende arkadaşım
çok pahalı ben ödemem dediğinde
ben resimlerimi orda çekineceğim fiyat konusuna karışmam onu oğlunlan hallet diyecektin bidaha da sana para muhabbeti yapamıcaktı

Cimri insanla yaşamak zordur canım iyi düşün derim. Benim babam da cimri çünkü. Nefes almak parayla olsa nefes almaz adam. Annemle evlendiklerinde durumları o kadar kötü değilmiş ama annem hamileyken günde bir portakal yeme hakkı varmış bir gün 3 tane mi ne yemiş olay çıkartmış babam hamile kadına Şimdi durumları çok çok iyi ama babam hala aynı. Bir de saçma bir cimrilik onunkisi borsada trilyon batırır eve alınacak suyun litresinin hesabını yapar. Hiç çekilecek dert değil yani.

ama hata yine sende arkadaşım
çok pahalı ben ödemem dediğinde
ben resimlerimi orda çekineceğim fiyat konusuna karışmam onu oğlunlan hallet diyecektin bidaha da sana para muhabbeti yapamıcaktı

hayir hata bende degil, 10 euroya PAHALI diyor, anlamiyormusunuz siz beni? 3 euroluk fotografi met ediyor bana, yüzü isikli igrenc cikmis fotograflari met ediyor..
öyle dememe firsat bile kalmadi, erkanla biz bunu begendik dedim yok iptal ediceksin ben UYGUNUNU bulucam diyorrrr
kadin cok inattt kavga eder gibi oldu bizimle rezalet ya
benim sucumyok burda

bilmiyorumkismile off off

konusmak istiyorum eve gelince haber ver diyorum simdi olmaz diyor
sanki kaciyor.... öyle bir hic var icimde
hadi hayirlisi

canım
10 euroya pahlı dediyse
sende ben gidipde iki kuruşluk yerde resim çektirmem diyecektin
ya giderim adam gibi yerde çekinirim yada hiç çekinmem bu nişanda olmaz diyecektin
bak ozaman nasıl kuzu olurdu

konusmak istiyorum eve gelince haber ver diyorum simdi olmaz diyor
sanki kaciyor.... öyle bir hic var icimde
hadi hayirlisi

CADIARZUbanada kaçıyor gibi geldi zaten senin o gönderdiğin mailin üstüne pek diyecek laf yok yani söyleyeceği şey ancak çok komik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…