Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

Hosgeldin canim gercek hayata heheeee bu arada ortaya daha coook seyler cikacak merak etme yavrucugum:ecrin_bebek:ins. hp iyi olursun valla kocanla iyi olmayi basar gerisi bossssssss yani nisanlinla mustakbel kocanla

kizlar............. sanirim bitti............ beni sucladi..............................

benim gözüm yükseklerdeymis kizlar.............. SOK OLDUM
beni sucladi........ ben sana demedim mi annemle konus diyor......
saygim kalmamis!
ben suclu oldum kizlar, inanamiyorum.........
annesi acayip sekilde doldurmusss
bitti kizlar.......... bu ne yaa cok sinirlendimm......
senin hakkinda süphem var dedi bana.......... sen böyle degildin diyor bana......
bunlari söleyen insan bana ilerde bi kurus vermez
bitti kizlarr........... bakalim neler olcak......
anaminda babaminda gözünden düstü......
yazik yazik............

Gelmiş geçmiş olsun!
Zararın neresinden dönersen kardır!

kizlar beynimden vurulmusa döndüm su an.....
ozaman at yüzügü dedim..... yumusadi hemen.....
ne derse desin anlami kalmadi benim icin.....
beni tutmadi bile...... yanilmisim!!!!!!
babami ayaginiza cagirtmissiniz dedi sok oldum

senden şüphem var dediyse gerçekten bitmiştir

canım şimdi sanki seni doldurmuşum ve benim yüzümden bitmişim gibi hissettim

bu erkekler neden KÖR allahim bi söyleyin bana... annesinin yaptigi seyleri görmüyor bile....... beni sucladi... yok elini öpmemisim yok zorla acmisim foto konusunu bilmem nee...... nebicim konusuyor biler gibii. ANNESI anlatmis böyle....... dolduruslar.......
gözün yükseklerde diyor bana yaa...... kuskum var artik senin hakkinda diyor bana.....
bunu bana diyen insan benimle evlenmesinnnnnnnn yeterr senağlama

senden şüphem var dediyse gerçekten bitmiştir

canım şimdi sanki seni doldurmuşum ve benim yüzümden bitmişim gibi hissettim

hayir ne münasibet, sen birsey demedinki canim, ben baskasinin lafina bakip bitirirmiyim hic... ben güzel güzel konuscaz sandim bana dedigi seylere baksana... ama sasirmadim bekledim böyle birseyi..........

icime bi aci girdi sanki...... hayallerim suya indi....... aldiklarim hersey....... ama gecicek allahim gecicek........ simdi aile birbirine girer, beni ikna etmeye calisicaklar eminim, ama GÜVENCIM SIFIR artik.......

canim senin kaynanan intikamini almak icin imzayi bastirmayi da beklemiycek ben sana diyim.. simdien sozlunu manipule ediyor... kim bilir neler soylendi. kayinpederim iyi diyordun o da mi sikayet etti acaba sizi ogluna. yoksa annesimi hepsini doldurdu acabalmaz:

babasii cok iyidirrr hayirrr.... babasinin ne dediignden haberi bile yok..
annesi dolduruyorr...yoksa adam niye desin babama kizimi taktir ediyorum diye... onun ikiyüzlü olacagini sanmiyorumm..

bukadar laftan sonra bitti kizlar............ bana bunlari söyleyen adam ilerde beni rahat yasatmaz.......

annem babam beraber okudular yxazdigi seyleri
babam cok sinirlendii..... basi agriyo adamin simdide offfff
annemde cok sasirdii dengesiz yaaaaaa
bitti istee........

onun akli gidip gelir, simdi bide bakmisiniz anasina saldirmis
o sinirle herseyi yapar.......
beni geri kazanmak icinde hakliydin der
hic de kanmam... anasi neler demis baksana, cocuk nasil saldirdi bana...
elini öpmemisim bak sen. kadin suratima yapisiyor öpüyor, firsat mi veriyor

üzgünüm arkadasim ama daha ilk baslarda böyle sorunlar yasiyorsan .. heleki böyle basit konularda..zor bir durum.. ustelik ayni aprtmanda yasamayi dusunuyorsunuz.. bu sürtüsme ömurboyu devam eder sayet bu yola devam ediceksen

bence boyle hemen bitirmezmissin gibi geliyor. eger kararli degilsen hic blof yapmis gibi olma. yok adam edene kadar kararliyim diyorsan da sonuna kadar git. bakalim seni birakacak mi? geri adim aticak mi?

Ailen arkanda olduktan sonra hiiiiç korkma canım sen...
Aranda mesafe tut saygısızlık etme selamını esırgeme ıyı olan sen ol canım

cok gecimsiz biri kizlar. beni sucladi görmüyormusunuzz... evlilikte nasil olucak bu?????
kac kere ayrilmayi düsündüm....... hatta bu insan beni kilom yüzünden bile kücük düsürüyorduu.... kiloma cok takan biri... cok seyler yasandii....... bilmiyorum kafam cok karisik...... ailemsogundu (( ben damatlarini cok sevsinler isterdim ama su an saskinlar.......
ben böyle ömür boyu yasiyamamki...... (((((
babam annem kinci insanlardir. unutmazlar birseyi.....
karsiligi böyle olmamaliydi gercekten..... cok dengesiz biri yaa....... sinirden ne dedigini bilmiyor hep kücük düsürüyor beni...... bu ne yaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…