Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

canım Allah yardımcın olsun inş en iyi kararı verirsin
ama bu nişan yapılacaksa herşey istediğinden olmalı
yoksa sonradan bunlar yıllar geçse de unutulmuyor
beni gelin almaya geldiklerinde davul zurna çalınmadı
ne zaman böyle gelin almalarda davul zurna sesi duysam hep gözlerim dolar
ve eşimin başının etini yerim
kız tarafı herşeyi hakkıyla yapıyorsa erkek tarafı da yapacak
hamam giren terler.

canım
10 euroya pahlı dediyse
sende ben gidipde iki kuruşluk yerde resim çektirmem diyecektin
ya giderim adam gibi yerde çekinirim yada hiç çekinmem bu nişanda olmaz diyecektin
bak ozaman nasıl kuzu olurdu

dedimm, o amatör yerde cekinmem dedim! bu resimciyi istiyorum ben dedim, yok iptal ediceksin dedi, sonra babasini cagirdik evimize hemen. babam sartlari koydu

CADIARZUbanada kaçıyor gibi geldi zaten senin o gönderdiğin mailin üstüne pek diyecek laf yok yani söyleyeceği şey ancak çok komik olur.

maili göndermedim ben. ama kaciyor gibi evet

yok öyle seylere hevesleri var yaparlar, ama ufak seylerden kar yapmaya calisiyorlar

cimri insanla yaşamak zordur bence ne yap et kesinlikle aynı apartmanda olma çook çekersin canım daha nşanlı bile degilmişsiniz yanlış anlamadıysam eşin seni seviyorsa gerekirse ailesine resti çeker

cimri insanla yaşamak zordur bence ne yap et kesinlikle aynı apartmanda olma çook çekersin canım daha nşanlı bile degilmişsiniz yanlış anlamadıysam eşin seni seviyorsa gerekirse ailesine resti çeker

aynen canim, beni cok seviyor

Tamam işte!
Adam çok seviyorsa onu böyle kabul edeceksiniz bu işe!
Herkes cömert,görgülü olacak diye bir kanun mu var canım?

yok ama bence kabullenme şimdi başgöstermessen ileride daha çok ezerler mesela sen elbiseni bulundugun yerden (durumları iyiyse ) istedigini alsaydın sana karışamazlardı bir kere evet dersen bir daha asla hayır diyemezler

ayrıca canım yanlış anlamada masrafları eşin degilde ailesimi karşılıyor ? (yoksa hani oglumun parası benim paramdır falanmı yaıyor?

valla canim SEVGIYLE bitmiyor! bakalim beni yasatacakmi? parayi ben mezarami getirecem? ben YASAMAK ISTIYORUM

ayrıca canım yanlış anlamada masrafları eşin degilde ailesimi karşılıyor ? (yoksa hani oglumun parası benim paramdır falanmı yaıyor?

ya erkanin cocuklugundan beri sigortasi vardi, para birikmisss suan 24 yasinda. düsün yani nekadar... dügün parasi hazir... neden böyle yapio kadin anlamiyom...

herseye hazirlikliyim valla...

erkanla konusmam lazim, ya resti cek yada bitsin.....
artik o konusmasi lazim ailesiyle BENI SEVIYORSA

icimde hep bi soru isareti var....... babam herseye hazirlikli ol dedi ((
erkan neler diyecek bakalim..... tmm ayri eve cikariz hersey güzel olacak der insallah....
bakalim... gelismeleri bekleyin kizlar... (birazdan geliyorum hazirlanmam lazim)

Bence kabullensin!
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur...
Nikahta keramet vardır..
Gelin ata binmiş ya nasip demiş..
Azıcık aşım kaygısız başım..
vs. vs. vs.

Adam kendi de cimriymiş zaten ya ne konuşacak ailesiyle...kaydirigubbakcemile3

peki meslegi ne hem sende mimarmışsın gerekirse birlikte başka evede çıkarsınız birikmiş paranız varsa yani tabi ailesini ikna edebilir yaada resti çekerse ailesine

valla en çok düşündüğüm yarın çocukların olaccak.. Doğum yapacağın hastane için bile mücadele etmen gerekebilir.. ayrıca ne kadar özenirsen özen, 1 kıyafeti 2 etmez bu aile söyliyim.. Para konusu gündeme gelince sevgi uçup gider inan bana.. Anlattıkça bana geldi sıkıntı..

Nişanlın ne söyleyecek meerak ediyorum gerçekten..

aslında konuşacak bişey yok ana-oğul cimri işte tutumlu demiyorum cimri cimrilik ve tutumluluk arasında fark var yani.

aslında konuşacak bişey yok ana-oğul cimri işte tutumlu demiyorum cimri cimrilik ve tutumluluk arasında fark var yani.

aslında evet,cimrilik ile tutumluluk farklı birşeydir.. ayrıca ayrı ev tutmanız birşeyi değiştirmez gibi geliyor.. sonuçta huy bu.. sen aylık 10 milyar da kazansan gönlünce bir çöp alamazsın :1no2:

aslında evet,cimrilik ile tutumluluk farklı birşeydir.. ayrıca ayrı ev tutmanız birşeyi değiştirmez gibi geliyor.. sonuçta huy bu.. sen aylık 10 milyar da kazansan gönlünce bir çöp alamazsın :1no2:

ben şu anlamda dedim eger çocuk ailesine resti çekerse hani ikinizde çalışan insanlarsınız ayrı bir düzen yaşam kurarsınız dedim

ben mimari cizimciyim, ve 3 aydir issizim ama eminim is bulacam.
kendisi sigortaci ögreniyor sigortaci olucak seneye

msn geldi konusuyoruz simdii

tamam işte sen iyi bir iş bulursun inşallah oda egitimini bitirir gerekirse kaçın sen ailenden o ailesinden ama seviyorsanız evlenin tabi birazda ona kalmış bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…