canım
10 euroya pahlı dediyse
sende ben gidipde iki kuruşluk yerde resim çektirmem diyecektin
ya giderim adam gibi yerde çekinirim yada hiç çekinmem bu nişanda olmaz diyecektin
bak ozaman nasıl kuzu olurdu
CADIARZUbanada kaçıyor gibi geldi zaten senin o gönderdiğin mailin üstüne pek diyecek laf yok yani söyleyeceği şey ancak çok komik olur.
canım Allah yardımcın olsun inş en iyi kararı verirsin
ama bu nişan yapılacaksa herşey istediğinden olmalı
yoksa sonradan bunlar yıllar geçse de unutulmuyor
beni gelin almaya geldiklerinde davul zurna çalınmadı
ne zaman böyle gelin almalarda davul zurna sesi duysam hep gözlerim dolar
ve eşimin başının etini yerim
kız tarafı herşeyi hakkıyla yapıyorsa erkek tarafı da yapacak
hamam giren terler.
cimri insanla yaşamak zordur bence ne yap et kesinlikle aynı apartmanda olma çook çekersin canım daha nşanlı bile degilmişsiniz yanlış anlamadıysam eşin seni seviyorsa gerekirse ailesine resti çeker
aynen canim, beni cok seviyor
Tamam işte!
Adam çok seviyorsa onu böyle kabul edeceksiniz bu işe!
Herkes cömert,görgülü olacak diye bir kanun mu var canım?
ayrıca canım yanlış anlamada masrafları eşin degilde ailesimi karşılıyor ? (yoksa hani oglumun parası benim paramdır falanmı yaıyor?
yok ama bence kabullenme şimdi başgöstermessen ileride daha çok ezerler mesela sen elbiseni bulundugun yerden (durumları iyiyse ) istedigini alsaydın sana karışamazlardı bir kere evet dersen bir daha asla hayır diyemezler
ya erkanin cocuklugundan beri sigortasi vardi, para birikmisss suan 24 yasinda. düsün yani nekadar... dügün parasi hazir... neden böyle yapio kadin anlamiyom...
herseye hazirlikliyim valla...
erkanla konusmam lazim, ya resti cek yada bitsin.....
artik o konusmasi lazim ailesiyle BENI SEVIYORSA
aslında konuşacak bişey yok ana-oğul cimri işte tutumlu demiyorum cimri cimrilik ve tutumluluk arasında fark var yani.
aslında evet,cimrilik ile tutumluluk farklı birşeydir.. ayrıca ayrı ev tutmanız birşeyi değiştirmez gibi geliyor.. sonuçta huy bu.. sen aylık 10 milyar da kazansan gönlünce bir çöp alamazsın :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?