Cimri mi degil mi?

cimri oldugu kadar senin parana da hukmedecek bi adam belli ki ,evlilik teklifinde paraya kiymasinin sebebi de tabiri caizse "kaz gelecek yerden tavuk esirgememek"evlenince kartina el koyar,senin kisisel giderleri fuzuli masraf gorur

adam aldirmis istedigini ..kiza gelince yapariz ederiz deyip yapmamis...sevgilisi niye alayim benim borc var dese konu sahibi haksiz ama o vaadedip sonra yapmiyor
İyide niye alıyor
Babasının oğlu mu ?
Bizimkiler para lafı dahi ettirmeyen adamlar kaldı ki bana şunu bunu al diyecek .

Tencere kapak misali
Ben şişeye şişe diyorum hepsi bu

Cimri ve çalışmayan birisine hediye aldıracak kadarda öküz. Zengin olsanız bile parayı başkasında alıyorsunuz bu ne duyarsızlık ben ona taktım daha çok.

İyide niye alıyor
Babasının oğlu mu ?
Bizimkiler para lafı dahi ettirmeyen adamlar kaldı ki bana şunu bunu al diyecek .

Tencere kapak misali
Ben şişeye şişe diyorum hepsi bu

haha bende niye aldi diye dusundum ya tamamda adam vaadediyor ..ben hayatta hicbir erkege hediye almadim onlarda bana almadi...ama benden birsey istiyorsa alacam deyip sonra sen alirsin tarzi konuşmam ...ben o adamin boyle oyalamasina gicik oldum

haha bende niye aldi diye dusundum ya tamamda adam vaadediyor ..ben hayatta hicbir erkege hediye almadim onlarda bana almadi...ama benden birsey istiyorsa alacam deyip sonra sen alirsin tarzi konuşmam ...ben o adamin boyle oyalamasina gicik oldum
Tatlım çoğu ilişki vaatler üzerine kurulu zaten

Yaparız ederiz hep
Ben , " erkeğin parasını yerim o benimkini yiyemez" cilerden değilim
Fakat ben onunkini yiyemiyorsam oda benimkini yiyemez
Daha resmiyette bile bir durum söz konusu değilken ne kadar ayıp bana şunu bunu al demek

O değil konu sahibi çiçeği de beğenmiyor
Evlenirse şayet yarın öbürgün kocam bana bir çiçek bile almıyor diyecek

vallaha bunlari gorerek konu sahibi karar verecek..beklentisi yuksekse baskalariyla gorusecek ...

vallaha bunlari gorerek konu sahibi karar verecek..beklentisi yuksekse baskalariyla gorusecek ...
Beklentiden ziyade evlilik gerçekleşmeden bir çöp bile alıp vermeyen bir ilişki yaşarsa daha mutlu olur
Yarın öbürgün ayrılınca yedirdim içirdim diye lafını yapar böyleleri

Off cildircam normalde cok duskun bana aksama kadar konuşmak ister ilgiye bogar siirler yazar ((
Arkadaslik baska is baska ..para olunca konu geri cekiliyor..sana telefon alacam diyor araya zamanı sokuyor unutturmaya calisiyor sen hatirlatinca alacam diyor..yav he he de gec..5000 tl maasi varmis yani bir telefon alamiyor mu.

Herkes cimri demiş hele ki çayları kart ile Ödemiş diye... o zaman ben öleyim? Yurt dışında hiç kart kullanmayan ben, Türkiye’de yaşamaya başladığımda hiç nakit taşımıyordum bazen sabah ekmek almak istiyordum nakit yoktu yani bunun cimrilikle ne alakası var anlayamadım pek bide şu telefon işi, bu sana sürpriz yapmak istiyor olabilir mi? Belkide bu yüzden sordu aklınca çaktırmadan durumu yoklamak istemiştir? Yani bilmiyorum ben bukadar olumsuz bakamadım olaya. Hayır farklı sıkıntılar olsa ne bileyim oturacağınız evden tut elbisene kasar karışıyorsa bu şekilde farklı olur.

Burda hemen ayrıl diyenleride anlamıyorum ya neye göre ve ne kadar kolay yönlendirme yapılıyor aklım almıyor nişanlı Bir insana bir kaç bilgiden dolayı ayrıl diyenler acaba kendileri aynı durumda ayrılar mıydı çok merak ediyorum. Sanki adam şiddet uygulamış gayet saygılı ve iyi davranıyormuş. Sorun çözülemeyecek bir sorun değil ki. Ben mi çok pembeciyim anlamadım

Saygılı diyorsunuz da, bence bu da saygısızlık yani sen ona birşeyler alıyorsun o da çocuk oyalar gibi "sana bunu alacam, sana şunu alacam" diye geveleyip duruyor. Para meselelerinde hep erkeğe yüklenilmesini doğru bulmuyorum, pek çok şey karşılıklı olmalı ama bu saygısız cimriliğe de hiç saygı duymuyorum açıkçası.

O senden istiyor sen ondan bekliyor vs garip.. Cicekten baska ne istersin mevyesuyu ve biskevit yanina da corap olur mu ? O senden niye istiyor beynim yandi hanimlar

Insanlar toplayicilik faaliyetini ikibin kadar yil once biraktilar saniyordum
Kimse kimseden bisey beklemiyor bekledigim ufak tefek hediyeler ne var bunda ben aliyorum onun geliri daha yuksek alabilir ya da en azından teklif edebilir diye dusundum abarti bisey degil devirle ne ilgisi var. Her devirde hediyelesmek guzeldir.

Aynen canım valla okudukça kafayı bozucam
kendini neden mecbur hissediyorsun?

tehdit mi ediyor?

bir de cimriler genelde çalışan eş arar, onun maaşını yer, kendi parasını asla koklatmaz. üstelik kadına kendi maaşını da vermez.

sence korkunç değil mi?

sevseler de bu huyları değişmiyor.

Kimse kimseden bisey beklemiyor bekledigim ufak tefek hediyeler ne var bunda ben aliyorum onun geliri daha yuksek alabilir ya da en azından teklif edebilir diye dusundum abarti bisey degil devirle ne ilgisi var. Her devirde hediyelesmek guzeldir.
Seni çok iyi anlıyorum

senden ne istemişti?
aldıklarının parasını ödedi mi sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…