- 28 Ağustos 2016
- 1.168
- 1.392
- 133
- 38
- Konu Sahibi Bademfindik
-
Iliskide baskin karakter benim aslında oyle kart falan isteyemez benden istese cevabini alir oturur. Cok canim sıkılıyor ya oyle boyle degil konduramiyorumCimri .Ona ne srnin maaşından .Evlenince paralar bende dursun de ne diyecek bak .
İyide niye alıyoradam aldirmis istedigini ..kiza gelince yapariz ederiz deyip yapmamis...sevgilisi niye alayim benim borc var dese konu sahibi haksiz ama o vaadedip sonra yapmiyor
İyide niye alıyor
Babasının oğlu mu ?
Bizimkiler para lafı dahi ettirmeyen adamlar kaldı ki bana şunu bunu al diyecek .
Tencere kapak misali
Ben şişeye şişe diyorum hepsi bu
Tatlım çoğu ilişki vaatler üzerine kurulu zatenhaha bende niye aldi diye dusundumya tamamda adam vaadediyor ..ben hayatta hicbir erkege hediye almadim onlarda bana almadi...ama benden birsey istiyorsa alacam deyip sonra sen alirsin tarzi konuşmam ...ben o adamin boyle oyalamasina gicik oldum
Tatlım çoğu ilişki vaatler üzerine kurulu zaten
Yaparız ederiz hep
Ben , " erkeğin parasını yerim o benimkini yiyemez" cilerden değilim
Fakat ben onunkini yiyemiyorsam oda benimkini yiyemez
Daha resmiyette bile bir durum söz konusu değilken ne kadar ayıp bana şunu bunu al demek
O değil konu sahibi çiçeği de beğenmiyor
Evlenirse şayet yarın öbürgün kocam bana bir çiçek bile almıyor diyecek
Beklentiden ziyade evlilik gerçekleşmeden bir çöp bile alıp vermeyen bir ilişki yaşarsa daha mutlu olurvallaha bunlari gorerek konu sahibi karar verecek..beklentisi yuksekse baskalariyla gorusecek ...
Arkadaslik baska is baska ..para olunca konu geri cekiliyor..sana telefon alacam diyor araya zamanı sokuyor unutturmaya calisiyor sen hatirlatinca alacam diyor..yav he he de gec..5000 tl maasi varmis yani bir telefon alamiyor mu.Off cildircam normalde cok duskun bana aksama kadar konuşmak ister ilgiye bogar siirler yazar((
almak zorunda miArkadaslik baska is baska ..para olunca konu geri cekiliyor..sana telefon alacam diyor araya zamanı sokuyor unutturmaya calisiyor sen hatirlatinca alacam diyor..yav he he de gec..5000 tl maasi varmis yani bir telefon alamiyor mu.
sürekli trip atıp, laf sokan mı?Ayyy benim erkek arkadaşım da böyle
Aynen canım valla okudukça kafayı bozucamsürekli trip atıp, laf sokan mı?
en kötü özellikler adamda yani.
yakma başını, iyi düşün.
Kimse kimseden bisey beklemiyor bekledigim ufak tefek hediyeler ne var bunda ben aliyorum onun geliri daha yuksek alabilir ya da en azından teklif edebilir diye dusundum abarti bisey degil devirle ne ilgisi var. Her devirde hediyelesmek guzeldir.O senden istiyor sen ondan bekliyor vs garip.. Cicekten baska ne istersin mevyesuyu ve biskevit yanina da corap olur mu ? O senden niye istiyor beynim yandi hanimlar
Insanlar toplayicilik faaliyetini ikibin kadar yil once biraktilar saniyordum
kendini neden mecbur hissediyorsun?Aynen canım valla okudukça kafayı bozucam
Seni çok iyi anlıyorumKimse kimseden bisey beklemiyor bekledigim ufak tefek hediyeler ne var bunda ben aliyorum onun geliri daha yuksek alabilir ya da en azından teklif edebilir diye dusundum abarti bisey degil devirle ne ilgisi var. Her devirde hediyelesmek guzeldir.
senden ne istemişti?Kimse kimseden bisey beklemiyor bekledigim ufak tefek hediyeler ne var bunda ben aliyorum onun geliri daha yuksek alabilir ya da en azından teklif edebilir diye dusundum abarti bisey degil devirle ne ilgisi var. Her devirde hediyelesmek guzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?