- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
Tanıyor musunuz konu sahibini?
Ooo, polemik... alırım, bir dal

Şaka bir yana… Bu tarz başlayan dialoglarla pek ilgilenmiyorum açıkçası.
Kusura bakmayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tanıyor musunuz konu sahibini?
Polemik meraklısı değilim öyle algiladiysaniz yanlış anlamışsınız. Gerçek anlamda sordum tanıyor musunuz diye...neyle ilgilenmiyorsunuz.?ilgilenmezseniz çok da tın.Ooo, polemik... alırım, bir dal
Şaka bir yana… Bu tarz başlayan dialoglarla pek ilgilenmiyorum açıkçası.
Kusura bakmayın![]()
Adam bildiğin uyanıkMerhaba öncelikle bi kaç konu görünce cimrilikle ilgili paylaşmak istedim çünkü zaman zaman abarttıgımı düşündüm ,
Flört ettigim bir x kişisi vardı yemege çıktıgımız ilk gün beni evden alabilicegini söyledi bende kuafore gidicektim ben kendim gelirim dedim ve taksiyle gittim.
İkinci buluşmada arkadaşıyla yemege çıkıcaktık biz geçeriz sen kuafore felan gitceksen gelirsin dedi.. herneyse
Benim şuan arabam yok bazı durumlarda taksi kullanıyorum bi gün yine buluşucagız beni alırmısın dedim ilk kez düşünce bekledim belki de .. canım ben geçiyim trafik saati sen taksiyle gelirsin dedi .. ve taksiyle gittim..
Bi ara espri arasında golesin en sevdigim huyu az yemek yemesi diye espri yaptı burda biraz kendime gelmeye başladım .
Herneyse bi gün yine dışardayız yanında nakit yokmuş arkadaşın iki kız iki erkekler kızlar yanınızda nakit var mı dedi flörtüm olcak nakitini arabada unutmuş kart varmış yanında var dedim tabi dondurma yicez bu arada 60 tl gibi bir hesap tuttu goles dedi ödeme sırasında ödedim her neyse yine takılmadım ordan müzik dinlemeye gidicez bi bar a iki erkek önden gidip kendi giriş ücretlerini ödediler ben şok oldum kendi paramı tabiki öderim ama nezaket düşünce diye bişey var . Her neyse içerde bi ara elini cebine soktu ve nakit yüzlükler çıkardı ben görüncede bozuldu arabadan aldım dedi yanlış anlama dedi ve biz dondurmadan sonra arabaya binmedik bara yürüyerek indik zaten ordan bütün auram düştü.bu arada bu arkadaşın durumu çok iyi altında son model aracı ve çok iyi bi işe sahip patron kendisi . Ben bu arkadaşla muhabbetimi bitirdim her zaman bi erkegin hesap ödeme tarafında degilim ama hiç bi zaman ne hayatımda ki biri ne bi erkek arkadaşımdan böyle bişey görmedim hesap ödemeye kalkıştıgımda sorun yaşadıgımda oldu ve ben bu arkadaşa bi kaç kez yemegi ödedi diye hediye almayı düşünüyordum birde salak gibi .. uzun zamandır bu durumu paylaşmak istiyordum ben mi abartıyorum diye bi kaç kız arkadaşımla paylaştım goles kaç gibi cümleler duyup şaşırdım sizin yorumlarınjz ne merak ediyorum ?
Yeminle cimriMerhaba öncelikle bi kaç konu görünce cimrilikle ilgili paylaşmak istedim çünkü zaman zaman abarttıgımı düşündüm ,
Flört ettigim bir x kişisi vardı yemege çıktıgımız ilk gün beni evden alabilicegini söyledi bende kuafore gidicektim ben kendim gelirim dedim ve taksiyle gittim.
İkinci buluşmada arkadaşıyla yemege çıkıcaktık biz geçeriz sen kuafore felan gitceksen gelirsin dedi.. herneyse
Benim şuan arabam yok bazı durumlarda taksi kullanıyorum bi gün yine buluşucagız beni alırmısın dedim ilk kez düşünce bekledim belki de .. canım ben geçiyim trafik saati sen taksiyle gelirsin dedi .. ve taksiyle gittim..
Bi ara espri arasında golesin en sevdigim huyu az yemek yemesi diye espri yaptı burda biraz kendime gelmeye başladım .
Herneyse bi gün yine dışardayız yanında nakit yokmuş arkadaşın iki kız iki erkekler kızlar yanınızda nakit var mı dedi flörtüm olcak nakitini arabada unutmuş kart varmış yanında var dedim tabi dondurma yicez bu arada 60 tl gibi bir hesap tuttu goles dedi ödeme sırasında ödedim her neyse yine takılmadım ordan müzik dinlemeye gidicez bi bar a iki erkek önden gidip kendi giriş ücretlerini ödediler ben şok oldum kendi paramı tabiki öderim ama nezaket düşünce diye bişey var . Her neyse içerde bi ara elini cebine soktu ve nakit yüzlükler çıkardı ben görüncede bozuldu arabadan aldım dedi yanlış anlama dedi ve biz dondurmadan sonra arabaya binmedik bara yürüyerek indik zaten ordan bütün auram düştü.bu arada bu arkadaşın durumu çok iyi altında son model aracı ve çok iyi bi işe sahip patron kendisi . Ben bu arkadaşla muhabbetimi bitirdim her zaman bi erkegin hesap ödeme tarafında degilim ama hiç bi zaman ne hayatımda ki biri ne bi erkek arkadaşımdan böyle bişey görmedim hesap ödemeye kalkıştıgımda sorun yaşadıgımda oldu ve ben bu arkadaşa bi kaç kez yemegi ödedi diye hediye almayı düşünüyordum birde salak gibi .. uzun zamandır bu durumu paylaşmak istiyordum ben mi abartıyorum diye bi kaç kız arkadaşımla paylaştım goles kaç gibi cümleler duyup şaşırdım sizin yorumlarınjz ne merak ediyorum ?
Nasıl kadınlara değer veriyor bunlar? Çoook güzel olmak mı lazım?
O yoruma ben de çok takıldım da bu kafadaki kadınlar da olacak ki adamlar da birilerinin parasını yesin dimi? Burda kavga edip akillandirmaya çalışma boşver.Yorumun absürtlüğü ne kayıtsız kalamadım.
Konunun hiç bir noktasında adam zengin, elimi cebime atmak istemiyorum vurgusu yok.
Sert kayaya değil kendi çapında kurnaz takılan karaktersiz bir adama denk gelmiş konu sahibi daha çok.
Bir erkeğin parası olmayabilir, hesabı kadın da ödeyebilir.
Ama cebinde parası olduğu halde yalan söyleyerek param yok diye arkadaşlarının hesabıyla birlikte ödeme yapmak zorunda bırakılıyorsa bir insan orada durup biraz düşüneceksin.
Kadın hesap ödemek istemeyince yiyici.
Erkek hesap ödemek istemediğinde eşitlik.
Yok yaaa derler adama.
Parasını yedirmek istemeyen erkek, kadın parası da yemeyecek o zaman.
Ayy cimrii bu kaaaç yorumlarından önce şuna dikkat et bence. ilişkiniz ne kadar yeni? henüz flört aşamasındaysanız, henüz adam duygularından emin değilse, normal olabilir. adamlar da artık aptal değil. hele hele hali vakti yerinde olan erkeklerin karşısına ne yazık ki o kadar çok yiyici hemcinsim çıkıyor ki, adamlar artık korkuyor.
benim nişanlımın da hali vakti yerindedir, duygularından emin olana kadar, ciddi bir ilişkimiz olduğunu hissedene kadar, çok kez akşam vakti eve kendim gittim, çok kez hesabımı kendim ödedim. bazen ben de bozuluyordum. amaaa, ne zaman ki kendisi ben seni seviyorumu söyledi, ne zaman ki benim için gelip geçici değilsin, olursa olur olmazsa olmaz değilsin dedi, evimden alınıp evime bırakılmaya başladım, elimi cebime attırmamaya başladı, düğün işlerine girişiyoruz, herşeyi ben yapacağım diyor.
çünkü karşısında artık 'bunda para vardır, ben gezip eğleneyim, o da ödesin' tarzı bir kadın olmadığını biliyor.
Fiyatlar her yerde böyle, bakkaldan dondurma almıyorsanız tabii. Arkadaşların dünyadan haberi yok.Çeşmede fiyatlar böyle vala :)