- 24 Nisan 2020
- 510
- 101
- 103
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
gorucu usulu :)Hahahahaahaahahanerde kaldın demesi kontrol edip yönlendirmesi işte, annesi de biliyo safça olduğunu o yüzden takip ediyor kontrol ediyor. Erkek adam yani oğlumu hiç o saatte arayıp da sormam.
Ay sosyal medyasında bile kimse yokmuş. Hiç kimse mi komik video vs atmıyor? İletişim sıfır sizinle nasıl tanışmıştı?
gorucu usulu tanıstırıldıkNasıl tanıştınız yani imkansız kendi başına karar vermesi imkansız gibi?
Çalışmanızı mı istemiyor? Siz anlattıkça batan batıyor cidden yalnız.bn calısıyorum suan evlendıkten sonra kesınlıkle calısmamı ıstemıyormus
Neden diye sordunuz mu????Madem çalışmayan kadın istiyor niye çalışmayan birini bulmak yerine çalışan birinin hakkını elinden almak istiyorbn calısıyorum suan evlendıkten sonra kesınlıkle calısmamı ıstemıyormus
sonkez bulussam bı gozlemlesem ıcımde kalmaz en azındanYa bunu yazmaya geldim bu adam direkt Moliere yani o derece cimri. Maddi durum olur olmaz bir yorum yapamam insan bazen simit de yer ama sizin amcanın biraz da içi ölmüş gibi geldi hayat enerjisi de yok gibi. Ben olsam uğraşmazdım.
yanı soyle zaten ben esnaf yanında calısıyorum memur deılım yanı sartlarım zor bı ortam zaten evlılık ıcrısınde calısılcak sartları yok yanı oyuzden oyle demesı tuhaf gelmedı bana acıkcasıNeden diye sordunuz mu????Madem çalışmayan kadın istiyor niye çalışmayan birini bulmak yerine çalışan birinin hakkını elinden almak istiyor
tabı onun kı belkıde tavuk donerdı mechuul orasıHe valla hatta kıyak geçeyim et yiyeyim.Bu arada adam cidden anormal.
annesiyle buluş bence çünkü ilişkide annesinin borusu ötecek gibi. Ayrıl der ayrılır, yalvar der yalvarır.sonkez bulussam bı gozlemlesem ıcımde kalmaz en azından
Görücü usulü ise siz zaten çalışmak istemediğinizi belirtmişsinizdir.O zaman size bu istekte bulunması normalyanı soyle zaten ben esnaf yanında calısıyorum memur deılım yanı sartlarım zor bı ortam zaten evlılık ıcrısınde calısılcak sartları yok yanı oyuzden oyle demesı tuhaf gelmedı bana acıkcası
yok ya cocuk hakkında soyledıklerımız tamam ama annesının etkısı oldugunu sanmıyorum benannesiyle buluş bence çünkü ilişkide annesinin borusu ötecek gibi. Ayrıl der ayrılır, yalvar der yalvarır.
yanı soyle zaten ben esnaf yanında calısıyorum memur deılım yanı sartlarım zor bı ortam zaten evlılık ıcrısınde calısılcak sartları yok yanı oyuzden oyle demesı tuhaf gelmedı bana acıkcasıÇalışmanızı mı istemiyor? Siz anlattıkça batan batıyor cidden yalnız.
Aaaaa kaç yaşında???gorucu usulu :)
İşte niye olmamış acaba sonuçta küçük yer adamın maaşı iyi evi arabası var. Belli ki ortamı olan bir erkek de değil. Kadınlar bir şey görmüş de kaçmış. Sizin şu an kabul etmek istemediğiniz şeyleri görmüş. Neyse siz bir deneme yanılma yapın, sonra bir daha deney gözlem yapın. 5 kere falan daha konu açın belki öyle ikna olursunuz.gorusutugu kısıler olmus evlılık yolunda ama bısekılde bıtmıs olmamıs saklamadı bunu
34Aaaaa kaç yaşında???
Çocuğun tüm hayatı annesi;yok ya cocuk hakkında soyledıklerımız tamam ama annesının etkısı oldugunu sanmıyorum ben
Ay kaç kaç. Bu yaşında görücü usulü evlenen erkek sence normal mi? O kadar iletişimsiz ki karısını bile kendisi bulamıyo absbssj
Adam o kadar nerd ki . Özel sektör bile nur nimet kalır bunun yanında en azından emeğiniz karşılığı bir maaş var mis gibi. Bu arada nerdlerin bile entelektüel hobisi var bunda o da yok galiba.yanı soyle zaten ben esnaf yanında calısıyorum memur deılım yanı sartlarım zor bı ortam zaten evlılık ıcrısınde calısılcak sartları yok yanı oyuzden oyle demesı tuhaf gelmedı bana acıkcası
ya sizde benı anlayın yanılmak istemıyorum buluşmadımda zaten daha asadece acaba mı dıyorumİşte niye olmamış acaba sonuçta küçük yer adamın maaşı iyi evi arabası var. Belli ki ortamı olan bir erkek de değil. Kadınlar bir şey görmüş de kaçmış. Sizin şu an kabul etmek istemediğiniz şeyleri görmüş. Neyse siz bir deneme yanılma yapın, sonra bir daha deney gözlem yapın. 5 kere falan daha konu açın belki öyle ikna olursunuz.
bnde 28 ım ama gorucu usulu olcak bu gıdısle malesef ask evlılıgıde nasıpmıs bnce bana da olmadı dıyelımAy kaç kaç. Bu yaşında görücü usulü evlenen erkek sence normal mi? O kadar iletişimsiz ki karısını bile kendisi bulamıyo absbssj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?