cimri mi ?

gorucu usulu :)

sonkez bulussam bı gozlemlesem ıcımde kalmaz en azından

Neden diye sordunuz mu????Madem çalışmayan kadın istiyor niye çalışmayan birini bulmak yerine çalışan birinin hakkını elinden almak istiyor
yanı soyle zaten ben esnaf yanında calısıyorum memur deılım yanı sartlarım zor bı ortam zaten evlılık ıcrısınde calısılcak sartları yok yanı oyuzden oyle demesı tuhaf gelmedı bana acıkcası

Görücü usulü ise siz zaten çalışmak istemediğinizi belirtmişsinizdir.O zaman size bu istekte bulunması normal

gorusutugu kısıler olmus evlılık yolunda ama bısekılde bıtmıs olmamıs saklamadı bunu
İşte niye olmamış acaba sonuçta küçük yer adamın maaşı iyi evi arabası var. Belli ki ortamı olan bir erkek de değil. Kadınlar bir şey görmüş de kaçmış. Sizin şu an kabul etmek istemediğiniz şeyleri görmüş. Neyse siz bir deneme yanılma yapın, sonra bir daha deney gözlem yapın. 5 kere falan daha konu açın belki öyle ikna olursunuz.

yok ya cocuk hakkında soyledıklerımız tamam ama annesının etkısı oldugunu sanmıyorum ben
Çocuğun tüm hayatı annesi;

-Annenin yemekleri,

-Annenintv'de izledikleri ( 2 tvde yoktur evlerinde hele netflix hak getire),

-Annesi hasta mı yaşlı mı neydi sırf o evden çıkmıyor diye gezemiyormuş beyfendi,

-Ne olursa olsun çocuğun eşontiyon hediyesi olarak annesinle aynı ev yada apartmanda yaşayabilirsiniz bu yaşta bile.

Bu kişiyle devam edersen çok başın ağrır yol yakınken vazgeç. Kendi gibi biriyle olsun
Şunu yapalım dersin ne gerek var der sen gezersin o masraf yaptık kafasına girer çook sıkıntılı

Adam o kadar nerd ki . Özel sektör bile nur nimet kalır bunun yanında en azından emeğiniz karşılığı bir maaş var mis gibi. Bu arada nerdlerin bile entelektüel hobisi var bunda o da yok galiba.

ya sizde benı anlayın yanılmak istemıyorum buluşmadımda zaten daha asadece acaba mı dıyorum
bıtme sebenlerı bırtanesı kız baska sehıre cagırmıs bu gıtmek ıstememıs dugunden sonra
bır tanesı de ben atanmak ıstoyorum dıyıp vazgecmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…