- 24 Nisan 2020
- 510
- 101
- 103
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
haftada bır sende yap kızCanım döner çekti.
Allahım tam tahmin ettiğim gibiyanımdayken hıc tanıdık bırısı ıle karsılasıpta slm verdıgıını gormedım zaten cok kalabalık yerlerede gıtmıyoruzda ama bak yanımdayken hıc telefonuda calmıyor yanı arayan hıc kımsede olmuyor sadece annesı dısında
yonlendıyor mu emın deılım ama nerde kaldın gelırken sunu al gıbısıne bı kac kez aramıstı satte daha 22,30 du ustelıkAllahım tam tahmin ettiğim gibi
Annesi her şeyde kesinlikle onu yönlendiriyordur.
Nasıl yapacağını bilmediği için arkadaşı da yoktur.
Adam bi şey bilmiyo anlayacağın, bilse arkadaşı olurdu. Sosyal medyası nasıl?
Ben diyordum 1 fotoğrafı vardır sek erkek diye o bile yokmuşyonlendıyor mu emın deılım ama nerde kaldın gelırken sunu al gıbısıne bı kac kez aramıstı satte daha 22,30 du ustelık
sostal medyası da sıfır gonderı 18 takıpcı 25 takıp cok sık kullanmıyormus
Neden illa bu adamı koca adayı olarak görüyorsunuz? Ailenize istemiyorum deseniz illa bu adama kanın kaynasın, görüşüp konuşacaksın mı diyorlar? Farklı adaylarla devam edemiyor musunuz? Edemiyorsanız da bunla etmeyin. Daha kaç farklı şekilde yazılsın?buda evlılıkte sorun olur mu bılmıyorum
Aaa !!!!hakkını yedirmem Alcatelimin arabaya takoz yapsan gram ilerlemez adamın kafasına atsan tuğla gücünde kuvvet uygular.....Şaka bir yana rahmetli babamın aldığı ilk telefondu bende anısı var.....Sony mi? Sony kaldı mı ya piyasada az daha zorlasa antenli alcatel falan kullanacak.
Hahahahaahaahahayonlendıyor mu emın deılım ama nerde kaldın gelırken sunu al gıbısıne bı kac kez aramıstı satte daha 22,30 du ustelık
sostal medyası da sıfır gonderı 18 takıpcı 25 takıp cok sık kullanmıyormus
cimrilikten mı evlenmemısMaaşı 70-75 bin olan, evi arabası olan adam da evine internet bağlatmıyor dürümü bile lüks bir şey gibi karşılıyorsa daha ne diyeyim. Acaba bu imkanları olan biri niye evlenmemiş bir düşünün bakalım.
hyr yok sadece profılı varBen diyordum 1 fotoğrafı vardır sek erkek diye o bile yokmuş
He valla hatta kıyak geçeyim et yiyeyim.haftada bır sende yap kız
Evet benim babam da kullanırdı annem de antenli Sony ericson kullanırdı gördüğüm ilk cep telefonlarıydı. Şimdi bu yılda hala kullanan birini duyunca şaşırdım Sony’nin sahibi bile sony markasını unutmuş artık.Aaa !!!!hakkını yedirmem Alcatelimin arabaya takoz yapsan gram ilerlemez adamın kafasına atsan tuğla gücünde kuvvet uygular.....Şaka bir yana rahmetli babamın aldığı ilk telefondu bende anısı var.....
Masraf olmasın diye bir de paraya kıyıp sosyalleşmediği için kimseyi bulamamış kimsede ön ayak olmamış.Bu saatten sonra olursa da çalışan bayan ister.....cimrilikten mı evlenmemıs
zorlayan kımse yok ıstemezsem olmaz sadece benım cımrılıge tikim oldugu ıcın fazlamı ınceledım cocugu abarttım mı bıraz dıye dusundum annemde kımse parasını ortalaga sacmıyor cocukta bısey yok falan dıyınce buraya sordum herkesde benle aynı dusundu yaniNeden illa bu adamı koca adayı olarak görüyorsunuz? Ailenize istemiyorum deseniz illa bu adama kanın kaynasın, görüşüp konuşacaksın mı diyorlar? Farklı adaylarla devam edemiyor musunuz? Edemiyorsanız da bunla etmeyin. Daha kaç farklı şekilde yazılsın?
Peki sence bu kadar imkanı evi olan parası olan adam neden hâlâ yalnız ve bekardır doğru dürüst arkadaşı bile yoktur. Küçük yer bir de illa görüştükleri olabilirdi. Adam ciddi anlamda sorunlu.hyr yok sadece profılı var
Evet bence deEvet benim babam da kullanırdı annem de antenli Sony ericson kullanırdı gördüğüm ilk cep telefonlarıydı. Şimdi bu yılda hala kullanan birini duyunca şaşırdım Sony’nin sahibi bile sony markasını unutmuş artık.
bn calısıyorum suan evlendıkten sonra kesınlıkle calısmamı ıstemıyormusMasraf olmasın diye bir de paraya kıyıp sosyalleşmediği için kimseyi bulamamış kimsede ön ayak olmamış.Bu saatten sonra olursa da çalışan bayan ister.....
Cimri değil mezarcıkaç kızım kaaaaaçç
gorusutugu kısıler olmus evlılık yolunda ama bısekılde bıtmıs olmamıs saklamadı bunuPeki sence bu kadar imkanı evi olan parası olan adam neden hâlâ yalnız ve bekardır doğru dürüst arkadaşı bile yoktur. Küçük yer bir de illa görüştükleri olabilirdi. Adam ciddi anlamda sorunlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?