cimri mi ?

yanımdayken hıc tanıdık bırısı ıle karsılasıpta slm verdıgıını gormedım zaten cok kalabalık yerlerede gıtmıyoruzda ama bak yanımdayken hıc telefonuda calmıyor yanı arayan hıc kımsede olmuyor sadece annesı dısında
Allahım tam tahmin ettiğim gibi 😨
Annesi her şeyde kesinlikle onu yönlendiriyordur.
Nasıl yapacağını bilmediği için arkadaşı da yoktur.
Adam bi şey bilmiyo anlayacağın, bilse arkadaşı olurdu. Sosyal medyası nasıl?

Allahım tam tahmin ettiğim gibi 😨
Annesi her şeyde kesinlikle onu yönlendiriyordur.
Nasıl yapacağını bilmediği için arkadaşı da yoktur.
Adam bi şey bilmiyo anlayacağın, bilse arkadaşı olurdu. Sosyal medyası nasıl?
yonlendıyor mu emın deılım ama nerde kaldın gelırken sunu al gıbısıne bı kac kez aramıstı satte daha 22,30 du ustelık
sostal medyası da sıfır gonderı 18 takıpcı 25 takıp cok sık kullanmıyormus

buda evlılıkte sorun olur mu bılmıyorum
Neden illa bu adamı koca adayı olarak görüyorsunuz? Ailenize istemiyorum deseniz illa bu adama kanın kaynasın, görüşüp konuşacaksın mı diyorlar? Farklı adaylarla devam edemiyor musunuz? Edemiyorsanız da bunla etmeyin. Daha kaç farklı şekilde yazılsın?

Sony mi? Sony kaldı mı ya piyasada az daha zorlasa antenli alcatel falan kullanacak.
Aaa !!!!hakkını yedirmem Alcatelimin arabaya takoz yapsan gram ilerlemez adamın kafasına atsan tuğla gücünde kuvvet uygular.....Şaka bir yana rahmetli babamın aldığı ilk telefondu bende anısı var.....

yonlendıyor mu emın deılım ama nerde kaldın gelırken sunu al gıbısıne bı kac kez aramıstı satte daha 22,30 du ustelık
sostal medyası da sıfır gonderı 18 takıpcı 25 takıp cok sık kullanmıyormus
Hahahahaahaahaha 🤣🤣 nerde kaldın demesi kontrol edip yönlendirmesi işte, annesi de biliyo safça olduğunu o yüzden takip ediyor kontrol ediyor. Erkek adam yani oğlumu hiç o saatte arayıp da sormam.
Ay sosyal medyasında bile kimse yokmuş. Hiç kimse mi komik video vs atmıyor? İletişim sıfır sizinle nasıl tanışmıştı?

Aaa !!!!hakkını yedirmem Alcatelimin arabaya takoz yapsan gram ilerlemez adamın kafasına atsan tuğla gücünde kuvvet uygular.....Şaka bir yana rahmetli babamın aldığı ilk telefondu bende anısı var.....
Evet benim babam da kullanırdı annem de antenli Sony ericson kullanırdı gördüğüm ilk cep telefonlarıydı. Şimdi bu yılda hala kullanan birini duyunca şaşırdım Sony’nin sahibi bile sony markasını unutmuş artık.

Neden illa bu adamı koca adayı olarak görüyorsunuz? Ailenize istemiyorum deseniz illa bu adama kanın kaynasın, görüşüp konuşacaksın mı diyorlar? Farklı adaylarla devam edemiyor musunuz? Edemiyorsanız da bunla etmeyin. Daha kaç farklı şekilde yazılsın?
zorlayan kımse yok ıstemezsem olmaz sadece benım cımrılıge tikim oldugu ıcın fazlamı ınceledım cocugu abarttım mı bıraz dıye dusundum annemde kımse parasını ortalaga sacmıyor cocukta bısey yok falan dıyınce buraya sordum herkesde benle aynı dusundu yani

Cimri değil mezarcı🙄🙄kaç kızım kaaaaaçç

Ya bunu yazmaya geldim bu adam direkt Moliere yani o derece cimri. Maddi durum olur olmaz bir yorum yapamam insan bazen simit de yer ama sizin amcanın biraz da içi ölmüş gibi geldi hayat enerjisi de yok gibi. Ben olsam uğraşmazdım.

Back
X