- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
Ölmez ölmez merak etmeyinAz görürsem ölürüm diyen bir insana sormalıyım bence...
Buna katlanamayabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölmez ölmez merak etmeyinAz görürsem ölürüm diyen bir insana sormalıyım bence...
Buna katlanamayabilir
Az görüşünce ayrılacaksa ayrılın gitsin böyle aşk böyle sevda mi olur.Ayrica zaten öğrenci olan birini çağırıp da dönüş bileti almayan adam adamlığını sorgulasın .Git gel 10 saat sürüyor ve şöyle birşey var o benim asla para beklemediğimi bilir...
Daha önce bazı konularda bile kendisinden para almışlığım yoktur...
Az görüştüğümüz için ayrılmak da isteyebilirdi ben de söyledim karar versin diye
Ama şimdide işimden ayrılıp gelıcem seni az görürsem üzüntüden ölürüm diyor
İşte buna kızıyorum işim kolaylaşmadığı gibi zorlaşıyor
Hepimiz aynı şeyi yazmisiniz. Hepsine ayrı ayrı itiraz kabul etmiyor. Boşuna yormayın bence kendinizi.Konu sahibi umarım geç olmadan görür gerçekleri.
![]()
Git gel 10 saat suren sehir neresi ola ki? Turkiyenin bi ucundan bi ucuna ucakla 2 saat. Haftanin 6 gunu calisip 1 gununde gelen erkekler gordu bu gozler. Siz degil o kendinden odun versin azicikGit gel 10 saat sürüyor ve şöyle birşey var o benim asla para beklemediğimi bilir...
Daha önce bazı konularda bile kendisinden para almışlığım yoktur...
Az görüştüğümüz için ayrılmak da isteyebilirdi ben de söyledim karar versin diye
Ama şimdide işimden ayrılıp gelıcem seni az görürsem üzüntüden ölürüm diyor
İşte buna kızıyorum işim kolaylaşmadığı gibi zorlaşıyor
Kesinlikle öyle katılıyorum. 300 tl lafını mi yapıyorsun adam sana neler yapmış dememizi bekliyordu sanırımYardımcı olabilmek için uzun mesafe ilişkisi yaşayan birisi olarak kendi sevgilimin aldığı burstan harçlığa kadar herşeyi yazdım. Şu anda gereksiz uzun mesaj yazmışım gibi hissediyorum. Madem konu sahibinin sevgilisi ona hediyeler alan, yemek ısmarlayan, gerçekten hiç boş vakti olmadığı için ziyarete gelemeyen birisi, yani madem adam masum o zaman konu sahibi cimri bence, önüne dünyaları seren ve özverili davranan insanı görmek ödediği para ona koymamalı.
En kotu ol parani o karsilasin cok mu zor calisiyor sen ogrencisin herzaman kiyida kosede paran olsun en dogrusunu yapiyosun (cimri degilsin)Çoğunuzun bildiği üzere sadece bir öğrenciyim...
Uzak mesafe ilişkisi beni parasal yönden yoruyor...
2 gunluk 300 tl
Ve ben hep kenarda bir miktar param olmasını severim...
Ve her ay yerine koymak için kendimden çok kısıyorum...
Bunu karşımdaki insana söyledim...
Baya suçlu hissetti ama ben de artık yapmak da zorlanıyorum...
Diğer isteklerim kalıyor az para değil bana göre....
Kendisi bana biz bir takımız dedi ama ben bunu söylerken kendisinden birşey beklediğim için söylemedim...
Görüşme miktarlarını azaltabiliriz gibisinden söyledim...
Utandım da kötü hissettim ama söylemem gerekıyordu...
O gelemez işten aşırı geç çıkıyor...
Zaten öyle bir beklentim de yok...
Konuyu açarken bile utanıyorum
Acaba diyorum hayatım farklı yerlerinde olan iki kişi için bu durumlar çok mu zor?
Onu da bunu söyleyerek üzüyorum ama elimden gelen bir şey yok ne yapıcam?
Az gelirsin dedi şuan ona da üzüldüm çünkü bu durum onu üzecek alternatif de yok
Pardon da sen gelemiyorsun diye ayrılan adamın aşk acısını mı çekeceksin bir de.
Yarabbi ya random atmısım adam ayrılmadı ben ayrıldım ayrıca vallaha siz acayipsiniz ciddiyim he çekecem ne olacak hahhahaPardon da sen gelemiyorsun diye ayrılan adamın aşk acısını mı çekeceksin bir de.
Seninki yine Ağrı’dan geliyormuş. Konu sahibinin ki hafta sonu dinlenecem diye gelmiyor kızı çağırıyor, yol parasını da ödemiyor.üniversitede uzak mesafe ilişkim vardı. mezun olduktan sonra 1 sene daha devam etti. ben ankaradaydım o ağrıda. ağrıdan kalkıp gelen adama para harcatmazdım. burs alıyordum, çok da bereketliydi o zaman param. biriktirirdim, o geldiğinde harcardık. zaten 3 ayda bir filan görüşebiliyorduk. hiç gocunmadım çünkü karşılığını aldığım bi ilişkiydi gerçekten çok iyi bi insandı. sonra uzaklaştık ayrıldık vs konu bu değil. ama şimdi bakıyorum da yaşıtlarım gezip eğlenirken ben telefon başında çürütmüşüm 3 seneyi.
Bu nasıl eşitlik.Hahha ya böyle düşünmesem ben hep eşitlikçi bir insanım aslında bundan dolayı kendimi suçlu buluyorum