Cimri miyim uzak mesafe ilişkisi...

Ben normal arkadaşım gelse benim için bir de öğrenci, yol parasını ben öderim. Öğrenci için çok para, erkek arkadaşın çok düşüncesiz bence, senden önce biletini alabilir. Hatta kendisinin gelmemesi hep sizin gitmeniz daha büyük bir problem bence.

Erkek arkadaşına söyle çok şanslı. Aferin sana. Hepp kenarda paran olsun. Az para değil 300.

Git gel 10 saat sürüyor ve şöyle birşey var o benim asla para beklemediğimi bilir...
Daha önce bazı konularda bile kendisinden para almışlığım yoktur...

Az görüştüğümüz için ayrılmak da isteyebilirdi ben de söyledim karar versin diye
Ama şimdide işimden ayrılıp gelıcem seni az görürsem üzüntüden ölürüm diyor

İşte buna kızıyorum işim kolaylaşmadığı gibi zorlaşıyor
Az görüşünce ayrılacaksa ayrılın gitsin böyle aşk böyle sevda mi olur.Ayrica zaten öğrenci olan birini çağırıp da dönüş bileti almayan adam adamlığını sorgulasın .

Konuşulanlardan bağımsız olarak, 5 saatlik yolculuk için 150 liralık bilet çok çok pahalı değil mi? Başka alternatifler araştırın bence. Hem sizin için hem karşı taraf için. Lokasyonlarınızı tam bilmemekle beraber aktarma/feribot tarzı seçenekleriniz vardır belki de.

Hepimiz aynı şeyi yazmisiniz. Hepsine ayrı ayrı itiraz kabul etmiyor. Boşuna yormayın bence kendinizi. :işsiz:Konu sahibi umarım geç olmadan görür gerçekleri.:KK43:

Yardımcı olabilmek için uzun mesafe ilişkisi yaşayan birisi olarak kendi sevgilimin aldığı burstan harçlığa kadar herşeyi yazdım. Şu anda gereksiz uzun mesaj yazmışım gibi hissediyorum. Madem konu sahibinin sevgilisi ona hediyeler alan, yemek ısmarlayan, gerçekten hiç boş vakti olmadığı için ziyarete gelemeyen birisi, yani madem adam masum o zaman konu sahibi cimri bence, önüne dünyaları seren ve özverili davranan insanı görmek ödediği para ona koymamalı.

Git gel 10 saat sürüyor ve şöyle birşey var o benim asla para beklemediğimi bilir...
Daha önce bazı konularda bile kendisinden para almışlığım yoktur...

Az görüştüğümüz için ayrılmak da isteyebilirdi ben de söyledim karar versin diye
Ama şimdide işimden ayrılıp gelıcem seni az görürsem üzüntüden ölürüm diyor

İşte buna kızıyorum işim kolaylaşmadığı gibi zorlaşıyor
Git gel 10 saat suren sehir neresi ola ki? Turkiyenin bi ucundan bi ucuna ucakla 2 saat. Haftanin 6 gunu calisip 1 gununde gelen erkekler gordu bu gozler. Siz degil o kendinden odun versin azicik

O bir çalışan
sen ise bir öğrenci.
O kazanan
Sen ise sadece tüketici
Pardonda bu ilişki de erkek kişisi hem çalışıp hem de bir öğrenciden fedakarlık neden bekliyor? Senin ondan para istemene gerek olmadan zaten masraflarını karşılaması gerekir bi defa! Biz bir ekibiz he! Lafa gelince ekip! Sen gideceğin zaman bileti alacak ve bunu sana bile sormadan yapacak.Hayatta gitmem valla.Aşkımdan ölecek olsam ölmeden önce aşkım çoktan bitmiş olur böyle herife.Bana destek olmayan adamı neden sevicem ki? Öğrencisin sen kuzum öğrenci!!! Ailenden gelen 3 kuruşu yollara döküp sıkıntı çekip aşk hayatı yaşayacaksan yaşama onu kalsın.Ne cimrisi! Fazla bile yapmışsın.Düzgün adam sana bunu yaptırmaz.

Dünyalar saçması bir olay valla kimse kusura bakmasın isterse linclesin bir buluşma olacaksa bunu kesinlikle erkek karşılamalı madem sen gitmek zorundasın imkanlardan dolayı -canım benim diyecek biletlerin bunlar seni çok özledim lütfen gel bilet yani bu alsin versin sana gidiş dönüş uygun olduğun tarihe ayarla bin git madem çok asiksaniz...
Şimdi bi ornek vardı oda arkadaşım beş kardeşten uni okuyanı aile kit kanaat para yolluyor sevgilisi var başka şehirde oğlan yine bahaneler bilmem neler gelemiyor gelcek olsada kendi imkanları ile gelmiyor (kendisi polis gayet maaşı var) kız öğrenci haliyle zar zor borç alarak gidiyor oğlanı görüyor kendi gidemezse oğlana bilet aliyor yolluyor gelince kalacak yerinin parasını veriyor felan tüm maddi külfet kızda oğlumuz kayseriden güzel poposunu kaldırıp geliyor sadece elini kolunu sallaya sallaya bir sakız hediyesi bile almadan ve bu ilişki üç yıl sürüyor sonra oğlan ayrıldı... söyleyeceklerim bu kadar dünyanin her bakımdan en aptal ilişkisiydi ki bence yol masrafları karşılamayla ucuzbile yırttı kızcağızın...

Enerjini, vaktini ve maddi olanaklarini karsilik görmedigin birine harcama.
Yillar icerisinde ögrendigim budur.
Bende cok kendimden verirdim. Karsilik beklemezdim cunki icimden geldigi gibiydim. Dogrusu bu diye düsünürdüm. Sallamazdim.
Ama ozaman alma verme dengeleri bozuluyor canim..
Herseyin bir dengesi var bu hayatta unutma..

Yardımcı olabilmek için uzun mesafe ilişkisi yaşayan birisi olarak kendi sevgilimin aldığı burstan harçlığa kadar herşeyi yazdım. Şu anda gereksiz uzun mesaj yazmışım gibi hissediyorum. Madem konu sahibinin sevgilisi ona hediyeler alan, yemek ısmarlayan, gerçekten hiç boş vakti olmadığı için ziyarete gelemeyen birisi, yani madem adam masum o zaman konu sahibi cimri bence, önüne dünyaları seren ve özverili davranan insanı görmek ödediği para ona koymamalı.
Kesinlikle öyle katılıyorum. 300 tl lafını mi yapıyorsun adam sana neler yapmış dememizi bekliyordu sanırım 🙄

Ayrıldık fakat bir şeyi yazmadan geçemicem
İlişki dinamiğimin her şeyini burada tabiki anlatamam..
Ben kimseyi korumadım yaptıkları kadar yapamadıkları da var dedim...
Eminim burada kimse her şeyi anlatamıyor...

Herkes biliyor ki bildiğimiz kadarına yorum yapmak çok daha basit....
Bilmediğiniz kısmı yakıcı ben de dahil olmak üzere biraz bunu dikkate almamız gerekiyor...

Çoğunuzun bildiği üzere sadece bir öğrenciyim...
Uzak mesafe ilişkisi beni parasal yönden yoruyor...
2 gunluk 300 tl
Ve ben hep kenarda bir miktar param olmasını severim...

Ve her ay yerine koymak için kendimden çok kısıyorum...
Bunu karşımdaki insana söyledim...
Baya suçlu hissetti ama ben de artık yapmak da zorlanıyorum...

Diğer isteklerim kalıyor az para değil bana göre....
Kendisi bana biz bir takımız dedi ama ben bunu söylerken kendisinden birşey beklediğim için söylemedim...

Görüşme miktarlarını azaltabiliriz gibisinden söyledim...
Utandım da kötü hissettim ama söylemem gerekıyordu...

O gelemez işten aşırı geç çıkıyor...
Zaten öyle bir beklentim de yok...
Konuyu açarken bile utanıyorum

Acaba diyorum hayatım farklı yerlerinde olan iki kişi için bu durumlar çok mu zor?
Onu da bunu söyleyerek üzüyorum ama elimden gelen bir şey yok ne yapıcam?

Az gelirsin dedi şuan ona da üzüldüm çünkü bu durum onu üzecek alternatif de yok
En kotu ol parani o karsilasin cok mu zor calisiyor sen ogrencisin herzaman kiyida kosede paran olsun en dogrusunu yapiyosun (cimri degilsin)

üniversitede uzak mesafe ilişkim vardı. mezun olduktan sonra 1 sene daha devam etti. ben ankaradaydım o ağrıda. ağrıdan kalkıp gelen adama para harcatmazdım. burs alıyordum, çok da bereketliydi o zaman param. biriktirirdim, o geldiğinde harcardık. zaten 3 ayda bir filan görüşebiliyorduk. hiç gocunmadım çünkü karşılığını aldığım bi ilişkiydi gerçekten çok iyi bi insandı. sonra uzaklaştık ayrıldık vs konu bu değil. ama şimdi bakıyorum da yaşıtlarım gezip eğlenirken ben telefon başında çürütmüşüm 3 seneyi.

üniversitede uzak mesafe ilişkim vardı. mezun olduktan sonra 1 sene daha devam etti. ben ankaradaydım o ağrıda. ağrıdan kalkıp gelen adama para harcatmazdım. burs alıyordum, çok da bereketliydi o zaman param. biriktirirdim, o geldiğinde harcardık. zaten 3 ayda bir filan görüşebiliyorduk. hiç gocunmadım çünkü karşılığını aldığım bi ilişkiydi gerçekten çok iyi bi insandı. sonra uzaklaştık ayrıldık vs konu bu değil. ama şimdi bakıyorum da yaşıtlarım gezip eğlenirken ben telefon başında çürütmüşüm 3 seneyi.
Seninki yine Ağrı’dan geliyormuş. Konu sahibinin ki hafta sonu dinlenecem diye gelmiyor kızı çağırıyor, yol parasını da ödemiyor.

Hahha ya böyle düşünmesem ben hep eşitlikçi bir insanım aslında bundan dolayı kendimi suçlu buluyorum
Bu nasıl eşitlik.
Bütün yükü neden üstünüze alıyorsunuz.
Haftasonu dinlenecek diye gelip gidemeyecek, bir de üstüne ölecek göremeyince😃
Bir zahmet arada da kendisi gelsin fedakarlık yapıp.
Maddiyatı kenara bıraksanız bile insan hiç beklentiye girmez mi , gelsin diye, olması gereken bu çünkü.
Karşı taraf bu kadar rahatken öğrenci halinizle öyle suçlu hissediyorum böyle suçlu hissediyorum demeniz ilginç.

Back
X