Cimri sevgili

gecen yemek yerken denk gelip actim o bolumu. kusmanin esiginden dondum, hayatimda oyle igrenc bir sey gormedim ya. deger mi 3 kurus icin bu midesizlige, ay yazarken bile...

Böyle tipleri çok mu arıyoruz ya

Allah rızası için sevgiliyken bdvye yolu düşene otomatik ayrılmayı düşünmez misiniz mesajı gitsin.

Şu dönemler onu rahatça terkedebileceğiniz, henüz yaşamın ağır sorumluluklarının yüklenmediği cicim ayları.

Daha çocuk yok, düğün yok, mobilya masrafı kira yok 100 tl lik hediye ve yemek parasından bahsediyoruz. Evlenince nasıl bir gelecek olmasını bekliyorsunuz ki, gönderin gitsin.

Beyefendi belki size bir sürpriz yapıyor olabilir yani olumlu düşünmek lazım.Bu arada ben de savurgan erkeklerden nefret ederim dizilerde görüyoruz yani adam sırf yanındaki kız mutlu olsun cebindeki az parayı da harcıyor kadın mutlu olsun diye bu da biraz kendinden vazgeçmek gibi geliyor.Savurgan erkeğe o yüzden saygı bile duyamıyorum.Cimriye daha çok saygı duyarım,baba figürü gelir aklıma.Ama bu beyefendi biraz tutarsız gibi.O da hoş değil.Yani kısacası her şeyin fazlası zarar.Ve size ayrıl demek bana düşmez.İyi forumlar :)

Çorap bere 5 adet kitap koton kazak bu kadar:)ama kisin iş ayarlıyor buna dayanarak almıyor bişey sanirim

3 bucuk yilda yaptigi hediye stoguna bak bi avmye girip ciksan bi posete doldurursun bunlari tek seferde. Alisverisi onlinedan yaptiysa da max 40 TL olarak filtrelemis de secmis ozenle.

Sabriniza hayran kaldim.

Valla cimri hiç çekemem alerjim var.

Ayrilmak icin bahane bulmana gerek yok. Arama sorma. Ayrilalim demene bile gerek yok. Gorusmeyince anlar zaten. Hatta ayrilmak istiyorum demen bile yeterli. Ille sebep gostermene gerek yok. Cok sebep istiyorsa da yapamiyorum dersin olur biter. Bu adam sadece vakit kaybi.

Çorap bere 5 adet kitap koton kazak bu kadar:)ama kisin iş ayarlıyor buna dayanarak almıyor bişey sanirim

Iyi gene almis biseyler. Asiri cimri degil de gene cimri tabi :) cicek falan almadi hic heralde? Kurur gider bosa para diye. Vala yontulur belki de cok ugrasirsin. Seviosan diger her yönü iyiyse ugrasabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…