• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri sevgili

İfade etseniz de değişmez ki. Cimri insan cimridir laf, söz kar etmez.
Kolye ucunun parasını ben vereyim demesi bile şık değilken sonradan onu bile yapmaması çok itici.

Sevgiliyken böyle cimri olan insan olurda evlenirseniz hiçbirsey yapmaz. Bunu kabul edecekseniz devam edin.
Kesinlikle cimrilik sonradan geçecek bir şey değil. Pis pasaklı erkek temizliğine önem verir hale gelir. Asabi erkek yaş aldıkça uslanır. Ama cimri asla değişmez :)

3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?
Acaba sizi gercekden seviyor mu diye düşünmedim değil açıkçası çünkü bir insan ne kadar cimri olursa olsun sevdiğine dünyayı sermek ister diye düşünüyorum canım ilişkini tekrar gözden geçirmelisin bence

Acaba sizi gercekden seviyor mu diye düşünmedim değil açıkçası çünkü bir insan ne kadar cimri olursa olsun sevdiğine dünyayı sermek ister diye düşünüyorum canım ilişkini tekrar gözden geçirmelisin bence
Büyük aşkla başladı şiirler ölürümler...ilk zamanlarda da absürt cimrilikleri olmuştu ama son zamanlar azıttı.hep böyleydi arkadaşları cimri olduğunu ima ediyorlar kendine herkese karşı böyle demekki

Birden çok üyelik açmak serbest dediler bi kere sormustum

İkinci uyelik hesabi açmak serbest. Lakin mutlaka İkinci üyelik kurallarına uyulmalıdır.

Mesela ilk uyeligi ceza aldı diyelim ikinci üyelikle cezalı olduğu dönem giremez. Vs vs vs

Cimri erkekten koşarak hatta depar atarak kaç.Zannediyor musun ki unuttu?Hayır o vakit vaadetti ve şimdi canı yapmak istemiyor.Ayrıca oyle hediye,gönül alma olmaz ki.Onu benim cocuguma babaannesi yapiyor.Kızım ben anlamiyorum kiyafet secmekten.Sen al ,parasini ben vereyim diye.

Cimri erkekten koşarak hatta depar atarak kaç.Zannediyor musun ki unuttu?Hayır o vakit vaadetti ve şimdi canı yapmak istemiyor.Ayrıca oyle hediye,gönül alma olmaz ki.Onu benim cocuguma babaannesi yapiyor.Kızım ben anlamiyorum kiyafet secmekten.Sen al ,parasini ben vereyim diye.
O da sen bileklik ucunu biliyorsun ben anlamıyorum dedi ama çok gönüllü olsa gel beraber gidip alalım sen beğen ben alacağım derdi

arkadaşımın sevgilisi vardı. bana otobüse sana basmayabilir benimkini sevgilim basar dedi.elin oğlu kartımı basmasın zaten dedim. bırak sevgilisini basmasını otobüse binerken önden kendi gitti oturdu. bir yere oturduk benim siparişimi öder ,ama seninkini ödemesin dedi. param var dedim. ikisi ucuzundan ben canımın istediğinden söyledim.çocuk kendi hesabını ödedi.birde aç kalktıla..çocuk çay söyledi çaylar benden dedi. ortaya koydum paramı hemen. fazla gıttı para. yalan olmasın şıngır para beş lira mı ne geldi. ben almaya utandım ,hesap yaptı orada para üstünü iki lira alacağım varken 1 lira bıraktı masaya onu aldım ben. bide arkadaşım dıyor ki farketmemiş olacak ,garsona verdi dıyor he garsona verdi,hepsini cebine attı benim bir liramda gitti dedim.ben işsiz güçsüzüm bir ümit uzmanlık alıp iş sahibi olacağız diye koca şehre inmişiz ,elin maaşlı adamı bir liramı yedi. vala içime oturdu o para.beni bağlamaz ama sevgilisinin 25 krşluk su parasını bile ödemedi. geçtim 100 tl yi. arkadaşım sonradan ayrıldı zaten.

Ayrılmayacak şu an eve arabayla bırakıyor yürütmüyor diye çok seviyor oldu. Adam 200.000 tl araba almış , kıza 100 tl ki yemek parası eder etmez hediye alamamış. işsizsin evde kalırsan seni kim alacak diyebiliyor düşün öyle bir ilişki. kadınlar kendilerine böyle insanları reva görüp 3,5 yıl harcıyorlar sonra ben bunları haketmedim. yoo ettin 😬 hala ayrılmamak için türlü alengir künye ucu geldi dicekmişte adam ne dicekmişte , falandı filandı. Kız atanır adam evlenir parasını da yer ohh mis 400.000 tl araba alır artık ben de biniyorum diye sevinir konu sahini. bedava çalışan , ekmek su ver çalışsın başka bir talebi yok zaten.
Sınav öncesi ayrılık duyusal olarak beni çok etkiler sınav sonrasında ayrılacağım çünkü kendimi doğru ifade etsem bile kabul etmeyecek ve sonuçta düzelmeyecek

adam çalışıyor sen henüz işe bile başlamamışsın, işe başlayınca da sen alırsın demesi gerekirken bilmiyorum..

İkinci uyelik hesabi açmak serbest. Lakin mutlaka İkinci üyelik kurallarına uyulmalıdır.

Mesela ilk uyeligi ceza aldı diyelim ikinci üyelikle cezalı olduğu dönem giremez. Vs vs vs

Ay banlamamışlar beni oh be..yani bunu burda yazdım diye

Peki waterlily adlı üyenin durumu nedir? Kendisi benzer konuları uydurup uydurup yazıyor iki Farklı üyelik kullanıyor ama konular aynı tarzda , buna izin var mı sitede ?

Büyük aşkla başladı şiirler ölürümler...ilk zamanlarda da absürt cimrilikleri olmuştu ama son zamanlar azıttı.hep böyleydi arkadaşları cimri olduğunu ima ediyorlar kendine herkese karşı böyle demekki
Eee sen yarin bir gun evlersen bir ihtiyacın olsa alma mi dicek hakkınızda hayırlısı ama cimri eş kotu haberin olsun

Kim dedi Kazen Kazen mi Mune Mune mi ? Aksine yasak olduğunu söylüyorlar sürekli, bize mi yasak acaba😬 ben ayda 1 kere 10 gün banlanırım o zaman bile üyelik açmadım , bi aferininizi alırım 😂
Kazen soyledi...bir konuda sordum hatırlayamadım şimdi..farklı üyeliği nasıl tespit ediyorsunuz ip den mi dedim, birden fazla üyelik açmakta sıkıntı yok ama başka kişiler gibi davranmak yasak demişti galiba...
Kazen Kazen ben banlandığımda yapabilir miyim bunu ? bazen çok yazmak istediğim konular oluyor, mahsun kalıyorum 😕 bana mantıksız geldi ama izah ederler sanıyorum.
Ana üyeliğinizle açmaya çekindiğiniz konular için 2. üyelik alabilirsiniz ama o üyelikle diğer üyelerin konularına yorum yazamazsınız, saçım mor mu olsun turuncu mu, koltuklarımı cam kenarına mı koyayım kapı girişine mi gibi konular açamazsınız, 2 üyeliğinizden bir tanesi banlandığında aktif kalan üyelikle siteye giriş yapamazsınız, velhasıl banlanınca üyelik alırsanız aldığınız üyelik iptal edilir, ana üyeliğinizin de ban süresi uzar, bunu alışkanlık haline getirir uyarıları dikkate almazsanız da tüm üyelikleriniz birleştiriliyor.
2. üyelik kuralları bu şekilde, banlıyken başka üyelikle gelmek diye bir şey yok, hem zaten bu banlı olup siteye giremeyenlere haksızlık olurduHoppa

Son düzenleme:
3 bucuk yildir rahatsızlığımı nasıl dile getireceğini bilemedim yanlış anlaşılmaya açık bi konu malum.
Kusura bakmayın ama anlasın yani yanlış anlayacaksa da.
Bakin ben hesabı erkek öder kafasında bir insan değilim,hoşlanmamda sürekli hesabımın ödenmesinden ama hep ödeyen ben olmamalıyım. Eşim ödetmezdi asla,sen kahve ısmarlarsın vs derdi evlenmeden önce,kahve vs kesmiyordu beni,gidip hediye alırdım durduk yere altta kalmamak için.
Bir erkeğin sürekli hesap ödemesi,kadının ona yaslanmasi ne kadar yanlışsa ,kadının ödeyip adamın sürekli ona yaslanması da bir o kadar yanlış.

Ayrılmayacak şu an eve arabayla bırakıyor yürütmüyor diye çok seviyor oldu. Adam 200.000 tl araba almış , kıza 100 tl ki yemek parası eder etmez hediye alamamış. işsizsin evde kalırsan seni kim alacak diyebiliyor düşün öyle bir ilişki. kadınlar kendilerine böyle insanları reva görüp 3,5 yıl harcıyorlar sonra ben bunları haketmedim. yoo ettin 😬 hala ayrılmamak için türlü alengir künye ucu geldi dicekmişte adam ne dicekmişte , falandı filandı. Kız atanır adam evlenir parasını da yer ohh mis 400.000 tl araba alır artık ben de biniyorum diye sevinir konu sahini. bedava çalışan , ekmek su ver çalışsın başka bir talebi yok zaten.
Butun suc bunları yasayan kabul eden, hatta 30 liralık pasta almayacağını bildigi ıcın dogum gununu soylemeyen kızda.
Maas kartının ilerde kimde duracagı simdıden belli.

Sınav öncesi ayrılık duyusal olarak beni çok etkiler sınav sonrasında ayrılacağım çünkü kendimi doğru ifade etsem bile kabul etmeyecek ve sonuçta düzelmeyecek
Duygusal olarak bu durumda olmak etkilemiyor yanı senı ama bu cımrı den ayrılırsan etkiler oyle mı

Back
X