Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İçerisinde canlı balıkların bulunduğu anahtarlık, kolye vb. aksesuarlar. Tabi çok uzun ömürlü olmayan ürünler bunlar. Yani balıklar öldükten sonra atılıyordur heralde.
Resmen hava atmak uğruna havasız aç ölüme terk edilmişler.Bunu yapanlar insan değil bence...
Su kaplumbağalarımı geniş bir kapta beslediğim halde bazen
vicdan azabı çekiyorum, yazık şuncağızları kaplara kapatıyoruz
keşke doğal ortamlarında yaşasalar diye. Bunlar da insan mı
yaaaa Allahınnn belalarıııı
Su kaplumbağalarımı geniş bir kapta beslediğim halde bazen
vicdan azabı çekiyorum, yazık şuncağızları kaplara kapatıyoruz
keşke doğal ortamlarında yaşasalar diye. Bunlar da insan mı
yaaaa Allahınnn belalarıııı
Su kaplumbağaları için uygun akvaryum hazırlanmalı mutlaka yoksa yaşamları çok kısa olacaktır.Akvaryumun yüzme alanı geniş olmalı içinde ısıtıcın ve iç filtren olmalı akvaryumun bir kenarına kaplumbağaların yüzerek rahatlıkla çıkabileceği bir kuru alan olmalı kuru alanı ısıtacak bir lamban olmalı fikir olması açısından bir resim ekliyorum Eki Görüntüle 298265
Su kaplumbağaları için uygun akvaryum hazırlanmalı mutlaka yoksa yaşamları çok kısa olacaktır.Akvaryumun yüzme alanı geniş olmalı içinde ısıtıcın ve iç filtren olmalı akvaryumun bir kenarına kaplumbağaların yüzerek rahatlıkla çıkabileceği bir kuru alan olmalı kuru alanı ısıtacak bir lamban olmalı fikir olması açısından bir resim ekliyorum Eki Görüntüle 298265
Evet canım haklısın sıcaklık, uygun ortam, yüzecekleri ortam çok önemli.
Benim tospişler ufakken akvaryumda yaşıyolardı ama artık akvaryumda
yaşamıyorlar malesef, akvaryuma koyunca depresyona giriyorlar
Plastik kaplumbağa kaplarının en büyüğünden var bende, onda yaşıyorlar.
Çıkacakları tümsek falan var ama ısıtıcı yok doğal olarak. Ben de peterlerin
yanına koydum, gül gibi yaşayıp gidiyorlar 8yıldır
bu nasıl vahşettir ya.. hadi tasarlayıp satanı geçtim bunun devamlılığını, üretimini sağlayacak olan tüketicilerin var olması daha korkunç bir şey..
ben, balıklarımın suyunu değiştirirken şekilden şekile giriyorum yanlışlıkla canını acıtırım diye.. bunlar nasıl bir kalp taşıyor daha doğrusu taşıdıkları kalp mı?!!!
Caniler ya, o anahtarlığın içindeki balık havasız yemsiz ne kadar yaşayabilir? En fazla 3 gün vs. O balık ölünce ne olacak, hop yenisi alınacak. Bu ürünün sık alınacağını bildikleri içinde sudan ucuz fiyata satılıyordur kesin. İşte böyle şeylerin alıcı kitlesinin olması çok ama çok kötü. Protesto edilmeli. Şu çinlilerden ve çin yapımı ürünlerden oldum olası tiksinmişimdir. Nerde bir çin pazarı görsem sinirlenirim, öyle yerlere gitmem, çevremide gitmemesi için tembihlerim.