Çin'e gitmek...

Aynen öyle o adam kaybedildi ...Yani çok içimde kalan şeyler var ama dedim ki kendin için bir şeyler yap kendini geliştir ..Yoksa aşkım gitmeni tabii ki istemiyorum ama sen istediğin için gönderiyorum diyor içimden bir ses bunların yalan olduğunu gitmemi istediğini söylüyor zaten ..Hiç bir zaman aptal bir kadın olmadım ama şartlar olgunlaşmadığı için sustum ..Dedim ki her şeyin zamanı var bekle...Dilerim benim o konuşmaları yapmam için uygun zemini hazırlamaz..

Bnce git konulari okudumda o adam zaten yapacagi varsa sen simdi vazgecsende yapcak biseyleer belli oldu ki geldiginde herseye hazirlikli ol en azindan istedigini yapmis olcaksin ki bu kezde seni suclarsa gittin diye ki oyle birsey yapsa bile konularindaki gibi biriyse varliginda cok mu iyiydi ki arkandan is ceviriyordu yoklugunda cevirmiycek cincenle yeni bir yol acilmis olur sana gucune guc kat git

JUST delisin Zaten masum değil ki ..Daha önceden sabıkaları var ee yaparsa ben şaşkınlıktan düşüp bayılmam ..Sadece harekete geçmiş derim ama o uçkur peşinde koşarken ben kariyerim için sağlam tuğlalar örmüş olacağım.Daha önce de dediğim gibi yaparsa sadece bana harcadığı 45 bin artı diğer paralarla kalır ...Evet orda yarı zamanlı çalışacağım evet bir yıl hem kısa hem uzun bir süre ama bunu iyi değerlendirmem lazım ..Türk firmaları araştırdım telefonlarını aldım geleceğimi haber verdim şimdilik iş sadece oraya gitmekte ..Gittikten sonra mutlaka bi şeyler düşüneceğim..

ohh daha ne istiyorsun o zaman misss
iş de buldun mu baktın aldatıyor ya orada kalırsın ya da burada şirkette işe girersin

Hazirlayip gitmeseydin diyebilir okudugum konudaki adam oysaki kizin profiline bakip baskasi bakmistr diyen bunu da der cokta tın ama sen git istedogini yap hatta fazla para isyeseydin umarim esinin ustunedir borc ama cin e gittigin evde olmadigin icin esin hukuki islem baslatirsa nafaka vermeyecegini bildigi icin yolluyor olabilir ki onun parasina kalmis biri olmadigini dusunuyorum istedigini yap bnce hayatini sinirlama

ohh daha ne istiyorsun o zaman misss
iş de buldun mu baktın aldatıyor ya orada kalırsın ya da burada şirkette işe girersin

evet 5 yıl oturma hakkım oluyormuş ee çalışma iznimi de çalıştığım şirket alıyor Allah göstermesin tabii bunlar en son düşünülecek şeyler ama aldatılan ezik işsiz bir kadın olmaktansa işi olan kendine güvenen kadın olmayı tabii ki yeğlerim ..Kendi keyfi bilir yani 3 gün yas tutar işime bakarım ölmedik ya

azcık otursun düşünsün sen yokken özlesin
ben ne ettim karıma desin

ayrıca ben de boşanma işlerindne önce italyaya gidicektim
hala gidicem ama daha özgür bi kadın olarak o yüzden gitme kocan aldatırcılara anlam veremedim
bebek değil ya bu aklı var fikri var

hem evliyiz diye her şeyden kısıtlıcaz mı kendimizi

erkekler gidine biz bekliyoruz valla oh

Anlamışsındır zaten yüzüme karşı seni istemiyorum yok sevmiyorum yok bilmem ne diyebilecek biri değil..Ben onların hepsini kendim çıkardım ortaya tek tek aldım cevaplarını hee unuttum mu hayır ..Bir gün gelecek dicem ki ya sen bana bunları yaptın ama ben unutmadım sadece bekledim ..Yoksa o beni falan boşayamaz yani

Ben biraz ayrı kalırsak belki bi şeyler değişir oturur içine diye de gitmek istiyorum..Dış görünüşüm dahil kafamı da biraz açmak için gidiyorum..Yani var işte bir sürü şey yapmak istediğim evet evet gidicem her şey olacağına varır su akar yolunu bulur sağol just..

[QUOTE="gokce25, post: 36800896, member: 1940kuraAnlamışsındır zaten yüzüme karşı seni istemiyorum yok sevmiyorum yok bilmem ne diyebilecek biri değil..Ben onların hepsini kendim çıkardım ortaya tek tek aldım cevaplarını hee unuttum mu hayır ..Bir gün gelecek dicem ki ya sen bana bunları yaptın ama ben unutmadım sadece bekledim ..Yoksa o beni falan boşayamaz yani [/QUOTE]
Bari 45 bin ben olsam istanbula giderim orda kursa baslarim sekerim o parayi full harcamam bosanma davasi actimi ogun icinde pat yaninda biterim ama çin senin hayalinse onu gerceklestir de eninde sonunda sana ne kazansan yeticek degil mi cinde tatil gibi bi hafta gecir bnce snra istanbulda al egitimini 45bin her turlu yeter ozaman

Çin e git baska yerlerede git 45bini harca 1yil olmadan gel sensiz yapamadim de hic umrum degil sana fazla para kazanmasanda kazandigin yeter istanbulda ogreniliyorsa orda da ogrenirsin cince bnce gez eglen 1yil cinde durma

Bari 45 bin ben olsam istanbula giderim orda kursa baslarim sekerim o parayi full harcamam bosanma davasi actimi ogun icinde pat yaninda biterim ama çin senin hayalinse onu gerceklestir de eninde sonunda sana ne kazansan yeticek degil mi cinde tatil gibi bi hafta gecir bnce snra istanbulda al egitimini 45bin her turlu yeter ozaman[/QUOTE]

İşte o işler öyle olmuyo Bir kere okul parası tıkır tıkır ödedim artı danışmanlık şirketine 2400 lira para bayıldım.Üçüncüsü vizem çıktı uçak biletimi aldım..Yarı dönem evimi ayarladım vs vs.uzun hikaye yani tam iki aydır bunlarla uğraşıyorum gidelim de bir görelim tatlım ya ÇİN beni bekler boşa beklemez umarım ...

Çin e git baska yerlerede git 45bini harca 1yil olmadan gel sensiz yapamadim de hic umrum degil sana fazla para kazanmasanda kazandigin yeter istanbulda ogreniliyorsa orda da ogrenirsin cince bnce gez eglen 1yil cinde durma

Olan uykunu da ben açtım senin gel kız beraber gidek

Senden de Allah razı olsun evet çıkmaza sürükledi aklımla oynadı hee şimdi yok o garip haller edalar ama eski ben de değilim hani...Biraz desteğe biraz morale ihtiyacım vardı kk sayesinde biraz daha kalktım ayağa dedim ya napıyosun yürü git işine bak.Aldatırsa da tın yani napim ..

Ozaman paranda mi kalmiyor yari donem sonra soyle bir tur atsan bi kac ulke cok iyi olurdu
İşte o işler öyle olmuyo Bir kere okul parası tıkır tıkır ödedim artı danışmanlık şirketine 2400 lira para bayıldım.Üçüncüsü vizem çıktı uçak biletimi aldım..Yarı dönem evimi ayarladım vs vs.uzun hikaye yani tam iki aydır bunlarla uğraşıyorum gidelim de bir görelim tatlım ya ÇİN beni bekler boşa beklemez umarım ...[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…