- 10 Ağustos 2009
- 26.201
- 18.345
- 823
- Konu Sahibi witch hunt
-
Bece herşeyden çok o bıraktığın kocayı acaba aynı bulacakmısın?
Mesafe ve uzun müddet ayrılık evliliği yıpratıyor , eşini kayıp edebilirsin ama kariyer konusunda ilerlersin buna hazırmısın ,bence herşeyin bir bedeli var , sonra pişman olma,bir kadın olarak tabiki gitmeni isterim bu duysal ilişkiler yüzünden çoğu kadın kariyer yapmıyor evlenip çoluk çocuğa karışıyor oysaki aynı şarlarda erkekte ,kadında okuyor ama kariyer yapan genelde erkek çoğunlukta , kayıp edeceklerini,kazanacaklarını iyi tart
Çok ayıp ediyorsun ama sen. İş her türlü bulunur ama ya koca? Ya kaçarsa elden, ya başkasına giderse, ya unutur eskisi gibi sevmezse? Hem erkek adam cinsellik yaşamadan bir yıl durabilir mi hiç? Mutlaka aldatır.Ya anlamıyorum..
Bu harika bir firsat ve neden kadın olarak hemcinsimize destek olmuyoruz..
Ama bakıyorum "aaa ben kocacıkımı bırakmam,kocacıkım da kocacıkım" ne kocaymış yaw.
Kendini geliştirmek,yeni yerler,yeni kültürler hele hele bir dil öğrenmek gibi güzel birşey var mı yaa?
Koca kaçmıyor durduğu yerde duruyor..
Koca koca diye eğitimden,kendini geliştirmekten vazgeçmek işte bunu anlayamam.
Konu sahibinin eşini ayrıca takdir ettim ettim.
Evet maalesef işte kadınlarımızda ki mantık bu.Çok ayıp ediyorsun ama sen. İş her türlü bulunur ama ya koca? Ya kaçarsa elden, ya başkasına giderse, ya unutur eskisi gibi sevmezse? Hem erkek adam cinsellik yaşamadan bir yıl durabilir mi hiç? Mutlaka aldatır.
Bu arkadaş da otursun evinde kpss falan çalışsın. Bir ptt şubesine memur olsun yeter. Kadın dediğin kendini geliştirecek, bir şeyler öğrenecek de ne olacak. Hem çok bilen kadını erkekler sevmez, yine kocayı kaçırabilir elden. Aman ha...
16 sayfa yorumu tek tek okudum. Hepsi aynı doğrultuda hemen hemen. Arada üç beş sivri çıkıyor sadece. Çok üzüldüm, çok acıdım kadınların bu haline. Kendisini kocasından ibaret gören, birey olmayı beceremeyen insanlara dönüşmüşüz. Yazık...Evet maalesef işte kadınlarımızda ki mantık bu.
Hiç olasılıkları düşünmüyoruz,ya işler ters gider ve Allah korusun evlilik biterse?
O zaman o teptiğimiz fırsatları mumla ararız işte.
alemsin kızÖyle kocaya can kurban
çinli öğretmen tut burda öğren daha ucuza maal olur sankiCanım 14 eylülde okulum açılıyoryani öyle gezcek dolaşçak vakit yok
yok sephora abd falan olsa çince öğrenmek için 45 bin fazla gibi geldi16 sayfa yorumu tek tek okudum. Hepsi aynı doğrultuda hemen hemen. Arada üç beş sivri çıkıyor sadece. Çok üzüldüm, çok acıdım kadınların bu haline. Kendisini kocasından ibaret gören, birey olmayı beceremeyen insanlara dönüşmüşüz. Yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?