- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
- Konu Sahibi Nehir-derin2
-
Maşallah ya benimki odası bile hazır bak 15 dk oldu uyutalı 3 kere uyandı ağlıyo ve ben çıldırma aşamasındayım uykusu hiç düzene girmedi aklımı kaçıracam artık uyumayan çocuk çok zor bu beşik komşum verdide baya bi derin kalkamaz tutunupta diye düşündüm amaBenim oglumda 9 aylik.3. ayindan sonra hamak almistik cingene salincagina gore daha guvenli.ama cok uzun sure sallamamak gerek alisiyolar sonra.ben 3 ay kullandim daha sonra kendi yatagina alistirdim.simdi de sallamadan uyumaya basladi
o kurallar cocuk dogana kadar koyuluyor :) 10 aylık çok da küçük degilmiş aslında hanı gaz sancısı falan var desek.. Bende çocuklarımı ayagımda sallayarak uyuturdum ama uyuyunca uzun sure uyurlardı. Emzik alıyor muNeler denemedim ki , ilk bir ay asla sallamayacak pışpış yapıp öyle uyutacam dedim herkes dinledi beni tabi yeni doğum yaptım kurallarım var, sonra bi gaz sancısı başladı kucaktan inmedi gazından dolayı uyutabilene aşkolsun, derkeeen tek 10 dk uyuyum da ayağımda da sallarım deyip o hatayı yaptım alıştırdım ama çok değişik bi oğlum var asla 1 saat uyumuyo gece de dahil hep ağlıyo
Alıyor ama uykuya dalınca hemen bi ağzında bişey olduğunu anlayınca atıyo biraz devam ediyo, doktora götürdüm bu huy yapacak bişey yok dedi ama ne kendi dinlenebiliyo nede ben dinleniyorumo kurallar cocuk dogana kadar koyuluyor :) 10 aylık çok da küçük degilmiş aslında hanı gaz sancısı falan var desek.. Bende çocuklarımı ayagımda sallayarak uyuturdum ama uyuyunca uzun sure uyurlardı. Emzik alıyor mu
Seni emiyormu peki? Benimki de hamaktan alinca uyaniyodu besiginde tekrar sallayinca uyuyodu.ama gunduzleri surekli salliyordum.ben de odasina 1 haftadan beri yatiriyorum.ilk gunduzleri kendi odasinda uyuttuyodum simdi aksamlarida yatiriyorum. uyku egitimi vermeden birden oldu benimki de.ama bence salincak kullanma cunku surekli sallamak cok yorucu ve birakinca uyanmasi sinir bozucu.peki banyo-masaj-uyku siralamasini denedin mi?Maşallah ya benimki odası bile hazır bak 15 dk oldu uyutalı 3 kere uyandı ağlıyo ve ben çıldırma aşamasındayım uykusu hiç düzene girmedi aklımı kaçıracam artık uyumayan çocuk çok zor bu beşik komşum verdide baya bi derin kalkamaz tutunupta diye düşündüm ama
Onu çok denedim hiç fayda etmiyo hatta daha da direniyo uyumamak için çok değişik bi bebek ya herkes Allah sabır versin diyo seninki gece kaç kez kalkıyo meselaSeni emiyormu peki? Benimki de hamaktan alinca uyaniyodu besiginde tekrar sallayinca uyuyodu.ama gunduzleri surekli salliyordum.ben de odasina 1 haftadan beri yatiriyorum.ilk gunduzleri kendi odasinda uyuttuyodum simdi aksamlarida yatiriyorum. uyku egitimi vermeden birden oldu benimki de.ama bence salincak kullanma cunku surekli sallamak cok yorucu ve birakinca uyanmasi sinir bozucu.peki banyo-masaj-uyku siralamasini denedin mi?
Cok sukur benim ki hic uyanmiyoOnu çok denedim hiç fayda etmiyo hatta daha da direniyo uyumamak için çok değişik bi bebek ya herkes Allah sabır versin diyo seninki gece kaç kez kalkıyo mesela
Bu ana dizi oluyor değil miBunu siddetle tavsiye ederim.Hayatimi kurtariyor.Bunda uyutup odasina yatiriyorum.Uyumayan cocuk cok zor.
Hayir salincak ana kucagi.Cok yuksek degil ister salincak olarak ister anakucagi olarak kullaniliyor.Biz son care bunu aldik cok sukur rahat ettik.250 tl.ye aldikBu ana dizi oluyor değil mi
Seninkide mi uyumuyoHayir salincak ana kucagi.Cok yuksek degil ister salincak olarak ister anakucagi olarak kullaniliyor.Biz son care bunu aldik cok sukur rahat ettik.250 tl.ye aldik
Hem uyumayi sevmiyor hem de cabuk uyaniyor bebegim.Ben buyuk oglumu hic sallamadan yetistirdim kucugunde ise ne kadar yontem varsa uyguladim uyumayan uyumuyor yani.Bu salincagi alinca cok rahat ettim gece bile uyaninca hemen besiginden alip buna yatiriyorum hemen uykuya daliyor alip yerine yatiriyorum.Yoksa mumkun degil ne emerek uyuyor ne de ayakta sallanarak...Seninkide mi uyumuyobıktım artık ya ben bi araştryım çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?