- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Çoğu zaman yemiyorum. Hafta içi zaten akşamları yemem. Haftasonu da ben hazırlarım bazen anca o zaman içim rahat eder.
Çoğu zaman wcden sonra elini bile yıkamaz.
Pisliklerini takip etmeyi bıraktım artık. Aklım oynuyor çünkü.
Kadın tam bir dizi karakteri gibi konuşuyor boşanma lafı geçince.Anası var bi tane ..
Ikide birde o.... O.... diye kızı sindirmiş .
Boşanamazmış bilmem neymis
Cesaret edemiyo işte...
Kv yı dövesim geldi
Allah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..
Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.
La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.
Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.
Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.
Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.
Olmuyor olmuyor.
Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.
Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.
Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.
Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.
Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.
Şimdi fenalık geçireceğim.
Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?
Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.
Ne olur yardım...
Bende diyorum ki annem dese sana ne derim annemede muhtaç değilim kimseyede kendi parasını kazanmayan bir kadın olsa tamam ama neden annesine soruyor yaniAnası var bi tane ..
Ikide birde o.... O.... diye kızı sindirmiş .
Boşanamazmış bilmem neymis
Cesaret edemiyo işte...
Kv yı dövesim geldi
Kadın tam bir dizi karakteri gibi konuşuyor boşanma lafı geçince.
Yüzümüzü yere eğdirme.
Erkek kardeşin var ne derler.
İstanbulu terk etmek zorunda kalırız.
Afedersiniz sen ... yemeye doymadın kocandan bıktın başka .... arıyorsun vs vs
Bende diyorum ki annem dese sana ne derim annemede muhtaç değilim kimseyede kendi parasını kazanmayan bir kadın olsa tamam ama neden annesine soruyor yani
O zamana kadar temizlemeye devam o zaman ne diyelim kolay gelsin işin zor ama kendini bu duruma düşüren sensin 2 senede tek bir laf söyledim diyorsun daha cazgır olsan bu durumda olmazdınSAnırım yetebilirim. Allah sağlık verdiği müddetçe. O zaman yapmam gerekirdi. Çok pişmanım. Şimdi bekliyorum öyle bir olay olsa da kurtulsam artık diye.
Denmiyor Ablacım denmiyor. Beni ... avcısı gibi görüyor. Allah aşkına biri size kocanınkinden bıktın başka tatlar arıyorsun diye ıssrarla konuşsa. Nereye kadar sanane diyebilirsinizBende diyorum ki annem dese sana ne derim annemede muhtaç değilim kimseyede kendi parasını kazanmayan bir kadın olsa tamam ama neden annesine soruyor yani
69 yaşında ama diğer her konuda sağlıklı düşünüp hareket edebiliyor. Yani aklından fiziğinden bir eksiği yok. Bizde wcye girmek bir tören adeta. Önce çamaşır suyu sonra fırça sonra durulama sonra kurulama derken zaten olan da geri kaçıyorAyy igrencmis gercekten. Kac yasindaki? Ananemde bazen kalirdi ama masallah biraz su sicramasindan haric bi pisligi yoktu kendisi 80 yasinda. Bide bilerek yapmadigindan eminmisin hani soylemissin gozunun onunde silmissin ama yine ayniysa sirf inat icin yapiyo olabilir.
Birak temizlemede denmiyo sonucta sende kullaniyosun. Allah kolaylik versin.
Eski konularını bilmiyor musun adam bunu zaten sömürüyordu araba diye diye yedi bitirdi kadını boşanıcaktı adam çark etti sömüremicez artık diye korktu2300 lira maaşı varmış özelde birde garantisi yok ki .
Yarın hadi yallah deseler 5 parasız ne yapacak ?
O kör olasıca kaynana yok olsa bence çok büyük sorunları yok .
Adam görmezden geliyor
Bana kalırsa ne yapıp ne edip o kocakarıyı evden yollaması lazım
Yok olsa bir rahat bıraksa evliliğimi de sağlıklı bir şekilde tartacağım. Ama onun sorunlarından çift olarak bizimkilere sıra gelmiyor ki2300 lira maaşı varmış özelde birde garantisi yok ki .
Yarın hadi yallah deseler 5 parasız ne yapacak ?
O kör olasıca kaynana yok olsa bence çok büyük sorunları yok .
Adam görmezden geliyor
Bana kalırsa ne yapıp ne edip o kocakarıyı evden yollaması lazım
Hic konuşmam görüsmem bana öylr diyen bir kadınla ister anam olsun ister babamDenmiyor Ablacım denmiyor. Beni ... avcısı gibi görüyor. Allah aşkına biri size kocanınkinden bıktın başka tatlar arıyorsun diye ıssrarla konuşsa. Nereye kadar sanane diyebilirsiniz
Eski konularını bilmiyor musun adam bunu zaten sömürüyordu araba diye diye yedi bitirdi kadını boşanıcaktı adam çark etti sömüremicez artık diye korktu
Benim kaynanam üst katimda ben bile orda olduğu halde dayanamıyorum bazen sen nasıl aynı evin içinde sabrediyorsun.ozel hayat nasıl oluyor o evdeykenEvet. Emeklisi yok. Herhangi bir geliri yok. Ayrı eve koysak ona maddi destek çıkacak başka çocuğu yok (var da yok) zamanında daha fazla para alabilmek için sigortasız çalışmış. Şimdi ceremesini kendi hariç bizde çekiyoruz.
Bilmiyorum. Annem sinirlerine hakim olamayan bana göre sinir hastası bir insan. Ama kendi kabul etmez.Annenizin derdi ne sizle? Neden boyle konusuyor sizinle? Olacak sey degil.
Üst katta olsa kapısını bile açmayacağım ancak karşı odada. Çoğu zaman olamıyor. Çünkü biz yatarız o kalkar mutfakta kahve içer, banyoya girer, ortalıkta dolaşır gecenin köründe vs vs.Benim kaynanam üst katimda ben bile orda olduğu halde dayanamıyorum bazen sen nasıl aynı evin içinde sabrediyorsun.ozel hayat nasıl oluyor o evdeyken
Temizlenmesini beklemiyorum zaten. Temiz tutmaya çalışmak benim için yeterliKadin inadina yapmiyor temizlik nedir bilmeyen insanlardan.
Ufak bi cinnet herşeyi halleder.
Aksama kadar calisiyorsun hiç mi acımıyorlar eşinle kv.
Ev bu pislenebilir temizlenebilir tamam ama temiz tutmak da onemlidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?