Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zaman tek çare kalıyor sizde bırakın evet gerçekten bırakın bulaşık banyo mutfak her şeyi ama her şeyi salın çamaşırlarda da sadece kendinize ait olanları yikayin eşiniz laf ederse ee napalim yani dersiniz kaynana laf ederse temiz durmayan evde temizliğe gerek yok deyin . Kocanızla birlikteliğe de gelince madem bu kadın geceleri zırt pırt geziyor (ki bence siz ilişki yaşamayın diye bilinçli yapıyor) hoc takmayın ondan daha rahat olun yaşayın ilişkinizi sonrada gözünün içine baka baka dusunuzu da alın bornozunuzlada gezin belki o zaman utanir

oyyy one igrenclik hayir disleri yalamak niye yani bizimkide suya koyardi maydonozlar suyun ustunde yuzerdi bide buyuktu et falan yerken et disleri etin ustunde kaliyodu :))

Çok titiz biri değilim.

Çok titiz biri olmana gerek yok..
İnsan olanın yukarıda yazdıklarınızı kendi yapması gerek.

Ben sizin yerinizde olsam, kusmaktan gebersemde, pislikten ölsem de elimi sürmem..

Ohh ne güzel alışmış gelin hanım her akşam ne güzel kıçını toplar, temizler..
Onun rahatlığı sizi nasıl rahatsız ediyorsa, aynısını yapın.
Birazda o sizin rahatlığınızdan rahatsız olsun..

Yaaa niye anlatıyorsunuz ki bunları
Tamam anladık über pis bi babaanneniz varmış ta
Burda hamilesi var ,hastası var ,okb li olanı var
Eşeğin kulağına su kaçırdınız ha
Napalim ekrana mi kusalim ???????
Pessssssss

kolay OKUMA

Ayyyy cok güldürdünüz beni.konu sahibinden çok insanların babaannesini, anneannesini okudum ya.tam bunu düşünüyordum ben de.yani bir kişi için degil bu dediklerim örnek yazan herkes için. benim de şuyum şöyle pisti diye başlıyorlar :)))

Annenizle niye görüştüğünüzü veya lafına niye önem verdiğinizi anlamıyorum. O normal biri değil. Sanırım hayatınızda size yakın olan hiç normal bir insan yok. Olsa, size boşanmanız ve anneniz karşısında dik durmanız, size psikolojik ve fiziksel şiddet gösterdiğinde gerekirse hayatınızdan çıkarmanız için akıl verirdi.

Bir insan midesi bulana bulana,tiksine tiksine bütün sayfaları okur mu?okudum.
Anneni şunu bunu boşver.kac kurtar kendini.cok gençsin hic bunları çekmene gerek yok.burdaki ablalarını dinle,anneni ,aileni degil

Sal gitsin, ortalığı pislik götürsün. Hatta sen de katkıda bulun madem öyle işte böyle diye. (Sen yapmamışsın gibi dağıtırsın iyice zıvanadan çıksın ev diye) işte orda kocan olacak şahıs bi çözüm bulmalı.
Sevişmelerinize karıştırma Abart aşırılaş, bırak o utansın, evli insanların en tabi halidir birlikte yaşıyorsa kendisi bi kenara büzülecek.
Denin kurtuluşun bu yoldan geçiyor bence, suyunu çıkartınca işler yoluna girer

Eşim harçlığını azaltmaya asla müsade etmez. Ona sorsak zaten şuanda da çok az veriyoruz. zaten.

Cuma akşamından beri kv ile konuşmuyorum. Eşimi ilk yalnız bulduğu anda kedi gibi soracak ''oğlum nyks benimle neden konuşmuyor ne yaptım ben'' diye.
Bende eşime diyeceğim ki git anneciğine söyle bazı şeyler çok zoruma gidiyor. Konuşursam bir şeyin düzeleceği yok kalp kıracağım o yüzden konuşmuyorum. Ha eşimde derse ne oluyor sana diye buyrun cenaze namazına. Kimsenin b...nu temizlemek zorunda değilim annenin eli ayağı kulağı ağzı her yere yetişiyor ben uğraşmaktan bıktım deyip yaygarayı koparacağım.

İçim hiç rahat etmiyor ki öyle. Yoksa çoktan salardım ama dağınık odada giyinmeyi, kirli mutfakta su içmeyi, kirli banyoda duş almayı nasıl başaracağım?

Çamaşırları o yıkıyor. Yani sadece çamaşır yıkayıp yemek yapar. Bütün ev işi onunla bitiyor sanıyor. Halbuki onlar en basitleri. Mesela akşam saat 12 ben yatmıştım baktım eşim gelmemiş kalktım onu çağırdım salondan gelmiyor musun diye. Kvdenin umru değil elinde sigara yan tarafta mutfakta oturuyor. Daha ne yapabilirim. Onun duyabileceği şekilde gözünün önünde kocamı yatağa çağırıyorum. O hiç bir şey olmamış gibi oturmuş sigarasını içiyor. Yani ar damarımı çatlatıp açık açık biz karı koca olucaz odana gider misin mi diyeyim?

yaslılardaki bu hijyen sorunu beni çok şaşırtıyor. o yaşa gelene kadar etrafında bir allahın kulu da dogruyu temizi söylememiş mı buna?
Söylemiyorlar arkadaşım. Sebebi de çok komik neden biliyor musun? Üzülmesinler darılmasınlar diye. Evinde 1 bardak su içemezler ama uyarmazlar da kırılmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…