Cinnet geçirmek üzereyim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nyks-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Peki dubleks evin farki ne olacakmis?
Vallahi beni anne baba cok simarttigi icin ev islerine yatkinligim nadirdi, esim ise KV saglik nedenleri dolayi cogu seyleri ögretmis, sonrasindan da bende calistigimdan dolayi bazi seylerde yardim etme cabasinda - tabi zorlanmiyor degil ama emek gösterme cabasinda.

Madem Esin "annem yasli" tarsinda konusuyor, kendince bir sunumda bulunmasi mantikli olur - ama ouuhh, rahatlik statüsü -.-

Küsüyor arkadaşım. Küsüyor. Katır inadı ile günlerce konuşmuyor. Sonra ben gidicem diye tutturuyor. Bende öyle açık açık söylemek istemiyorum. Eli ayağı tutuyor.
Madem eli ayağı tutuyor aklı yerinde gitsin o zaman
Bazı şeyler yaşlılık olur ama ben bu durumda saflılıkla yapılmış birşey göremiyorum

Kendileri temizliyor olsalardı inan dikkat ederlerdi.Sende yapma kadın tut veya tutcam diye ağız ara bakalım o zaman belki paraya kıyamazlar.

Ayy Allah yardimcin olsun çok iğrenç bi durum
Benimde kayinpeder evlerinde sürekli yeerlere tukuruyor yaşlı bide bende çok tiksiniyorum

Annem çok ilginç biri. Nasıl desem kendi de sinir hastası zaten. Beni de hep bir elden sinir hastası yapmaya çalışıyorlar

Yazik sana gercekden yazik. Elimden gelse seni ben o evden cikarcam neredeyse o derece. Anne baba deme kendi hayatina bak. Gerekirse bir süre görüsme. Cok yazik seni sevmeyen bi koca (sevse asla ama asla bu sekilde davranmazdi) basina bela bi kv olmaz olasi anne baba Allah yardimcin olsun. Su son sinavini ver sonra gözünü seveyim cik git o evden.

Yere mi tükuruyor niye
Aklı gelip gidiyor 90 yaşında kayinvalidemde çok şikayetçi ama yapacağı bişey yok malesef
Ağzında bişey varmış gibi tukuruyor
Bi kac kerede wc terligiyle heryeri gezmisti halıları tümden yıkamaya verdiler yine aynı
Bazende alt tarafını değiştirmek için çıkarıyor farketmiyor kimse varmı diye yaşlılık zor valla önceleri kayinpederim çok temiz bi insandı çok dikkat ederdi şimdi yaşlandı farkında olmuyor bazen

Ama konu sahibinin kv si aklı yerindeymis kadın pismis

Çok üzüldüm ya bu kayınvalide konuları beni hep ifrit edıyor seninkini okuyunca iyice sinirlendim
Benim basımda da var bi kv Allahın cezası
Tek sorununuz bu tuvalet olayıda degıldır şimdi girdiği tuvaleti b.klu bırakıp kendisine saygısı olmayan kadının daha ne pislikleri vardır
Temizleme git dışarda gör işini eşin görsün herseferinde onun gözüne sok bi şekilde anneside olsa b.klu klozete oturcak değildir heralde?

İnadına yapıyor olabilir canım benim babaannemde evin ortasında ayakta yapardı tuvaletini zavallı annemde hem üstünü başını hem evi temizlerdi.alırdı duvarlara kapılara sürerdi tuvaletini burnundan çıkanları çok zor bir durum ama yapacak bişey yok bu konuda kendini sinir etmekten başka yani bizde durum böyleydi konuştunmu hiç anne neden böle yapıyosun banada yazık falan diye al karşına konuş

Bu tükürme olayı yaşlılarda hep var sanırım dedemle babaannemde böyleydi benim şimdi evlendim eşimin babaannesi yapıyor aynı şeyi camı açıyor bahçeye yapıyor eltimin çamaşırlar falan mahvoluyor kaç kere söylediler yine aynı

Yaşlılardan tiksindim milletin ne manyak babaanneleri ,kaynanaları varmış yahu
Manyak demeyelimde hasta diyelim bence sağlıklı aklı selim kimse bu yazılanları yapmaz çünkü biz nasıl olacağız onların yaşına gelince rabbim bilir sonuçta

Manyak demeyelimde hasta diyelim bence sağlıklı aklı selim kimse bu yazılanları yapmaz çünkü biz nasıl olacağız onların yaşına gelince rabbim bilir sonuçta

Çoğu geline eziyet etme isteği
Konu sahibinin kv sinde de herhangi bir rahatsızlık yok maalesef

Çoğu geline eziyet etme isteği
Konu sahibinin kv sinde de herhangi bir rahatsızlık yok maalesef
Tiksinme konusunda hak veriyorum
Manyaklık için de
İnsan utanır be
Eziyetin böylesi olur mu
İlle de kötü anılmak istiyorsun, niye Pokla balgamla anılmayı tercih ediyorsun.
İğrene iğrene okudum. Valla o kadınla aynı sofrada yemek yemeye bile tahammül edemem.
Hasta olur, bez kullanılır, kusar vs onlar bambaşka.
Bu düpedüz işkence

Ogretemezsiniz hatta hissettirirseniz inadina dahada cok yapar soylenir,hastalanir,sikayet eder aglar vb vb sendeki kv ole bir tipti hatirladi yapacak bise yok
Bir defaya mahsus acik acik yetemiyorum temiz kullanmazsan temizlikci cagiricam ona verebilmek icinde senin harcligindan (sigara) mecbur kisintiya gitnek zorunda kaliriz ister biraz dikkat et ister kadin cagiriyim diye bir defa soyleyin tekrar etmeyin tartismaya girmeyin toparlarsa toparlar toparlamazsa hakikaten harclikta kisintiya gidin en azindan inada yapiosa birakir daha cekilir olur yok ayniysada kadin genel olarak pis biridir yapacak birseyiniz yokturdur

Son düzenleme:
Eşime gösteriyorum napayım napayım diyor. Hareketlerimle kvdeye belli edeyim diyorum oralı olmuyor
Vericen eline camasir suyu fircayi o temizliyecek ne yapayim ne?Ne guzle is valla bana karilik yap eve bak calis araba vs alalim anaminda pisligini temizle hasta olsa yatalak olsa birsey olsa denecek laf yok lakin eli ayagi tutan kisisel temizligini yapacak
Ver eline kocanin o yapsin ayrica kusersede kussun tatavalarina cok kulak asarsaniz onune gecemezsiniz kuserse birakin kendi haline yemiomu yemesin konusmuyormu konusmasin elini yikamadigi icin arpacikmi cikardi birakin o goz kapansin o konusmadanda adim atmayin gidecekmi birakin gitsin birazda kizinda kalsin (kizlarin kocalariyla huzuru kacar da bise olur diye cogu kadin oglana yikiliyor kizda ayni oglanda herkes annesine sorumlu ama o o zihniyettir tipis tipis doner )
Bir yapar iki yapar bakti ise yaramio birakir
Hos Ben senin eski konularinida biliyorum kendine yazik ediyorsun ama neyse

ayy babaannem canlandi gozumde kasikla catalla mantarli ayaklarini kasirdi pisss burnunu eteginin tersine bosaltirdi iyyy

Yaa ben de evi çiçek gibi tertemiz , temizliğiyle övünen, imanın şartı falan diye bahseden çok da sevdiğim yaşlı bir kadına eşlik etmiştim bir iş için. Girdiği mekan tuvaletine ondan hemen sonra gittim,
İğrenç ya, ayakta işemiş heralde,oturağa bir sürü idrar bulaşmış, sifonu bile çekmemiş
İğrendim kadından, o kadar da severdim...
Tek ümidim girdiğinde de pis bulup elini yıkayıp çıkmış olması (ama sanmıyorum çünkü yaşlı kadın,hem sonradan 3 saat geçirdik beraber. O kadar tutamaz)
Konu sahibi, allah kurtarsın ama aynı evin içinde coook zor. Kurtulmanın hiç mi yolu yok?

ayy babaannem canlandi gozumde kasikla catalla mantarli ayaklarini kasirdi pisss burnunu eteginin tersine bosaltirdi iyyy
demekki bi benimki böyle değilmiş:))) ya bir de benimkinde takma diş var yemekten sonra cikarirdi o takma dişleri yalaya yalaya temizlerdi bir de sürekli ellerine tükürüğünü alıp krem niyetine eline koltuğa neresi olursa surerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…