Eşim ev işine yatkın değil malesef. Görmemiş çünkü. Ben ctesi günü her yeri derler toplar, siler süpürürüm. Sonra ne olur biliyor musunuz? Pazar günü yine aynı. Neden bilmiyorum çözemedim. 1 günde nasıl banyo kıl, mutfak yağ, wc pis içinde kalır anlamıyorum.
Eşim bu konuya ne yapalım diye cevap veriyor. Ona göre yapılacak birşey yok çünkü.
Daha önce de oldu. Bu sefer de yaşlı unutuyor dedi.
Şimdi de beni dublekse çıkmaya ikna etmeye uğraşıyor. Sanki o zaman sihirli değnek değecek. Ve temizlikle ben uğraşmayacağım sanki.
Madem eli ayağı tutuyor aklı yerinde gitsin o zamanKüsüyor arkadaşım. Küsüyor. Katır inadı ile günlerce konuşmuyor. Sonra ben gidicem diye tutturuyor. Bende öyle açık açık söylemek istemiyorum. Eli ayağı tutuyor.
Annem çok ilginç biri. Nasıl desem kendi de sinir hastası zaten. Beni de hep bir elden sinir hastası yapmaya çalışıyorlar
Ayy Allah yardimcin olsun çok iğrenç bi durum
Benimde kayinpeder evlerinde sürekli yeerlere tukuruyor yaşlı bide bende çok tiksiniyorum
Aklı gelip gidiyor 90 yaşında kayinvalidemde çok şikayetçi ama yapacağı bişey yok malesefYere mi tükuruyor niye
İnadına yapıyor olabilir canım benim babaannemde evin ortasında ayakta yapardı tuvaletini zavallı annemde hem üstünü başını hem evi temizlerdi.alırdı duvarlara kapılara sürerdi tuvaletini burnundan çıkanları çok zor bir durum ama yapacak bişey yok bu konuda kendini sinir etmekten başka yani bizde durum böyleydi konuştunmu hiç anne neden böle yapıyosun banada yazık falan diye al karşına konuşAllah aşkına seninki de dert mi demeyin, ne çok konu açar oldun demeyin..
Allah rızası için akıl verin ablalarım, kardeşlerim..
Ben bu hijyen sorununu nasıl çözerim. İşten eve geldim. Doğal olarak ilk wcye yöneldim.
Mide bulandırmak gibi olmasın ama klozet komple bulaşık.
La havle dedim. Aldım çamaşır suyu şişesini üstümü bile değişmeden girdim yıkadım. Öyle hacet giderdim.
Ordan çıktım el yıkamaya banyoya. Lavabonun içi afedersiniz burun pisliği, bir de ağız çalkalanmış yemek artığı dolu.
Şuan inanılmaz sinirliyim. Evde zaten üç kişiyiz. Çoğunuz biliyor kv ile yaşıyoruz.
Ben yapmıyorum bu pislikleri.
Eşimle de çok tartıştık. Onun üzerinden kocam sana söylüyorum kv sen anla da yaptım.
Olmuyor olmuyor.
Yahu çoluk yok çocuk yok. Haftada 1 gün dip köşe temizliyorum. Kimseden temizlik beklemiyorum ama kirletmesinler bana yeter.
Yada be insan evladı banyodan tuvaletten çıkınca arkana bir bak ben ne yaptım diye.
Çok titiz biri değilim. Ancak bu kadarına katlanamıyorum. Ayrıca yetişemiyorum da. Hep elimde cif, çamaşır suyu gezemiyorum.
İçim de almıyor.
Mutfak deseniz dolap kapakları el izi içinde.
Ulan kulp var orda kulppp. Dolap dediğin kulbundan açılır kapanır. Kvdenin gözünün içine baka baka da sildim. Her akşam da sildim. Olmuyor, olmuyor.
Şimdi fenalık geçireceğim.
Ne olur bana akıl verin ben bu insanlara temizliği nasıl öğreteceğim. Hijyeni geçtim temel temizliği nasıl anlatacağım?
Her fikre açığım. Yoksa gerçekten bir gün hastaneye yatmalı kalkmalı bir cinnet geçireceğim.
Ne olur yardım...
Bu tükürme olayı yaşlılarda hep var sanırım dedemle babaannemde böyleydi benim şimdi evlendim eşimin babaannesi yapıyor aynı şeyi camı açıyor bahçeye yapıyor eltimin çamaşırlar falan mahvoluyor kaç kere söylediler yine aynıAklı gelip gidiyor 90 yaşında kayinvalidemde çok şikayetçi ama yapacağı bişey yok malesef
Ağzında bişey varmış gibi tukuruyor
Bi kac kerede wc terligiyle heryeri gezmisti halıları tümden yıkamaya verdiler yine aynı
Bazende alt tarafını değiştirmek için çıkarıyor farketmiyor kimse varmı diye yaşlılık zor valla önceleri kayinpederim çok temiz bi insandı çok dikkat ederdi şimdi yaşlandı farkında olmuyor bazen
Ama konu sahibinin kv si aklı yerindeymis kadın pismis
Manyak demeyelimde hasta diyelim bence sağlıklı aklı selim kimse bu yazılanları yapmaz çünkü biz nasıl olacağız onların yaşına gelince rabbim bilir sonuçtaYaşlılardan tiksindim milletin ne manyak babaanneleri ,kaynanaları varmış yahu
Manyak demeyelimde hasta diyelim bence sağlıklı aklı selim kimse bu yazılanları yapmaz çünkü biz nasıl olacağız onların yaşına gelince rabbim bilir sonuçta
Tiksinme konusunda hak veriyorumÇoğu geline eziyet etme isteği
Konu sahibinin kv sinde de herhangi bir rahatsızlık yok maalesef
Vericen eline camasir suyu fircayi o temizliyecek ne yapayim ne?Ne guzle is valla bana karilik yap eve bak calis araba vs alalim anaminda pisligini temizle hasta olsa yatalak olsa birsey olsa denecek laf yok lakin eli ayagi tutan kisisel temizligini yapacakEşime gösteriyorum napayım napayım diyor. Hareketlerimle kvdeye belli edeyim diyorum oralı olmuyor
ayy babaannem canlandi gozumde kasikla catalla mantarli ayaklarini kasirdi pisss burnunu eteginin tersine bosaltirdi iyyyAyy benim babaanemde böyle pis biraz şuan aklıma geldide eski zamanlar hatta örnek vereyim sırf annem cinnet geçirsin diye sofradaki çatal ile ayak parmaklarının arasına tukuruk sürüpçatalın sapıyla kaşırdı iyyykkkkkk allahimmm çok zor zamanlardı annemde o kadın gitti mi her şeyi çöpe atar heryeri ozonlardi
evet gerçi 1 hafta sonra babamla beraber kovmuştu aşağı kata in ananla yasa madem kıyamıyorsun ben b.klu peçete toplayamam demistiayyy kusacağım. annenizde peygamber sabrı varmış.
demekki bi benimki böyle değilmiş:))) ya bir de benimkinde takma diş var yemekten sonra cikarirdi o takma dişleri yalaya yalaya temizlerdi bir de sürekli ellerine tükürüğünü alıp krem niyetine eline koltuğa neresi olursa surerdiayy babaannem canlandi gozumde kasikla catalla mantarli ayaklarini kasirdi pisss burnunu eteginin tersine bosaltirdi iyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?