Teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız içinBireysel emeklilik de yapın. Maaşınızdan otomatik ödemeyle çekilir. Allah kolaylık versin.
Hayır ikisi ile de konuşmadım.Eşime resmi gönderdiğimde işteydi napalım deyip durdu eve gelince de bu konuyu konuşmadık. Kv ile de komple konuşmayı kestim. Tek kelime etmiyorum. İçimden gelmiyor çünkü
Konuşmuyor olmanıza rağmen afedersiniz pislik bitti mi peki,yoksa küsken de tam gaz devam mı?Hayır ikisi ile de konuşmadım.Eşime resmi gönderdiğimde işteydi napalım deyip durdu eve gelince de bu konuyu konuşmadık. Kv ile de komple konuşmayı kestim. Tek kelime etmiyorum. İçimden gelmiyor çünkü
Haftasonu denk gelmedim hiç. Sadece ağzını çalkaladığı lavaboda vardı pislik. Ona da el sürmedim. Çünkü cuma gecesi her yeri dip köşe çamaşır sulamıştım. Ctesi günü bir daha lavabo ovamadım yani. Kusura bakmasınKonuşmuyor olmanıza rağmen afedersiniz pislik bitti mi peki,yoksa küsken de tam gaz devam mı?
Anlamış ama işine gelmiyor demekki, 2 güne yine salar herhalde yani bana öyle geliyor. Sanırım siz de farkındasınız şu an tavrınızın kalıcı bir çözüm olmayacağının,uzun vadede size kalıcı bir çözüm lazım...Haftasonu denk gelmedim hiç. Sadece ağzını çalkaladığı lavaboda vardı pislik. Ona da el sürmedim. Çünkü cuma gecesi her yeri dip köşe çamaşır sulamıştım. Ctesi günü bir daha lavabo ovamadım yani. Kusura bakmasın
Bakın daha önce başka başka konularda konuşmaya çalıştım/çalıştık ancak surat asıyor, küsüyor 2 gün sonra ağlaya ağlaya bir hal oluyor.Anlamış ama işine gelmiyor demekki, 2 güne yine salar herhalde yani bana öyle geliyor. Sanırım siz de farkındasınız şu an tavrınızın kalıcı bir çözüm olmayacağının,uzun vadede size kalıcı bir çözüm lazım...
Küsüyor diyorsunuz ama '' anne ben çalışıyorum ve her şeye yetişemiyorum en azından tuvalet temizliğinde dikkatli olur musun,sifon bile çekmiyorsun'' deseniz ve ciddi bir şekilde eşinizi hiç karıştırmadan bu konunun artık sizi etkilediğini söyleseniz? Yani insanlar konuşa konuşa anlaşır,ne kadar daha susabilirsiniz?
küsüyor 2 gün sonra ağlaya ağlaya bir hal oluyor.
Tamam siz ''he'' deme kısmına iştirak edin, ama temizlik kısmına eşiniz de iştirak edecek o zaman? he derken herkes he diyor zaten, elini taşın altına koyuversin. Parmağının ucunu sürmeden herkes he der, hele bir ortak olsun temizliğe,verin eline işten gelince çamaşır suyunu sonra bol bol ''he'' dersiniz?eşim de ama o yaşlı ne derse desin he dicez idare edicez kafasında
Evliliğimizin başlarında yalnız kaldım, benimle ilgilenmiyorsun diye ağladı (aynı evde yan odada oturuyor ama çok yalnızmış, e bizde haliyle çalışıyoruz iş güç!?)Çocuk mu bu kadın? 69 yaşında diyorsunuz allah aşkına ağladığında ''tamam tamam gel kuzum'' deyip bağrınıza mı basıyorsunuz? Ne olur ağladıysa tepkisiz kalın,devam edin tavrınıza. Çocuk gibi ağlayarak yola getirmeye çalışıyor olur iş değil.
Üzgünüm ama bunu siz de eminim biliyorsunuzdur,herkes hakettiği muameleyi görür.(istisna durumlar hariç) Siz bu yolu zaten denemişsiniz,tepki vermeden,yeter demeden gelmişsiniz zaten bu noktaya. Gram değişme var mı? Demekki yolunuz yanlış?
Tamam siz ''he'' deme kısmına iştirak edin, ama temizlik kısmına eşiniz de iştirak edecek o zaman? he derken herkes he diyor zaten, elini taşın altına koyuversin. Parmağının ucunu sürmeden herkes he der, hele bir ortak olsun temizliğe,verin eline işten gelince çamaşır suyunu sonra bol bol ''he'' dersiniz?
69 Yaşında. Eşimden büyük 1 kızı var. Ama kızı hiç bir şeye karışmaz.K.valideniz kaç yaşında,başka çocukları varmı peki..
69 Yaşında. Eşimden büyük 1 kızı var. Ama kızı hiç bir şeye karışmaz.
Yaşı olabilir ancak 3 yıldır birlikte yaşıyorum. Herhangi bir eksik akıllılığını görmedim. Yani unutkanlık, tansiyon, şeker, kolestrol gibi standart yaşlı hastalığının hiç biri yok kendisinde. Yalnızca memnun olmama, geçimsizlik ve anlayışsızlık hastalığı var. Onlara da henüz tedavi yöntemi bulamadık.Çok ta yaşlı değilmiş aslında,kızı bekarmı evlimi,hani evliyse en azından arada kızınada gidip kalabilir..
Bakın şuan oturduğum yer batıyor çok sinirlendim.6 odalı 3 banyolu evi olan görümcem olacak
Essegim kaynanaya bakarsam ...
Hele hele bi de keçi gibi mica mica gezecek
Yeminle başına geçiririm o evi ...
Ama sen sessiz kalmaya devam et
Belki katir inadı sona erer de
Dur ulan ben bu kıza haksızlık ediyorum galiba
Şu mictigim moku temizleyeyim der
Ha bir de gülme geliyor şunu da yazıcam. Biraz daha fikir sahibi olun kv hakkında.6 odalı 3 banyolu evi olan görümcem olacak
Essegim kaynanaya bakarsam ...
Hele hele bi de keçi gibi mica mica gezecek
Yeminle başına geçiririm o evi ...
Ama sen sessiz kalmaya devam et
Belki katir inadı sona erer de
Dur ulan ben bu kıza haksızlık ediyorum galiba
Şu mictigim moku temizleyeyim der
Bakın daha önce başka başka konularda konuşmaya çalıştım/çalıştık ancak surat asıyor, küsüyor 2 gün sonra ağlaya ağlaya bir hal oluyor.
Ve malesef eşim de ama o yaşlı ne derse desin he dicez idare edicez kafasında. O yüzden ben konuşarak birşeylerin değişeceğini sanmıyorum. Daha önce yaşananlardan dolayı da kimseye güzel güzel laf anlatacak sabrım kalmadı ne yazık ki.
Ayrıca böyle bir konuda konuşmayı da ne bileyim işin içinden çıkamıyorum. Çünkü çok basit bir olay. Yani dünya üzerinde kaç kişi kendi pisliğini temizlemeyen biriyle konuşmak zorunda kalmıştır çok merak ediyorum
Yaşı olabilir ancak 3 yıldır birlikte yaşıyorum. Herhangi bir eksik akıllılığını görmedim. Yani unutkanlık, tansiyon, şeker, kolestrol gibi standart yaşlı hastalığının hiç biri yok kendisinde. Yalnızca memnun olmama, geçimsizlik ve anlayışsızlık hastalığı var. Onlara da henüz tedavi yöntemi bulamadık.
Kızı yaklaşık 30 yıllık evli. Evi de çok müsait. Ama kv gitmiyor. Görümce çağırıyor o gitmek istemiyor. Görümce de 40 yıllık annesine anne bunlar da genç gel biz seninle gezelim onlar da biraz yalnız kalsın diye laf geçiremiyor. Kv bunu zaten kendi başına 100 yıl düşünse akıl edemez.
Ona göre biz evli değiliz. Onun çocuğuyuz.
Kendiside güya çok temiz diye oturmuyor heryere işiyor sifonada o yüzden basmıyor eli pislenirYaa ben de evi çiçek gibi tertemiz , temizliğiyle övünen, imanın şartı falan diye bahseden çok da sevdiğim yaşlı bir kadına eşlik etmiştim bir iş için. Girdiği mekan tuvaletine ondan hemen sonra gittim,
İğrenç ya, ayakta işemiş heralde,oturağa bir sürü idrar bulaşmış, sifonu bile çekmemiş
İğrendim kadından, o kadar da severdim...
Tek ümidim girdiğinde de pis bulup elini yıkayıp çıkmış olması (ama sanmıyorum çünkü yaşlı kadın,hem sonradan 3 saat geçirdik beraber. O kadar tutamaz)
Konu sahibi, allah kurtarsın ama aynı evin içinde coook zor. Kurtulmanın hiç mi yolu yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?